Marco Borsato niet in Maans top vijf favoriete artiesten

Marco Borsato paaide zijn Voice-pupil Maan de Steenwinkel door haar compleet te bejubelen – hij vond haar ‘maantastisch’ – maar omgekeerd lijkt de liefde een beetje te zijn gaan liggen. Sinds de onthulling van Henny Huisman dat Marco haar zou hebben getrakteerd op zijn cannolo, is hun vermeende affaire volop in het nieuws. Hoe het allemaal is afgelopen tussen de mentor en zijn pupil is onbekend, maar één ding is zeker: Marco staat niet meer bij Maans top vijf favoriete artiesten.

Als het blad Fashionchick vraagt wie haar favoriete artiesten zijn, komt ze met vijf namen op de proppen, maar Marco staat er níet bij, ondanks dat hij haar toch min of meer heeft gelanceerd.

Wel noemt ze Dua Lipa, Disclosure, Bløf, Snelle en Kraantje Pappie. “Dua Lipa is mijn grote idool. Mijn favo nummer van haar is op dit moment Break My Heart van haar nieuwe album. Zo goed bedacht!

De mannen van Bløf vindt Maan ook toppers. “Tijdens Vrienden van Amstel Live mocht ik samen Zoutelande zingen, heel tof! De mannen zijn heel lief.

Ook Kraantje Pappie verkiest ze boven Borsato. “We komen elkaar vaak tegen en hebben altijd de grootste lol. Maan en Kraan klinkt natuurlijk al lekker.

Lees ook: ‘Hele showbizz weet dat Marco Borsato ook Maan deed’ (maandag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen