NPO houdt extra afleveringen Dit Was Het Nieuws tegen

De AvroTros wil graag wat langer door met Dit Was Het Nieuws vanwege de coronacrisis, maar de NPO ziet het niet zitten. Dat meldt RTL Boulevard. Dit Was Het Nieuws heeft nog twee afleveringen te gaan en daarna keert de show pas na de zomer weer terug. Jammer, vinden de makers, omdat er juist in deze tijd veel te praten valt over het nieuws. “De redactie en de AVROTROS stellen gezien de coronacrisis nog wel een paar extra afleveringen te willen maken“, aldus Boulevard.

Een woordvoerder van de NPO noemt als reden voor het niet verlengen van de serie ‘dat er al andere programma’s in dat tijdslot gepland staan’, maar Boulevard heeft iets anders gehoord. “De NPO zou vanwege de kosten niet akkoord zijn gegaan met het voorstel.

Een ander programma dat niet langer doorgaat vanwege de coronacrisis is Zondag Met Lubach. Na tien weken is het team ‘redelijk gesloopt’, maar het is ook een budgetkwestie, aldus Arjen Lubach.

Vorige maand vroegen veel mensen nog om het oprekken van De Wereld Draait Door, dat eind vorige maand ophield te bestaan. Ook daar werd geen gehoor aan gegeven, omdat M al in de startblokken stond.

Foto: Elvin Boer

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen