Angela de Jong twee dagen op rij in Op1, nu over VI

Angela de Jong is vanavond voor de tweede avond op rij te gast in de late talkshow Op1. Ze gaat haar mening geven over de langverwachte terugkeer van Veronica Inside. Dat heeft de redactie laten weten. Angela zit nu al klaar om de mannen van VI kritisch af te kraken. “We weten inmiddels dat ze het heel belangrijk vinden wat Angela over hen te zeggen heeft, dus daar zullen ze wel zenuwachtig van worden“, zei tv-kenner Rob Goossens vanavond aan de desk van RTL Boulevard.

Vlak voor de zomer kregen Johan Derksen en René van der Gijp het aan de stok met presentator Wilfred Genee. Na opmerkingen van Johan over Akwasi – hij vroeg zich af of ie naar Zwarte Piet of naar Akwasi keek – wilde Wilfred een speciale racisme-uitzending.

Die racismespecial leidde tot een hoogopgelopen ruzie. John de Mol bracht de heren weer samen en vanavond zijn ze weer terug op tv. “De eerste recensie is hier aan tafel, met AD columnist Angela de Jong“, aldus Op1.

Gisteren zat Angela de Jong ook al aan tafel in Op1, toen om te praten over het vertrek van Paul de Leeuw bij RTL en de kijkcijferflops van SBS 6. Het leidde tot ergernis van onder meer Maurice Wijnen, die haar heel zelfingenomen vindt.

De andere gasten in Op1 zijn vanavond onder meer Tofik Dibi en Gerrit Hiemstra. Concurrent Jinek heeft onder meer Wouter de Winther en Nick & Simon.

Foto: NPO, RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen