Rob Goossens: ‘Angela de Jong voor half geld bij WNL’

Geplaatst op za 12 sep 2020 om 14:00

Tv-columnisten die zelf ook graag een tv-ster willen worden: het is tegenwoordig echt een dingetje. Na Angela de Jong, is ook Rob Goossens niet meer weg te slaan van de beeldbuis. En nu verwijt de een de ander mediageilheid. Dat is te volgen op Twitter. Angela zat donderdag in de WNL-Op1, vrijdagochtend in WNL’s Goedemorgen Nederland en vrijdagavond in de BNNVARA-Op1. Rob fnuikt dat omroep WNL zijn AD-concullega vast op een stretchertje in de studio heeft laten liggen.

Die twee tv-optredens bij WNL kort na elkaar vindt Rob erg opvallend. “WNL had haar voor half geld twee keer weten te boeken. ’s Avonds Op1, daarna op het Hilversumse stretchertje om ’s ochtends met de Angela de Jong-gong de televisiedag te openen bij Goedemorgen Nederland.

De AD-diva heeft flink wat kritiek gekregen op haar donderdagoptreden in Op1, omdat ze daar haar eigen werk zat te bejubelen. “Ze had het over haar eigen column over RTL“, merkt ook Rob op.

De mannen van VI worden nu ook een beetje moe van Angela en maakten gisteren volledig gehakt van haar. “Angela de Jong moet vanavond bij Op1 gaan recenseren hoe de mannen van Veronica Inside haar compleet affikken“, grinnikte Rob vervolgens op Twitter.

Dat liep heel anders dan verwacht: Angela had gisterenavond in Op1 wel een heel merkwaardige perceptie van alles wat er over haar gezegd wordt. Volgens haar werd ze namelijk bejubeld door de mannen van VI. Tja…

Hoe dan ook: Angela en Rob zullen niet snel elkaars beste vrienden worden. Of wárden, zoals Rob het zou zeggen.

Foto: RTL
25 Reacties op “Rob Goossens: ‘Angela de Jong voor half geld bij WNL’”


 1. Mensje van Steen

  Robje Goossens jaloers?

 2. Karel

  Hahaha arme Rob. Rob wil zo graag Angela zijn. Maar Rob is maar een simpel jongetje met een splaakgeblek.

 3. Oke

  Televisie over televisie. Het is zo saai en zelfingenomen allemaal.

 4. Remi

  Wat wel fijn is, is dat Albert z’n musicals weer kan ‘opstarten’.
  Goed … het is voor 450 mensjes publiek, maar gaaf dat Albert terug is !

 5. Cees Buur

  Rob jaagt zeker een tv-carrière na. Er zijn al in het geheim proefopnames geweest van een talkshow a la Catherine. Ik weet dat omdat ik te gast was. Binnenkort in de namiddag van RTL4: Rob

 6. ZeerNetteDameBelachelijkHoogIQ

  Rob Goossens de gnoom van de televisie. Doet aan projectie. Weet dat hij met zijn kop en uitspraak van de letter ‘o’ nooit op televisie had moeten komen. Corona heeft ons Rob gegeven. Wat een ellende. Angela de Jong is geweldig en heeft altijd gelijk. Graag excuses maken aan Angela, gij hobbit.

 7. Halfvolle melk

  Rob Goossens, de natste (kut)scheet van Nederland. Als ik deze pisdiva op haar bekakte, belerende toontje hoor praten, moet ik steevast denken aan een grondpizza, neergelegd na het leegmaken van een bruine fruitschaal. Kortweg, zum Kotzen deze ongepasteuriseerde, enge lijntrekker.

 8. M.

  SBS6 en RTL Duitsland vechten om programma Boxing Stars, waar Angela en Rob met elkaar te lijf gaan. WNL moeten uitzendtijd voor Op1 inleveren, Telegrof heeft niets te bieden op Ned 1.

 9. Curryworst

  Waarom heeft Angela de Jong een betaalde baan, als vrouw zijnde? Zij moet gewoon stofzuigen, de vaat doen en de kinderen verzorgen. En haar enige plek in huis is het aanrecht. Triest dat anno 2020 vrouwen zoveel rechten hebben in Nederland. En autorijden kunnen ze ook al niet.

  Vrouwen vergelijk ik gewoon met konijntjes!

 10. Xavier

  Fnuikt of gnuift ie?

 11. Bart

  Angela de Jong, Ron Vergouwen, Aran Bade, Albert Verlinde en Rob Goossens
  Het verschil is dat die eerste 4 weten waar ze over praten en die laatste niet.

  Het zou RTL Boulevard sterker maken om Angela, Aran, Ron en als het kan volgend jaar binnen te halen als vaste media, show en entertainment deskundigen/verslaggevers. Helemaal stoppen met Rob Goossens. De Telegraaf ook!

 12. Ernestine

  Waarom gaat Rob niet naar Shownieuws, hebben we daar 4 valse zussen. Laat aub Ron Vergouwen terug komen bij Boulevard.

 13. Black Panther

  Angela durfde niet te zeggen wat er in VI gezegt was en de presentatoren en redactie van OP1 waren te amateuristisch of laf om erover te beginnen.

 14. M

  Die 2 mogen zo in mijn programma komen, onder 1 duidelijke voorwaarde rechts gepraat opmerkingen enz zijn uit den boze. Geen dom rechts maar slim links!.

 15. Hockey-meisje

  Als ze op TV komt, krijgt Angela een natte doos. En Rob een harde tampeloeris. Want deze 2 narcisten worden botergeil…van zichzelf.

 16. Curryworst

  Die Curryworst van hierboven is een oplichter! Ik ben de enige echte Curryworst. Ik ben niet zo neggatief over Angela de Jongh, mooie en stijlvolle vrouw.

 17. Tini Prikkeldraad-Kots ter Spin

  Angela De Jong vind ik een brutaal-lompe vrouw met een raar hoofd, ogen te dicht op elkaar en zo, zwabberpruik en natuurlijk heel veel kilo’s te zwaar. Dat zal niet zijn door haar herseninhoud. Amen en fijne dag des Heren. Ik bid voor U.

 18. Angela de Jong

  Tini, nee jij trekt volle zalen met je bierbuik en kale kop. Bovendien stink je gruwelijk uit je bek. Fijne zondag.

 19. Tini Prikkeldraad-Kots ter Spin

  @Angela. Lieve lelijke Angela, wat ben je toch weer zuur en levenloos opgestaan, je ligt erbij als een lijk. Fine zondag!

 20. Angela de Jong

  Tini, Je vergist je dat is je opblaaspop. Een echte vrouw gaat nooit vrijwillig onder dat wanstaltige lichaam van jou liggen. Stinkt uit alle hoeken en gaten.

 21. Mevrouw Tiny Prikkeldraad-Kots- ter Spin

  @Angela Zou jouw moeder jou even lief vinden als ik doe, schat? Tongkusjes van mij…. Liefje

 22. Angela de Jong

  Tiny, groetjes aan je moeder. Heeft ze het druk in deze coronatijd, of maakt dat niet veel uit in de prostetutie!

 23. Tini Prikkeldraad-Kots ter Spin

  @Angela Beste Angela, neem een staafmixer en stop hem erin, kerel! Fijne zondag en o ja, ontsmet je handjes erna een uurtje onder de hete kraan. Je bent een lieve trol.

 24. Teuntje

  Van mij mag Angela iedere dag op TV ze spreekt de waarheid daar kunnen al die reetlikkers niet tegen

 25. anoniem

  angela de jong ad

  wat verdien je meer buiten ad

  die je groot heeft gemaakt

  alleen angela je maakt ad niet groot met de betaalde oplage van ad

  die gaat elke dag naar beneden

  hoe eerlijk is dit tegenover je collegas van ad die hard werken en niet zo veel verdienen als jij hypocriet angela

  iedereen heeft je door angela ook hans de nep olie bol redacteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.