Rob Goossens: ‘Angela de Jong voor half geld bij WNL’

Tv-columnisten die zelf ook graag een tv-ster willen worden: het is tegenwoordig echt een dingetje. Na Angela de Jong, is ook Rob Goossens niet meer weg te slaan van de beeldbuis. En nu verwijt de een de ander mediageilheid. Dat is te volgen op Twitter. Angela zat donderdag in de WNL-Op1, vrijdagochtend in WNL’s Goedemorgen Nederland en vrijdagavond in de BNNVARA-Op1. Rob fnuikt dat omroep WNL zijn AD-concullega vast op een stretchertje in de studio heeft laten liggen.

Die twee tv-optredens bij WNL kort na elkaar vindt Rob erg opvallend. “WNL had haar voor half geld twee keer weten te boeken. ’s Avonds Op1, daarna op het Hilversumse stretchertje om ’s ochtends met de Angela de Jong-gong de televisiedag te openen bij Goedemorgen Nederland.

De AD-diva heeft flink wat kritiek gekregen op haar donderdagoptreden in Op1, omdat ze daar haar eigen werk zat te bejubelen. “Ze had het over haar eigen column over RTL“, merkt ook Rob op.

De mannen van VI worden nu ook een beetje moe van Angela en maakten gisteren volledig gehakt van haar. “Angela de Jong moet vanavond bij Op1 gaan recenseren hoe de mannen van Veronica Inside haar compleet affikken“, grinnikte Rob vervolgens op Twitter.

Dat liep heel anders dan verwacht: Angela had gisterenavond in Op1 wel een heel merkwaardige perceptie van alles wat er over haar gezegd wordt. Volgens haar werd ze namelijk bejubeld door de mannen van VI. Tja…

Hoe dan ook: Angela en Rob zullen niet snel elkaars beste vrienden worden. Of wárden, zoals Rob het zou zeggen.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen