Onthulling in Privé: Marco Borsato serievreemdganger

Na Humberto Tan heeft RTL 4 nu nóg een mannelijke tv-ster in huis met een fout imago: zanger Marco Borsato, coach in The Voice. En het wordt alleen maar erger. Na de onthulling over zijn affaire met Iris Hond en zijn brutale slippertje met een andere vrouw waar zijn Leontine bij toeval achter kwam, brengt de Privé vandaag opnieuw een grote onthulling: een goede vriend van Borsato onthult daar vandaag dat de zanger ook regelmatig met zijn vrouw in bed lag.

Deze meneer en zijn vrouw, een dame die werkt bij de vakbond, waren bevriend met Marco en Leontine. De meneer en Leontine wisten echter niet dat Marco en de dame elkaar ook zónder aanhang zagen. En tot voor kort: de laatste ontmoeting was in december.

Deze vakbondsvrouw heeft haar affaire opgebiecht aan haar partner en hij klapt nu uit de school in de media: “Ik zei Marco: ’Ik weet van jullie affaire af en ik wil dat je bij haar vandaan blijft.’ Hij wist daar niets anders tegenin te brengen dan dat hij het allemaal anders zag. Maar eigenlijk gaf hij het daarmee gewoon toe. Vervolgens blokkeerde hij mijn nummer, zodat verdere discussie niet meer mogelijk was.

Hij hoeft niets meer te weten van Borsato: “Ik kwam geregeld bij hem en Leontine over de vloer. Ik heb hem ook weleens thuis gebracht als hij te veel had gedronken. Nu weet ik: in die tijd speelde er ook gewoon wat tussen die twee!

Al met al lijkt Borsato een notoire schuinsmarcheerder en van dat soort types walgt de gewone kijker thuis. Het leidde er bijvoorbeeld toe dat Humberto Tan zijn talkshow verloor.

Het Telegraaf-artikel ‘Werd vakbondsvrouw BORSATO-huwelijk fataal?’ kunt u hier lezen.

Lees ook: Marco Borsato blijkt tien keer zo erg als Humberto Tan (13 februari)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen