Marco Borsato blijkt tien keer zo erg als Humberto Tan

Geplaatst op do 13 feb 2020 om 14:45

Het scheelt dat Marco Borsato niet elke avond met zijn eigen talkshow op televisie is, want dan had het niet goed met hem afgelopen. Deze schuinsmarcheerder blijkt namelijk nog tien keer zo erg als Humberto Tan. Hoewel Marco wat minder onder het vergrootglas ligt dan Humberto, zit de trouwe lezer van de roddelbladen toch met zijn oren te klapperen. Iris Hond was namelijk niet het eerste slippertje van de zanger. Eén keer heeft hij zijn vrouw Leontine wel héél erg bedonderd.

Weekblad Privé, dat deze week speciaal een dag eerder uitkwam vanwege de Borsato-scheiding, onthult een pikant verhaal over een eerdere affaire van Borsato.

Hoofdredacteur Evert Santegoeds in Shownieuws: “Het huwelijk heeft veel vaker onder hele hoge druk gestaan. Niet alleen door de Iris Hond-affaire, maar een paar jaar geleden ook al door een incident dat zich in Barcelona heeft afgespeeld en waarin Leontine er ook op een nogal harde manier achter kwam dat zij door Marco werd bedrogen.

Leontine was op vakantie met haar vriendinnen, wilde hen wat leuke vakantiefoto’s laten zien en ontdekte toen per abuis dat er heel veel kiekjes van Marco op stonden. Met een andere vrouw. En dan nog ontkennen ook!

Wat een boef, vindt Santegoeds. “Ze kwam er op nogal een vervelende manier achter in het bijzijn van al haar vriendinnen. Ze heeft hem ermee geconfronteerd, hij ontkende, maar zij had alle foto’s en toen is dat een heel grote rel geworden met als gevolgd dat de mevrouw is ontslagen.”

‘Iedereen wist het, behalve Leontine!’

De dame werkte namelijk bij Marco’s bedrijf. “Iemand die zijn secretaresse was en met wie hij heel lang en close heeft samengewerkt. Het zou toen zogenaamd over zijn, maar daar lopen de meningen ook nog over uiteen, want het schijnt daarna nog een tijdje doorgegaan te zijn. Onze bron zegt dat Marco een thrillseeker is en dat blijkt ook wel uit alle avonturen en alle verhalen die nu de ronde doen.

Nog ranziger blijkt dat iedereen in Marco’s omgeving wist van de affaire met deze secretaresse, behalve Leontine. “We weten ook dat het hele bedrijf het wist, de broer van Marco het wist en de enige die het eigenlijk niet wist was Leontine. Dat maakt het tot een uiterst pijnlijke affaire natuurlijk.

Wie is die minnares?! “Het is een mevrouw die ook luistert naar een dierennaam. Zo heb ik het omschreven. 

Story heeft ook een primeur

Hoe komen de andere bladen hier nog overheen? Makkelijk, zegt Story-baas Guido den Aantrekker. Hij vindt dat de affaire waar het in de Privé over gaat wel heel erg lang geleden speelde.

Den Aantrekker: “We doen allemaal ons eigen onderzoek en ik vind het ook helemaal niet erg dat daar iets anders uitkomt dan bij iemand anders. Ons verhaal is in elk geval erg actueel, dat speelt nu. Met z’n allen zijn we hard op zoek naar de waarheid, om in Marco’s jargon te blijven.

Wat heeft de Story dan? “Het is natuurlijk wel zo dat er ook bij ons al heel vaak namen genoemd zijn van vrouwen waar Marco wat intiemer mee omgaat dan eigenlijk de bedoeling is. Wij hebben wat puzzelstukjes bij elkaar gelegd en daar komt een andere naam uit, waarvan wij denken dat die op dit moment een grote rol speelt in het leven van Marco.

Volgens de Story loopt Borsato nu weer te rommelen met zijn ex-vriendin Denise Boekhoff. Wellicht kan Borsato zijn gulp nu beter even dichthouden, want anders kan zijn scheiding van Leontine wel eens een hele dure worden.

‘Er komt nog meer aan’

De scheiding wordt volgens Santegoeds sowieso niet makkelijk. “Er komen nog wel wat verhalen aan, heb ik het idee, en dat zal de sfeer niet ten goede komen“, zegt hij.

Story-collega Den Aantrekker denkt daar hetzelfde over. “Wij hebben natuurlijk alle verloven ingetrokken; dit is natuurlijk onze core business, hoe naar het ook is voor de mensen die erbij betrokken zijn. Wij willen gewoon weten hoe het zit.”

Ja, je kunt je natuurlijk voorstellen dat dit online ook een van de meest aangeklikte berichten is.”

Foto: RTL
105 Reacties op “Marco Borsato blijkt tien keer zo erg als Humberto Tan”


 1. Reetveter R de Vries

  Als?

  Dan

 2. rooie Rinus

  Nou, struin heel musical en voice land maar af dan. neem aan dat er niet veel naar buiten komt, al is het maar omdat het ( nu ) niet echt een carrieremaker meer gaat zijn?

 3. Gogo

  “Wij hebben natuurlijk alle verloven ingetrokken.”

  Stel je voor dat je een paar vrije dagen hebt opgenomen, al allerlei plannen hebt gemaakt, en dat dat nu niet doorgaat omdat je in iemands privéleven moet gaat spitten. Dan lijkt het me een goed moment om op je leven te reflecteren.

 4. Teo Hiddepa

  Tip aan de redactie van de kwaliteitsbladen: bel een rondje oud-kandidaten van The Voice (kids).

 5. M.

  Tegen de kinderen van Leontine Borsato, wil ik zeggen, lees deze website niet, lees de bladen en de TeleGROF niet. Wat een narigheid.

 6. the pat

  LAAT DIE MAN MET RUST DAT VRAAGT HIJ TOCH
  grootse eikel L U L die Evert Santegoeds we gaan hem maar is onder de loep nemen

 7. Zigeunerschnitzel

  Oud nieuws

 8. Sue Ellen

  Heeft Marco dan zo’n grote, dikke jongeheer????

 9. Pakkme van Agteren

  Ken iemand die achter de schermen heeft gewerkt bij The Voice. Er gingen daar geruchten rond over Marco met Maan en Amy van Ogene.

 10. Gwendolyn

  “Ja, je kunt je natuurlijk voorstellen dat dit online ook een van de meest aangeklikte berichten is.”

  Aangeklikte? Of aangedikte?

  🤭

 11. Maanzegger

  Maan.

 12. M

  DAN

  (MAAN)

 13. Apfelflapf

  Het schijnt dat Marco een pik als een olifant heeft .

 14. Wees niet wat je niet bent

  Vreemd gaan is vreemd gaan

  Zie geen verschil in 10 of 1 x

 15. Teo Hiddepa

  @apfelflapf: Het schijnt dat Leontien de R. iedere dag nootjes strooide voor de slurf van Marco B.

 16. Grace

  Haha wie gaat er NIET vreemd??

 17. Jordi

  Martin Morero

 18. Tipgever

  Waar blijft het verhaal over de directrice van War Child …

 19. anoniem

  Het sexleven van anderen vind ik totaal oninteressant, tenzij er goede porno van wordt gemaakt… :-)

 20. gerdien

  En net als met Humberto Tan hebben wij daar niks mee te maken.

 21. Dries Roel Vink

  Geweldig nieuws. Mijn gele zwembroek zakt spontaan tot aan mijn enkels …

 22. Patricia P.

  Iedere mannelijke reageerde hier is gewoon jaloers op Marco en zou in zijn positie hetzelfde doen want het is leuk om verafgood te worden….en maak van een mug géén olifant (of olifantspiemel) want in mijn nieuwe biografie valt te lezen dat Marco uno piccolo italiano heeft én dat Leontien daardoor vaak hoofdpijn had.

 23. Bridgeslet

  @ Dries Roel Vink… zeker van het zelfde merk als het slipje wat bij mij afzakte toen ik gevingerd werd in de spoelkeuken? Slecht elastiek uit Rood China!

 24. anoniem

  @Patricia P. Neehoor, het lijkt me vreselijk als vrouwen je alleen maar willen hebben omdat je bekend of rijk bent..

 25. Mark

  Die Guido den Aftrekker is grootste hond. En al die seniele bejáárden slikken al die roddels voor zoete koek. Daar moet de Story het van hebben.

 26. Donald Dumb

  Over 10 jaar zijn die ouderen die die blaadjes van ‘Guido’ nog lezen allemaal hemelen dus dan kan hij dat vodje wel opdoeken…

 27. Buurman

  Heerlijk

 28. Gert Y.

  Opvallend al die laatste reacties. Die moeten wel van de mensjes van Privé komen aangezien Santegoeds daarin niet voorkomt terwijl die natuurlijk net zo erg is haha.

 29. 1 + 1 = 2

  Oke, ik noem alvast een naam die eraan komt: Maan. Evert heeft alleen nog één andere bron nodig voor publicatie.

 30. Nozem

  En dat verklaard ook zijn reisjes met Warchild ! Want met de directrice daarvan bleef het ook niet bij handje vasthouden ! En laten we Maan ook niet vergeten !!!

 31. ome h

  Bij Shownieuws heeft Den Aantrekker dinsdag toch gezegd dat hij gisteren al een naam zou onthullen?

 32. Donald Dumb

  De naam Maan gonst wel heel erg hard rond.
  Davina Michelle hoort er ook bij…

 33. Hans

  Wat Borsato doet moet hij zelf weten.Dat zoekt hij maar uit thuis. Ik begrijp alleen niet hoe hij aan die vrouwen komt.Zo n stoot is het niet volgens mij voor vrouwen. Een paling in een emmer snot is het, een glimworm en slijmbal.EN DAARBIJ, HET IS GEEN ITALIAAN HIJ KOMT GEWOON UIT ALKMAAR,VOLGENS MIJ IS DAT NEDERLAND.ZIJN EERSTE GROTE HIT WAS VAN EEN ITALIAANSE ZANGER RICARDO FOGLI. Wat een manipulerende lul die Borsato

 34. Henk

  Bah, wat een ziekelijk gewroet in andermans privéleven. Zou verboden moeten worden en het liefst met forse boetes. Dan leren die rotbladen het wel af. Evert Santegoeds en Guido den Aantrekker zijn zelf natuurlijk kneuzen van het zuiverste soort.

 35. anoniem

  @Henk: Het hele idee dat iemand een zogenaamd een ‘ster’ is en daar flink misbruik van kan maken, is natuurlijk ook van de zotte… :-)

 36. anoniem

  – een

 37. Mousse

  @Hans, zijn vader was een Italiaan.

 38. Klimaat optimist (powerd by R JENSEN)

  De goeroe van de “naai maar raak brigade” is door de mand gevallen. Slipje van Marco lag op zijn knieën toen hij Iris tegenkwam voor interne benadering.
  Hij rommelt en draait en steekt zijn voortplantingspaling overal in… zei mijn nichtje van 6 vandaag.
  Ze heeft misschien wel gelijk.

 39. Piepmuis

  Altijd al een glijer gevonden. Nepitaliaan.

 40. Clemens

  Ik vind het schandalig hoe de roddelpers er weer mee omgaat. Ze hebben gevraagd om rust. Geef hun dat ook dan. Denk ook aan hun kids. Ondanks de scheiding blijft Marco een uitstekende zanger. Beoordeel hem daarop. Wat hij privé uitspookt is privé. Mijn suggestie; Roddelbladen, het zou verboden moeten worden!

 41. anoniem

  @Clemens Ook negatieve publiciteit levert ‘sterren’ geld op…

 42. Youp

  Merel Rijntjes. Stond al onder het bericht van Harry Mens.

 43. Rechtsrealist

  Dat heb je nu eenmaal met Italianen.
  Een volk dat niet bekend staat als trouw.
  En we hebben deze schuinsmarcheerder jarenlang geadoreerd. Ongelofelijk. Multikul op hoog niveau.
  Beluisterd door linkse mafkezen.

 44. Bart M.

  Als je van elkaar weet hoe je heet, kun je ook nooit vreemd gaan.

 45. verklaringen

  ‘we willen gewoon weten hoe het zit’

  lol blijft toch altijd grappig en merkwaardig hoe roddelblad mensejes praten alsof ze daadwerkelijk recht hebben om op de waarheid/privé verhalen.

 46. Henk

  Nou als ik Marco was zou ik Royce de Vries als advocaat nemen…..😆

  Je kunt wel zeggen laat ze met rust maar Marco heeft ons allemaal belazerd, dat mag weleens gezegd worden.De ideale schoonzoon uithangen.

 47. Mandy

  @Reetveter R de Vries

  Vraag je schoolgeld maar terug!

 48. Rechtsrealist

  Laat hem lekker teruggaan naar Italië.
  Viezerik

 49. Effie

  @Hans. Nu noem je hem een lul, maar als Marco een tiener had gepakt was hij je held geweest!

 50. Glenn

  Wie geen zonde heeft gooi de eerste steen,ben benieuwd

 51. S

  @Mandy: lol. Wat een mongool.

 52. 8ste

  Oké, de score tot dusver.

  2 dierennamen: Hond en Merel
  1 dierenberijder in het meervoud: Ruiters
  1 hemellichaam: Maan

  Iemand aanvullingen?

 53. Klimaat optimist (powerd by R JENSEN)

  Marco is een goede zanger/acteur als het gaat om het nep vertonen van emoties die hij zelf nooit had……………….. echter heeft een zwak krakkemikkig zwakzinnig lijkend karakter. Dit zei mijn neefje vandaag.
  het lijkt DE WAARHEID.

 54. Kim

  Heel erg voor de kinderen dit. Houdt hij zo van de spanning dat hij dit riskeerde? Gênant allemaal. Ook dat het gemeld wordt, maar dat kon hij weten. Waarschijnlijk dacht hij echt dat hij onaantastbaar was. Bah!

 55. Klimaat optimist (powerd by R JENSEN)

  Hoe kan Marco zijn kinderen nog onder ogen komen? Leontine moet een hele grote berg geld gaan eisen voor het kinderlijke vreemdgangersgedrag van Marco B. Je krijgt nooit applaus voor het binnen een huwelijk “rondnaaien en flierefluiten op de poenamie van een of ander meisje” zei mijn jongste zus van 9 marijke vandaag.

 56. Lydie

  Er wordt door sommigen met 2 maten gemeten.
  Marco wordt toch door een flink aantal mensen verdedigd.
  Bij een ander, blijf er niets van hem heel. Het lijkt dan alsof hij vreemd gaan heeft uitgevonden.
  De meeste mannen gaan gigantisch vreemd.
  Waar ze ook vandaan komen, welke kleur ze ook hebben. Vlak de vrouwen trouwens ook niet uit.

 57. BB

  Wanneer gaat MC YolantheCabau fileren vanwege haar nieuwe vriendje? Dit zijn toch de hoogtepunten in medialand, nietwaar?

 58. MM

  VIEZE SMEERLAP. FOUTE VENT !!!!!

 59. .

  Hij schijnt Nikki de Jager ook gedouwd te hebben…..

 60. Willeke

  Ik denk dat het verder ook klaar is met zijn carierre… tja wie zijn billetjes brand zal op zijn blaren moeten zitten…

  Ik wens Leontine veel sterkte toe

 61. gtstfites

  Het is meer dan niet meer als

 62. HBaz

  Allemaal macho’s die Italianen. Die hebben een hoog libido.

 63. Stille

  Wanneer komen de namen door op de banga lijsten van John, Matthias scholten en Erland? En het feit dat de vrouw van Humberto hem met Yvon Jaspers in een hotelkamer aantrof, na de laatste opname van een seizoen Late Night?

  Bizar dat toch best veel achter de schermen blijft van die soort escapades.

 64. Simone

  @Stille: nou, die lijken mij niet echt te kunnen ‘bangen’!

 65. Mandy

  @S

  En check die mongool van 18.09 uur!

 66. sukkel

  Het is meestal dat zeer onzekere mannen zoals Tan Borsato en Hazes de grootste vreemdgaanders zijn Hoop dat Leontine hem helemaal kaal plukt zielig voor de kinderen hij mag nu bij mammie op de bank zitten

 67. Evelien

  Zijn styliste?

 68. iemand

  Heeft hij echt een burn out of veinst hij het omdat hij wist dat dit zou uitkomen. Nu kan hij zich voor iedereen en alles verstoppen. Denk echt niet dat Leontine nu pas gaat scheiden als de affaires 14 jaar geleden afspeelde er zullen wel meer affaires zijn. Het enige erge vind ik dat hij altijd de perfecte man en vader uithing hoe gelukkig en goed ze het hadden. Zag pas nog het interview met Humberto dat hij vertelde dat het huwelijk sterker was dan ooit na het failliet gaan van zijn bedrijf terwijl hij zijn l.l in een ander stak.

 69. A.J.A.

  Ik ben altijd al allergisch geweest voor die man, kan echt niet tegen die zoetsappige liedjes van hem en zijn poëtische uitspraken!

 70. Fox Mulder

  Patricia Paay zou die het ook met Marco hebben gedaan?

 71. Yvon

  Ben benieuwd of zijn gerommel met Willemijn Verloop ook weer wordt opgegraven. Iedereen in het wereld weet al jaaaaaren dat Marco twee gezichten heeft. Voor de buitenwereld de sympathieke, gevoelige familieman, achter de schermen een onzekere, ijdele schuinsmarcheerder. Het heeft nog lang geduurd. Bij de bladen weten ze dit al jaren, maar niemand wilde zijn vingers branden aan het ontmaskeren van de grote publiekslieveling. Nu hij op zijn retour is en Leontine eindelijk voor zichzelf kiest, is het kennelijk de tijd om dit alsnog te doen. Hij gaat een pittig jaartje tegemoet.

 72. Klimaat optimist (powerd by R JENSEN)

  Het slipje van Marco B lag dampend op zijn enkels toen hij Iris wilde binnendringen…… Hijgend lag Iris aan de chi chi poe ha … te zhuigen tot het hoogtepunt van extase meerdere keren was bereikt.

  Een gewone dag in het leven van vermeend vreemdganger Marco B. zei mijn nichtje van 9

 73. Albert

  DAT HIJ DE KENKER MAG KRIJGEN DAT STUK STRONT

 74. Albert

  OF AIDS AAN ZIJN GORE SPAGHETTIPIK

 75. Klimaat optimist (powerd by R JENSEN)

  Mooi verwoord….. ik gun jole elke letter van albert zijn wereldverbeterende tekst.

 76. Albert

  DAT OOK NATUURLIJK

 77. Albert

  HOPELIJK IS HIJ IN GEMEENSCHAP VAN GOEDEREN GETROUWD EN WORDT-IE FLINK KAALGEPLUKT

 78. Dionne

  Veel hoеren blijkbaar in Nederland.

 79. Klimaat optimist (powerd by R JENSEN)

  Marco.. zijn liedjesteksten zijn als plastic bloemen ……… zonder inhoud……zo droog als zout.. zout…….. Marco weet niet wat hij zingt……… Alle liedjes waren nep… voorgedragen door een vocaal acteur …….. zei mijn zus Anniek van 9… wat een waarheid.

 80. Het is niet Albert maar AlbertOOOOOOOOOOO

  Hij kan toch tips krijgen van zijn vriend John? Die zat in hetzelfde schuitje en heeft nu weer een mooie vriendin/verloofde.

  En voor alle eencellige die klagen dat het woordje ‘als’ in de titel ‘dan’ moet zijn: in dit geval is het gewoon correct door het woordje ‘zo’.

 81. Pok

  Leontine was alleen voor het beeld. Zijn imago van ideale schoonzoon moest in stand blijven. Was ie tekstschrijver, dan was de ring eerder van de vinger. Geen gemeenschap van goederen, maar wat je samen opbouwt, gaat ook door midden. Maargoed… in de bijstand kan hij haar sowieso niet laten creperen. Voor zijn imago moet het wel netjes gaan. Zijn probleem is nu 3x zo groot als dat van Tan.

 82. ik reageer ook ff...

  Waarom wordt Humberto er weer door MC bij gehaald, heeft er totaal niets mee te maken maar MC haalt Humberto graag door het slijkt…. Triest…

 83. Dionne

  Omdat Humberto en Marco die meiden soms tezamen aan de vleespen regen.

 84. T

  Hij deed het niet alleen Leontien aan, maar ook zijn kinderen. Hoe laag ben je dan.

 85. Tante koosje

  Deze man is een RAT. Wat een smeerpijp. Je lieve vrouw zo Bedonderen. Dan denk ik: Dood waar is uw prikkel?

 86. Paul Grijpstra

  Marco deed het toch maar.
  Die Santegoeds mogen ze van mij onder de bus duwen .
  Wat een ontzettende low-life is dat.
  Branden in de hel zal hij, de vuile verrader.
  Laat Marco Borsato en zijn vrouw met rust.
  Ik hoop dat Marco verstandig wordt en die vent het leven grondig verzuurd, allicht dat er een motorclub is die hem daarbij wil helpen. Des te eerder kan die branden in de hel.
  Vrolijke Valentijsdag iedereen!

 87. Bert

  Alsof die vrouwen niet wisten dat hij met Leontine was getrouwd.

  En maar roepen wij sterke vrouwen, you go girl en verdere wij vrouwen dit en dat geneuzel…..

 88. J.R.

  @Bert
  Degene die een gezin hebben en getrouwd zijn, zijn degene die fout zitten. Tuurlijk is het niet sjiek als je met een getrouwde vent de koffer in duikt, maar het is wel zo dat de vrijgezel niet degene is die vreemd gaat of zijn of haar familie bedriegt.

 89. Poes

  Ja ik begrijp die vrouwen echt niet hoor. Waarom laat je dat ideale plaatje in stand door je constant te laten vernederen. Neem nu Moniekie ex van Dreetje onder het mom dat kleine André papa kan zien en zij het beeld geeft van kijk mij eens goed bezig zijn als moeder op vakantie. En ietsje verderop Bridget want die is zo verliefd. Nu weten wij inmiddels van Moniekie dat ze nogal reislustig is. En iedere kans aangrijpt maar dan nog. Wat ik mij afvraag is waar Moniekie haar levensonderhoud van betaald. Dikke kans dat Dreetje dat gewoon doet en de snoepreisjes voor Bridget natuurlijk ook. Wijs bekeken Dre zo kan je iedereen naar je pijpen laten dansen.

 90. Lariekoek

  Als de vrouwen zich aanbieden, kan Marco of welke man dan ook niet weigeren. Er zijn ook genoeg bekende vrouwen die hun mannen hebben bedrogen. Het gebeurde al in de tijd van Marlyn Monroe en het zal in de toekomst ook gebeuren.

 91. Arc

  Dat niet kunnen weigeren slaat helemaal nergens op. Het is maar hoe sterk je in je schoenen staat. Lariekoek, je bent als net zo’n slappe lul als maffiabaasje Borsato!

 92. MolTalk

  Maan de Zuigwinkel is een zekerheidje. De voormalig directrice van Warchild ook. #bewaartweet

 93. Tycho Graagnat

  @Poes,

  Met de nadruk op pijpen.

 94. snoezigkleinhertje

  Die mislukte pizzabakker is gewoon een vieze hoerenloper en die kleffe zoon van hem is geen haar beter want die doet het met Patricia Paay.

 95. Pok

  @MolTalk. Warchild was zakelijk. Gratis album en een hoofdrol in mislukte film.

 96. snoezigkleinhertje

  Na aftrek van alle riante salarissen en onkosten (Marco Borsato) bleef er voor die arme kindertjes niets meer over .
  Sterker nog die Borsato kon op zijn gemak smeerlapperij uithalen ver weg zonder pottenkijkers en zoiets nog een goed doel noemen ook.
  Die persoon waar deze ploert het mee deed kreeg een royaal directeurs salaris en zelf liep deze charlatan alle praat programma’s af voor gratis reclame .(voor zichzelf)
  Of het nou de arme negertjes in Afrika zijn of de hondjes op de Antillen het zijn allemaal oplichters , en die Kluivert is nog een doodrijder ook.

 97. Have a moment for me

  Deze lege huls van een mens maakt mij ziek van woede.

 98. Jodokus

  itallion Stallion

 99. Daaristieweer

  FOX Mulder.

  Daar heeft ie alleen een plasje op gedaan……

  Fox Mulder
  Thu 13 Feb 2020 om 20:02
  Patricia Paay zou die het ook met Marco hebben gedaan?

 100. toxilogic

  Wat een hypocriet geleuter hier, maar ja de helden hier zouden de vele vrouwelijke verlokkingen waaraan zo iemand als Marco blootstaat, makkelijk weerstaan. Echt

 101. anoniem

  @toxilogic: Als ik elke keer dat ik sjans had met degene in bed was gedoken, liepen er honderden kinderen van mij rond.. ;-)

 102. Jimmy

  Is expert Georgina Verbaan al gevraagd?

 103. iemand

  Poes helemaal met je eens. 3 weken geleden zat Monique met kleine Andre in Spanje nu weer in Curacao. Vraag me af waar die honden zijn iedere keer. Vaak lees je dat iedereen respect heeft voor Monique maar wat doet ze eigenlijk ze zit in zijn huis. Ze heeft ook geen eigen waarde. Meest zielige is 2 vrouwen in de overgang lopen achter een puber aan.

 104. Ben

  Altyd als ereen jong zangeresje doorbrak mocht die bij ome marcootje komen …..zingen in de microfoon…… .
  Ook bij een bepaalde voetbalclub zong zijn naam niet zo fris rond. Later zei hij dat hij niets wist van de taferelen in de vip-ruimte.
  Ook toen hij leontien leerde kennen had hij 2 relaties tegelijk.
  Er werd een keer op tv gevraagd waar hij de beste sex van zijn leven had. Hij wees een plaats aan. Toen gevraagd aan leontien die was daar nooit geweest. Hij en die ranzige sjonnie ieuwbank gaan nog hele slechte tijden tegemoet. De waarheid gaan ze beide krijgen.
  En Leontien neem de beste scheidingsadvocaat die je kunt krijfen en pluk hem echt helemasl kaal. Hij heeft het verdiend.
  Hij laat zelfs zijn kinderen keihard vallen. Die nemen het in de mefia voor hem op en de ranzige klootzak weet echt beter.
  Je vrouw en je kinderen zo behandelen!!!!
  Je bent een nog grotere en walgelijkere klootzak als veel nu al denken!!! En dan ook nog huilie huilie doen.
  De immense druk is de schuld. Om kotsmisselijk van te worden.
  Jouw imago ligt compleet in duigen. En er is er maar een verantwoordelijk!!! Zoek je de WAARHEID……kijk gewoon in de spiegel miezertje.

 105. B

  Nou Ben ,het zit je heel hoog niet? Weet jij iets meer?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.