Marco Borsato blijkt tien keer zo erg als Humberto Tan

Het scheelt dat Marco Borsato niet elke avond met zijn eigen talkshow op televisie is, want dan had het niet goed met hem afgelopen. Deze schuinsmarcheerder blijkt namelijk nog tien keer zo erg als Humberto Tan. Hoewel Marco wat minder onder het vergrootglas ligt dan Humberto, zit de trouwe lezer van de roddelbladen toch met zijn oren te klapperen. Iris Hond was namelijk niet het eerste slippertje van de zanger. Eén keer heeft hij zijn vrouw Leontine wel héél erg bedonderd.

Weekblad Privé, dat deze week speciaal een dag eerder uitkwam vanwege de Borsato-scheiding, onthult een pikant verhaal over een eerdere affaire van Borsato.

Hoofdredacteur Evert Santegoeds in Shownieuws: “Het huwelijk heeft veel vaker onder hele hoge druk gestaan. Niet alleen door de Iris Hond-affaire, maar een paar jaar geleden ook al door een incident dat zich in Barcelona heeft afgespeeld en waarin Leontine er ook op een nogal harde manier achter kwam dat zij door Marco werd bedrogen.

Leontine was op vakantie met haar vriendinnen, wilde hen wat leuke vakantiefoto’s laten zien en ontdekte toen per abuis dat er heel veel kiekjes van Marco op stonden. Met een andere vrouw. En dan nog ontkennen ook!

Wat een boef, vindt Santegoeds. “Ze kwam er op nogal een vervelende manier achter in het bijzijn van al haar vriendinnen. Ze heeft hem ermee geconfronteerd, hij ontkende, maar zij had alle foto’s en toen is dat een heel grote rel geworden met als gevolgd dat de mevrouw is ontslagen.”

‘Iedereen wist het, behalve Leontine!’

De dame werkte namelijk bij Marco’s bedrijf. “Iemand die zijn secretaresse was en met wie hij heel lang en close heeft samengewerkt. Het zou toen zogenaamd over zijn, maar daar lopen de meningen ook nog over uiteen, want het schijnt daarna nog een tijdje doorgegaan te zijn. Onze bron zegt dat Marco een thrillseeker is en dat blijkt ook wel uit alle avonturen en alle verhalen die nu de ronde doen.

Nog ranziger blijkt dat iedereen in Marco’s omgeving wist van de affaire met deze secretaresse, behalve Leontine. “We weten ook dat het hele bedrijf het wist, de broer van Marco het wist en de enige die het eigenlijk niet wist was Leontine. Dat maakt het tot een uiterst pijnlijke affaire natuurlijk.

Wie is die minnares?! “Het is een mevrouw die ook luistert naar een dierennaam. Zo heb ik het omschreven. 

Story heeft ook een primeur

Hoe komen de andere bladen hier nog overheen? Makkelijk, zegt Story-baas Guido den Aantrekker. Hij vindt dat de affaire waar het in de Privé over gaat wel heel erg lang geleden speelde.

Den Aantrekker: “We doen allemaal ons eigen onderzoek en ik vind het ook helemaal niet erg dat daar iets anders uitkomt dan bij iemand anders. Ons verhaal is in elk geval erg actueel, dat speelt nu. Met z’n allen zijn we hard op zoek naar de waarheid, om in Marco’s jargon te blijven.

Wat heeft de Story dan? “Het is natuurlijk wel zo dat er ook bij ons al heel vaak namen genoemd zijn van vrouwen waar Marco wat intiemer mee omgaat dan eigenlijk de bedoeling is. Wij hebben wat puzzelstukjes bij elkaar gelegd en daar komt een andere naam uit, waarvan wij denken dat die op dit moment een grote rol speelt in het leven van Marco.

Volgens de Story loopt Borsato nu weer te rommelen met zijn ex-vriendin Denise Boekhoff. Wellicht kan Borsato zijn gulp nu beter even dichthouden, want anders kan zijn scheiding van Leontine wel eens een hele dure worden.

‘Er komt nog meer aan’

De scheiding wordt volgens Santegoeds sowieso niet makkelijk. “Er komen nog wel wat verhalen aan, heb ik het idee, en dat zal de sfeer niet ten goede komen“, zegt hij.

Story-collega Den Aantrekker denkt daar hetzelfde over. “Wij hebben natuurlijk alle verloven ingetrokken; dit is natuurlijk onze core business, hoe naar het ook is voor de mensen die erbij betrokken zijn. Wij willen gewoon weten hoe het zit.”

Ja, je kunt je natuurlijk voorstellen dat dit online ook een van de meest aangeklikte berichten is.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen