Angela de Jong vindt corona gezellig: ‘Oranjegevoel’

Angela de Jong vindt de uitbraak van het coronavirus in ons land ook wel weer iets gezelligs hebben. Het lijkt wel of Oranje speelt en we een gehekelde tegenstander moeten verslaan. Dat zegt de tv-recensente vandaag in het AD. De Jong vindt het leuk dat we allemaal samen tegen het coronavirus vechten. “Het geeft gek genoeg ook een gevoel van saamhorigheid en gezelligheid, alsof Oranje moet spelen en Covid-19 de tegenstander is die we met z’n allen in de pan gaan hakken.

BN’ers waarbij het coronavirus officieel is vastgesteld hebben we nog niet, al komen Michella Kox (denkt corona te hebben gekregen via AliExpress) en Klaas Dijkhoff (doet al dagen op televisie verslag van zijn verkoudheid) wel dichtbij.

De Jong: “De nuchtere, lichtvoetige houding van Dijkhoff is exemplarisch voor de huidige sfeer in ons land. We doen met z’n allen graag een beetje lacherig om de hele coronagekte, maar ondertussen.”

Iedereen herkent dat kleine stemmetje in zijn hoofd dat fluistert: ja maar, wat als… (vul zelf maar in).”

Paul de Leeuw uitte onlangs nog kritiek op De Jong vanwege haar nonchalante houding ten opzichte van corona. “Zij had ook geschreven (…) dat haar zoontje van elf had gevierd dat het coronavirus in Rotterdam is. Het is een zooitje bij die Angela de Jong thuis“, merkte hij op.

De AD-column van Angela de Jong kunt u hier lezen.

Foto: WNL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen