‘Kijker walgt van vreemdganger Marco in Voice Kids’

Het Gooische matras is voor tv-bedrijven een beetje wat de koffieautomaat is voor andere bedrijven: de plek waar collega’s samenkomen. Of samen komen dus. Het is in de showbizz zó gemeengoed geworden dat men er daar raar van op kijkt als ze door het gewone volk worden afgerekend op hun vrije omgangsvormen. Humberto Tan verloor er zijn talkshow door, Bridget Maaslands imagoprobleem veranderde in een imagocatastrofe en zelfs Marco Borsato komt er niet ongeschonden uit.

Aan roem en rijkdom verslaafde vrouwen als Ineke en Monique sluiten hun vreemdgaande mannen juichend weer in de armen, maar Mien uit Assen schreeuwt haar man naar het tuinhuisje als hij, in Hazes-terminologie, een ‘zijweg’ heeft genomen. En Mien uit Assen staat al helemaal niet met haar slipje op de enkels op het huwelijksfeest van Patty Brard.

De gewone kijker op de bank vindt vreemdgaande en ordinaire BN’ers dus helemaal niet zo leuk. Daarom is men gek op gezinsmannen als Robert ten Brink en Frans Bauer, maar worden BN’ers als Tan afgestraft met lage kijkcijfers.

Verschuift nu ook Marco Borsato van het rijtje sympathieke BN’ers naar het rijtje schuinsmarcheerders? Volgens Shownieuws wel. ‘Marco Borsato onder vuur na terugkeer in The Voice Kids’, kopt de showrubriek.

Shownieuws wijst op Borsato’s affaire met de ondeugende Iris Hond: “Een blik op Twitter leert dat veel mensen de voormalig publiekslieveling door zijn affaire en scheiding toch met andere ogen bekijken…

Het programma heeft een hoop reacties op een rij gezet. “Waarom doet die vreemdganger mee aan een onschuldig kinderprogramma? Verkeerd voorbeeld! Wat moeten die onschuldige kindertjes hier wel niet van denken? Dat het heel normaal is om buiten de deur te pissen? Weg met die door de mand gevallen, mr nice guy!“, klinkt het bijvoorbeeld.

Het maakt maar weer eens duidelijk dat amuserende BN’ers het in hun carrière vooral moeten hebben van likeability. De gunfactor is cruciaal voor tv-sterren in Hilversum.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen