Dries Roelvink walgt van Paul de Leeuw: ‘Mag hem niet’

Volkszanger Dries Roelvink heeft zeer onsympathieke gevoelens bij RTL 4-ster Paul de Leeuw. Hij moet er niet aan denken ooit met hem samen te werken. Dat zegt hij in een YouTube-programma van Bram Krikke. Als Krikke vraagt met wie hij absoluut nooit een nummer zou willen opnemen, antwoordt Roelvink zonder na te denken: “Met Paul de Leeuw. Die mag ik niet zo. Nee, nee, nee. Ik heb altijd de indruk dat hij mij een beetje in een hoek probeert weg te zetten waar ik niet in wil staan.

Het is een vreselijke man, vindt Roelvink. “Kijk, jij bent ook een grappenmaker, maar van jou kan ik het goed hebben, omdat ik weet dat je ook een lieve jongen bent. Dat zit erachter. En met die Paul de Leeuw heb ik zoiets van: daar wil ik niets meer te maken hebben?

Bram Krikke: “Gewoon een vervelende dikkerd? Weet je wie ik niet kan hendelen? Martijn Krabbé.”

Roelvink: “O, dan zijn we het helemaal niet eens.”

Krikke: “O, die vind jij helemaal leuk?

Roelvink: “Ja.”

Krikke: “Nou, laat ik Paul de Leeuw nou helemaal het einde vinden.”

De video:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen