Wilfred Genee vindt Martijn Krabbé een backstabber

Veronica-ster Wilfred Genee vindt zijn voormalige RTL-collega Martijn Krabbé een ongelofelijke backstabber. Dat zegt hij in de talkshow Statements van radiozender SLAM. Krabbé is iemand die leuk doet in je gezicht, maar je naait achter je rug om, aldus Genee. Hij ervoer het een keer tijdens een tv-gala. “Ik was een keer op een gala en toen stond ik met hem te praten over het vak. Het was een heel leuk gesprek. Eén van mijn beste vrienden stond er ook bij“, zo vertelt hij.

Wat gebeurde er toen? “Toen liep ik weg en toen zei hij tegen hem: ‘Wie denkt Genee wel dat hij is, ik ben natuurlijk een tien keer betere presentator.’ Hij wist niet dat dat mijn beste vriend was.”

Ongepast gedrag, aldus Genee. “Ik vind het prima dat hij dat vindt, hè? Maar zeg het wel in mijn gezicht dan. Zeg dan: ‘Wilfred, weet je, jij kan jezelf wel goed vinden, maar ik ben tien keer beter.’ Mag je vinden, klaar. Maar dan moet je het niet achter mijn rug om doen. Dat is een beetje dom.”

Genee vindt Krabbé wel goed. “Technisch is het een heel goede presentator. Sterker: een van de beste presentatoren die we hebben in Nederland. Maar dat vindt hij zelf ook. Dat is helemaal niet erg. Ik vind mezelf ook een goede presentator. Of je dat onsympathiek maakt…

Dikke pad

De SLAM-presentatoren die Genee interviewden vinden Krabbé ook vreselijk. SLAM-ster Bram Krikke: “Ik vind dat dus zo’n kwal. Ik kan die man echt niet uitstaan. Het zal ongetwijfeld een hele leuke lieve man zijn, maar…

SLAM-collega Amber Delil: “Ja, echt gadverdamme. Echt een onsympathieke… Ugh. Als er iemand van de buis af moet, is het Martijn Krabbé wel. Ik vind bijna iedereen wel gewoon leuk en bij andere mensen heb ik misschien wat minder, maar bij Martijn Krabbé heb ik echt zoiets van: ja, kom op man.”

Krikke: “Ik dacht: iedereen vindt die man heel leuk, maar blijkbaar… Ik vind het een heel goede presentator, maar ik vind het een ontzettende kwal. Er hangt een soort aura om die man heen. Het is irritant, het is vervelend. Gewoon een vervelende dikke pad.”

Foto: SLAM

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen