NU.nl: ‘Britt Dekker kan niet tegen kritiek’

De verongelijkte reactie van Britt Dekker op een kritische column van tv-criticus Angela de Jong levert de tv-ster enige imagoschade op. Dat blijkt uit reacties in de media. Dekker wordt massaal gesteund door haar paardenmeisjes, maar anderen vinden haar reactie onhandig. RTL Boulevard-ster Luuk Ikink gaf al aan de boze reactie niet echt te begrijpen, De Jong zelf wijt haar overtrokken reactie aan het ‘Talpa-virus’ en NU.nl wijst nu op een slecht incasseringsvermogen.

Dekker wil liever alleen complimenten horen, denkt NU.nl. “Britt Dekker kan niet tegen kritiek. In het leven hoor je toch het liefst dat alles wat je doet fantastisch is. Je werk, je privéleven, of je school: het is niet voor niets dat sociale media volstaan met succesverhalen. Het leven is gewoon veel leuker als alles goed gaat. Kritiek krijgen is dan rot.

De Jong leverde inhoudelijke kritiek op het SBS 6-programma van Dekker, dat afgelopen maandag met erg weinig kijkers van start ging. “Net als je het gevoel hebt dat je de boel een beetje op orde hebt, krijg je te horen dat iets toch niet helemaal lekker verliep, of dat je iets anders had moeten aanpakken. Ja ja, van je fouten moet je leren, maar fouten maken is gewoon niet leuk“, aldus NU.nl.

Als tv-criticus doet De Jong gewoon haar werk, stelt de nieuwssite. “Britt Dekker snapt dat principe, maar echt blij wordt ze er niet van“, zo is te lezen. “Dat er mensen boos reageren op de column van Angela, noemt Britt dan ook ‘mooi’.

Andere BN’ers die niet tegen de kritiek van Angela de Jong kunnen zijn onder meer Gordon en Wendy van Dijk, niet geheel toevallig ook werkzaam bij Talpa.

Lees ook:
Britt Dekker slacht Angela de Jong af: ‘Met je rotstuk!’ (dinsdag)
Luuk Ikink begrijpt boze Britt niet, Wendy steunt Britt (woensdag)
Angela teleurgesteld in Britt: ‘Besmet met Talpa-virus’ (zaterdag)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen