Britt Dekker slacht Angela de Jong af: ‘Met je rotstuk!’

Geplaatst op di 05 nov 2019 om 16:30

Britt Dekker vindt het heel vermakelijk dat Angela de Jong zo veel negatieve reacties krijgt op de column die ze over haar heeft geschreven. Dat laat ze weten op Twitter. De Jong heeft gisteren naar Opgezadeld met Britt gekeken en vond het tergend saai. “Opgezadeld met Britt is ongeveer even spannend als kijken naar het groeien van gras. Er gebeurt namelijk niets“, zegt ze. “Haar fans zullen het geweldig vinden, maar dit is toch wat anders dan een lolletje van tien minuten aan een talkshowtafel.”

Bovendien twijfelt De Jong aan de authenticiteit van Dekker. “Britt geloof ik eerlijk gezegd niet meer. Ten tijde van haar legendarische Nelson Mandela-uitspraak ging ik er met boter en suiker in. Maar wie zich al tien jaar staande houdt in de listige tv-wereld, is bepaald geen dom blondje. Dat is een slimme zakenvrouw die weet hoe de hazen lopen in Hilversum.

De column levert op Facebook een hoop negatieve reacties van Britt-liefhebbers op. “Ik vraag mij af wat Angela dacht te bereiken met dit artikel? Het enige wat Angela aan het doen is, is Britt Dekker afzeiken“, zegt David bijvoorbeeld.

En Mélanie: “Angela, alsjeblieft doe heel Nederland een lol en stop met je belachelijke schrijfverhaaltjes. Je bent te zielig.

Britt blij

Dekker vindt het geweldig dat De Jong een pak slaag krijgt van haar lezers. “Hoi allen. Bedankt dat jullie het voor mij opnemen. Ik lees altijd het AD, want het is één van mijn favoriete kranten en weet dus ook van Angela en haar schrijfstijl. Voordat ik besloot de paardendeal te maken, heb ik serieus nog even gedacht: maar dan wordt ik wel afgemaakt door Angela straks. Dat doet ze namelijk graag, moedwillig iemand zich rot laten voelen met haar stukken.

Het is een vreselijk mens, vindt Dekker. “Ze probeert niet alleen mensen kapot te maken, maar vaak lukt dat haar ook nog, omdat het zo een goede krant is, met een groot bereik. Dat vind ik enorm eng, en ben jullie daarom extra dankbaar dat jullie haar roasten hieronder in plaats van mij.

Na de uitzending was Dekker juist hartstikke druk met het retweeten van allerlei positieve reacties. “Ik had niet verwacht dat je over mijn nieuwe programma waar iedereen heel positief op heeft gereageerd, je dan toch iets lulligs probeert te schrijven.”

Humberto en Wendy

De Jong doet het allemaal voor het geld, aldus Dekker. “Ja oké. Eigenlijk natuurlijk logisch. Angela verdiend er veel geld mee, maar ze probeert ook maar een gezin te runnen en leuk leven te leiden denk ik dan. Voor mijzelf vind ik het niet eens erg maar de stukken die ik soms over bijvoorbeeld een Humberto of Wendy lees vind ik oprecht soms heel pijnlijk.

Ik wilde er al heel lang wat over zeggen maar dan ben je toch bang dat ze jou ook pakt, maar dat is nu toch al het geval. Scoren over de rug van een ander moet nooit de drijfveer zijn voor een mooie bankrekening. Maar goed wie ben ik om iets over bankrekeningen te zeggen, ik kies voor een paard en kinderprogramma’s.”

Rotstuk

Dekker plaatst op Twitter een filmpje met alle negatieve reacties (zie onderstaand). “Haha dit filmpje kreeg ik. Dat je ‘n rot stuk over iemand schrijft, wat totaal niet nodig was en dan vervolgens zelf wordt afgemaakt. Hopelijk ‘n wijze les dat scoren over de rug van iemand anders niet leuk is en je eigen doelgroep ‘t niet waardeert #grasisaltijdgroenerbijdeburen.

Eén ding is zeker: het incasseringsvermogen van Dekker valt behoorlijk tegen. Net als haar kijkcijfers.

Foto: SBS
118 Reacties op “Britt Dekker slacht Angela de Jong af: ‘Met je rotstuk!’”


 1. N.a.r.cha.shhh

  Ja zie je wel!! Britt is Top, Talpa is goed. Het is helemaal geen bagger ;)
  Weg met ANGEELA

 2. Mike

  hahahah afslachten…. Britt geeft Angela alleen maar meer podium

 3. Ja nee

  Weg met die smerige Britt, walgelijk typetje. Angela heeft gelijk.

 4. die laatste zin ook ;)

  Eén ding is zeker: het incasseringsvermogen van Dekker valt behoorlijk tegen. Net als haar kijkcijfers.

 5. Peter van der Plas

  Britt over het paard getild – Wat laat je je kennen – Inderdaad opgezadeld met dit paarden meisje –

 6. mac

  HAHAHHAHA ANGELA IS DE LUL

 7. ROBERTp

  Haha Britt deelt angela even wat tikken uit, Genee kon ook al niet tegen haar op.

 8. Bert

  Het is een beetje teveel op de man af, maar dat zou gewaardeerd moeten worden op deze site. En Angela heeft wel gelijk helaas. Zielig voor Britt, maar er komen vast nieuwe kansen!

 9. Bas

  Dat je wordt gesloopt door Britt Dekker

 10. Chris

  Ik geloof eerlijk gezegd niet dat Angela de Jong moddervet is.

 11. Kooi

  Angela is dood eng

 12. Bert

  @Robert, tikjes misschien… Angela had pas ongelijk gehad als er massaal naar was gekeken. Niemand zegt dat het programma moet stoppen. Tijd en zender mogelijk wel verkeerd

 13. Kas

  Oei, dit levert Angela schade op..

 14. Kas

  Oei, dit levert Ang schade op….

 15. MarkoV

  Mooi dit! 1-0 voor Britt Dekker!

 16. anonymous

  Angela heeft wel gelijk en de kijkcijfers bewijzen dat.

 17. Gaby

  Dag Angela!

 18. RuudyP

  Pijnlijk voor Angela

 19. RuudyP

  Brittje op 1-0!

 20. Twitter

  Op Twitter het commentaar geven dat Angela het teveel op de man speelt….waar wordt Twitter voor gebruikt jongens? En Britt houdt niet de eer aan zichzelf en speelt het vervolgens ook op de man.

 21. Bears’den

  Ik ben het altijd eens met Angela, maar vandaag niet..
  Het was best een leuk programma.. Er gebeurde idd weinig, weinig actie, maar je zag gewoon britt met dr paard.. Niets meer niets minder..

 22. Suzy Wang

  Brittje meissie, je laat je toch niet door zo’n diepvrieskist van de wijs brengen. Kom op meid.Zet m op.

 23. RuudyP

  Eindelijk iemand die Angela aan kan. En dat dan Britt moet zijn is wel hard voor haar haha

 24. M.

  Britt Dekker top wijf!!! Aanpakken de mammoettanker genaamd Angelo de J. Ze wordt grove betaald door RTL DUITSLAND & AD om de concurrent uit te schakelen. Rancuneuze vrouw, vroeger gepest en nu de grootste Pester van Nederland, gefrustreerd vrouw is het.

 25. RuudyP

  Ik wil Britt en Angela samen in dwdd, zeker dat die britt wel komt opdagen 😂

 26. Mike

  1-0 kan het niet zijn, minstens 1-1

  Waar gaat dit over….de cijfers zeggen genoeg.
  Ik gun Britt en programma, maar niet op dit tijdstip en zender

 27. Gerard J

  Als Britt een zadel op haar rug doet, daar zal haar programma van opknappen!! ☺

 28. Mike

  @Ruudyp, ja en waarom DWWD, omdat mathijs kritisch is?? Net zoals wanneer John een programma komt pluggen. Nee voor vuurwerk hoef je daar niet aan te schuiven.

 29. Joep

  Soms wel geinige stukken maar hier slaat de de plank volledig mis! Misschien geen kijkcijfer kanon, maar wel een fantastisch programma! Origineel en aandoenlijk

 30. Boek

  Angela wordt betaald door RTL, om de concurrent uit te schakelen!

 31. Bert

  @M, dan pas jij heel goed bij Angela volgens jou, gefrustreerde aap. kijk eens naar je tekst, hoe gefrustreerd.

 32. shrink

  Britt, dat is toch een typetje, een soort… hoe heette hij ook alweer bij Paul de Leeuw, o ja, Adje! Niettemin knap gedaan, meid!

 33. Mike

  Angela wordt betaald om een eigen mening te geven! En durft kritisch te zijn op RTL en TAlpa!

 34. Bert

  Lieve Britt, waarom, hiermee creëer je vanavond even een discussie en misschien zelfs dat volgende week iets meer mensen gaan kijken. Maar die straffen je toch weer af als ze zien dat je programma leeg is. Hou de eer aan jezelf. Je bent een topper, maar dit is onverstandig

 35. Tim

  Het lijkt tegenwoordig wel of iedereen met elkaar in concurrentie is en of een conflictsituatie het hoogst haalbare is.
  Internet en social media zijn geen goede uitvindingen gebleken als je waarde hecht aan de goede kant van de mens.

 36. Timo

  Briit moet weg. Wat een neppe actrice

 37. Anja

  @Tim, respect voor je reactie!

 38. Grace321

  Hulde aan Britt goed zo👍👍💪💪💪

 39. Bart

  @Tim Helemaal waar!

 40. Paul

  Britt moet leren om te gaan met kritiek zeker als deze gebaseerd en geuit wordt door iemand met kennis van zaken. Het is een paardenprogramma voor paardenmeisjes/kinderen dus programmeer het op een andere tijd, zaterdagmiddag bijvoorbeeld. En nee, eerlijk, Britt heeft gewoon die persoonlijkheid niet.

 41. Bart

  Angela heeft helemaal gelijk.
  Britt benaderd het heel slim vanaf de andere kant. Door te spreken over allerlei positieve reacties maar rept niet over de hele lage kijkcijfers. Het is gewoon niet tv waardig en flut goedkoop geproduceerd. Het gros van de tv kijkers is klaar me dit soort programma’s en ook met de 2 presentatoren die ze noemt. Niet leuk voor Humberto en Wendy maar de kijker is de baas. Die moet weer op 1 komen te staan bij de makers. Dit soort programma’s als van Britt horen niet door een keuring heen te komen. Dit hoort thuis op haar Youtube kanaal of als sponsor dingetje ergens in de middag. Britt is een leuke meid maar hoort niet de rest van haar leven thuis op televisie en dat weet ze zelf ook wel. Het was leuk maar het is wel klaar nu.

 42. edwin

  Britt is gewoon o.k. punt.

 43. Curryworst

  336.000 kijkers voor een eerste aflevering is belabberd.
  Zou me niets verbazen als deze paardenmeisjesbagger voortijdig van de buis gehaald wordt.
  Wat Britt nodig heeft is een kerel met een paardenl*l. Hoeft ze zich ook niet meer klaar te rijden tegen het zadel van dat hinnikende beest.

 44. Martien Meiland

  Wat goed! van je Britt

 45. Chris

  Kijkcijfers zijn ronduit slecht, maar daar kan Britt niets aan doen. Ook niet aan het timeslot en ook niet aan hoe het gemaakt is. Angela twijfelt aan de echtheid van Britt. Ik geloof helemaal niet dat Britt een typetje speelt, want dat doet ze dan al non-stop vanaf het moment dat ze op tv komt en dat is nu al heel wat jaren. Lijkt me onwaarschijnlijk. Dan was ze al lang ontmaskert. Het is goed dat ze van zich afbijt.

 46. Bart

  Ter aanvulling als het dan toch op televisie moet had het ook nog op NET5 gekund. In het profiel van een vrouwenzender past dit programma beter en had NET5 er weer een Nederlands programma bij gehad. Hoewel Harry Potter goed gescoord heeft voor een zender als NET5 horen dit soort films natuurlijk niet op deze zender thuis.

 47. Pauline

  Angels heeft groot gelijk, Britt is een dom wijf…
  Laat ze maar lekker een paard afrukken….

 48. Jeroen

  Hulde aan Britt!

 49. Greet

  Britt was ben je een dom schepsel met deze reactie,sneu.Het is een mening Britt van een recensente die heel vaak de spijker op z’n kop slaat.De “ slachtoffers” zijn het er natuurlijk niet mee eens. Alleen degenen met enig zelfinzicht, zoals Jan de Hoop.

 50. Les

  Angela is in en in triest. Britt! You Go Girl! Je hebt ballen!

 51. Dom wicht

  Die Britt is echt niet slimmer dan ze zich voordoet.
  Dat blijkt alleen al uit haar tekstjes met meerdere vette grammaticale fouten.

 52. Henk

  Volgende week de helft minder kijkers, Britt.Beetje grote mond.Je slaat door.

 53. Nijl

  Reactie Britt bewijst gelijk van Angela
  Rest my case

 54. Nijl

  @Bart. Goed punt

 55. Wil

  Britt binnenkort bij Ladies Night, nou dan kan je mij wegdragen. Zo slecht dit allemaal.

 56. Pißwasser

  Britt oogst bewondering. Gewoon met haar theezakjes in de pleeboy gaan staan. Petje af, heur!

 57. K.C.T.

  BNers zijn per definitie wereldberoemd en onaantastbaar,,,,VINDEN ZE VAN ZICH ZELF, het gros is BAGGER!!! Riool TV in optima forma!
  Omhoog gevallen lowlifes, nonvaleurs, jankers en aanstellers, ze houden elkaar in stand,,, het niveau hersenloos Tokkie gepeupel is eerder standaard dan toeval,,,,, helaas we komen er nooit vanaf.
  Hulde aan Angela die dit durft te benoemen!!!

 58. Ikke

  Verschil tussen Britt Dekker en Martien Meiland is dat de reality soap van Britt maar om 1 hoofdpersoon draait. Bij de Meilandjes draait het om hele familie met 1 hoofdpersoon in het bijzonder. Dat is het verschil. En de nuancering die ik mis.

 59. Bette

  Wat kunnen de jongens en meiden van deze generatie toch bar slecht tegen kritiek. Alsof Angela het doet om iemand kapot te maken. Grow up, Britt Dekker.

 60. Martien Meiling

  Ikke
  Tue 05 Nov 2019 om 18:46

  Mis, het is een documentaire.

  De documentaire wordt gemaakt door de bekende radio- en tv-presentatrice Annette van Trigt.

  Hamsterwang weet het verschil niet tussen een documentaire en een reality soap.
  Zo dom is hamsterwang Angela.

 61. Remco

  IEDEREEN OPGELET,OPSPORINGVERZOCHT OP HET EERSTE NED,WEL KIJKEN

 62. Donald Dumb

  Remco. De Opsporings Verzocht adept…

 63. Timo

  Remco mag vriendelijk oprotten met je geschreeuw.

 64. @Remco

  Jahaaa….. dat wordt straks weer 100% getinte medelanders.

 65. Solomon

  Bijna niemand op misschien een enkeling na gelooft nog in uw objectiviteit Mevrouw Angela de Jong !.. zeker niet wanneer u negen van de tien keer ervoor kiest om doelbewust een negatief stukje te schrijven over een programma van het Nederlandse mediabedrijf Talpa Network of zelfs in het ergste geval geprobeerd heeft om een hetze te creëren tegen eigenaar John de Mol !.. U probeerde namelijk deze eervolle man die zijn mediabedrijf eerlijk en naar behoren tot een succes wil leiden te beschuldigen van seksisme !.. Dat is u totaal niet gelukt is en een kansloze valse actie van uw zijde gebleken !.. Tevens valt het op dat u sinds het begin van dit seizoen maar slechts één negatief stukje heeft geschreven over twee programma’s van het buitenlandse mediabedrijf RTL dat in handen is van een Duitse multimiljardair !.. Dit en meer begint nu vrijwel iedereen in Nederland op te vallen waardoor uw stukjes in het AD wel erg voorspelbaar beginnen te worden en misschien zelfs tergend saai !.. Beste Angela wij geloven u eigenlijk ook gewoon niet meer !.. In uw begintijd gingen wij er nog met z’n allen met boter en suiker in, …maar een columniste zoals u die zich jaar in jaar uit staande houdt met het schrijven van listige columns kan in uw geval evengoed worden aangezien voor een dom blondje !.. U bent dan ook een uitermate walgelijke valse zakenvrouw die die heel erg goed weet hoe de hazen lopen in Hilversum !.. Maar wel één die zich maar al te graag laat uitbetalen door de Duitse multimiljardair wat u een super domme variant dat dom blondje heeft weten te maken !..
  Nederland kotst u uit .. walgelijk vrouw !..

 66. is er ook nog iets anders op teeve als chateau meiland?

  Lekker boeiend wat “Britt” vindt, wordt de wereld er beter van? Van haar meninkje?

  NEE !!! OK? N E X T !!

 67. @Solomon

  Je bedoelt ongetwijfeld: Nederland kotst Talpa uit.
  En terecht.

 68. Martien Meiling

  Solomon
  Tue 05 Nov 2019 om 19:11

  Niets meer aan toe te voegen.

  PUNT

 69. Tvkijker34

  Angela is zo nep. Net als die sensatie krant waar ze voor werk. Straks krijgen we weer de oliebollen test Waar weer vele de grond in worden geboord. #wegmetdatarrogantewijf

 70. Jan

  Paardenmeisjes, zeilmeisjes, klimaatmeisjes….allemasl om van te kotsen !

 71. Martien Meiling

  AD is de sensatiekrant van Nederland

  Op het podium stond Youp doodziek en moest met spoed naar het ziekenhuis.

  Hoe krijgen ze het in hun zaagsel kop om zaterdag op twitter een oproep te plaatsen of er getuigen waren die konden vertellen wat er is gebeurt.

  SCHANDALIG

  Telegraf heeft de naam maar AD is nog veel erger.

 72. arjan

  Ali B in de Voice ?
  Wegwezen met deze Marokaan dit geld ook voor die andere .
  Oja kleine lul ook met hem wegwezen .

 73. Joyce Sandifort W.

  Solomon, spreek voor jezelf en laat mij erbuiten. Ik hoor niet tot jouw wij.

 74. Dolf

  @Joyce Sandifort W.: strip voor me!

 75. Melissa

  Britt als je het niet aanstaat, zoek ander werk en richt je meer op je paarden, je neemt je zelf te serieus, terwijl niemand je serieus wil nemen. Ze is een typetje, soort Tineke Schouten maar dan slechter. Angela de Jong heeft gelijk, dat kind heeft de Mol omgekocht met een paard, wat volgende keer, een ezel ofzo

 76. de deskundige

  Alleen een Nexit is de oplossing.

 77. Moud

  Ben totaal geen fan van Britt, maar ik vind het prachtig dat er eindelijk iemand is die tegen Angela de Jong durft in te gaat. (terecht of onterecht)

  Vanavond ook in Boulevard, Aron Bade die zei, Angela de Jong, recenteerd Britt’s programma alleen maar, dat is haar werk. Klopt, maar Aron toch, ook jij poept in je broek voor Angela.

 78. De moedervan Britt

  Willen jullie mijn dochter met enig respect behandelen, heren?

 79. Guttegut

  Brittje mobiliseert haar domme YouTube volgers die net als zijzelf te dom zijn om te schijten.

 80. Momo

  Wat is het precies dat Angela zegt wat mensen zo erg vinden? Ik ben het vaak genoeg niet met haar eens, maar ik vind nou niet dat ze ooit iets verschrikkelijks zegt.

 81. Wanny

  Als je dit soort werk doet, moet je tegen kritiek kunnen.

  En recensieschrijvers worden ervoor betaald om zowel positieve als negatieve stukken te schrijven.

 82. Talpa met Britt pulpa programma voor tok kies

  Angela heeft meer dan gelijk.

  Wat een droevig programma van een nietszeggende mevr. Britt zonder enige boodschap hoofdpersoon in een programma wat echt niets dan ook niets te vertellen heeft.

  John heeft het weer voor elkaar een flop per de flop programma voorgeschoteld.

  Talpa loopt op haar laatste beentjes. Miljardair Sjon is geen kwaliteitsman maar een loser in zijn business.

 83. B

  Britt meid geloof mij het was echt saai en wezenloos slecht. Dat je fanbase het geweldig vind is echt geen maatstaf.

 84. Max

  het was me het nccravondje wel bij opsporingverzocht

 85. Jaap Aap

  HAHAHAHAHA die poppenkast van die neus toch… hoe kun je jezelf laten kennen zeg.. En dan nog een paar gehandicapten en debielen hier met hetzelfde niveau die het voor haar opnemen (bv RuudyP met z’n alterego MarkoV).

 86. Mick

  Op ZiggoGo is Paleis voor een Prikkie de grootste op Champions League na. Op SKO zal het wel onder de NPO komen. Bij ZiggoGo zijn ze toch echt meer bekeken dan Opsporing Verzocht en Verslaafd.

 87. Joop

  @ Mick
  Kijkcijfers kunnen niet in real time worden weegegeven, dombo.
  Wat je ziet bij Ziggo GO is voor fun.

 88. Wyatt

  Ziggo Go is wat op dat moment op de Ziggo Go App het best bekeken wordt. En dat is iets van 52% van NL en dan alleen op de Go app dus dat zegt echt niks.

  Alsof dat NPO1 publiek (ouderen die App gebruikt laatstaan weet wat dat is)

  Is echt appels en peren vergelijken met SKO cijfers.

 89. Anna

  Sukkeltjes hierboven!

 90. F.U

  Britt fans doe de rest van Nederland een plezier en zoek iig een getalenteerd idool.

 91. Bears’den

  STERKE TAFEL bij PAUW!

 92. Suzy Wang

  Wie? Die denk gekkie’s?

 93. BRITT = NEP

  Oei, moet Britt van “hogerhand”, dus van baasje John de Mol, dit allemaal typen? Ik krijg zo’n Dotan-trol gevoel bij de zogenaamde openheid van Britt en haar “fans”.

  Misschien krijgen we over een paar jaar het echte verhaal, als Britt niet meer zo hip is. Kwestie van tijd, mensen!

 94. Marianne

  Ik ken niemand die zo`n duur cadeau heeft gekregen. Waarom geen cavia of konijn? Is ook veel goedkoper om te onderhouden.

 95. Niet de oma van Britt

  wow er gebeurde niets volgens Angela de Jong… Britt maakt meer mee dan ik in een heel leven:
  1 live op npo 1 het voorprogramma vh Televizier-Ring verzorgen, keurig met aanloop en voorbereiding.
  2 emotie en aankoop van een kampioens paard en alles wat erbij komt kijken.
  3 eerlijk kijkje in haar leven, een dwdd optreden, presentatiecursus achter de schermen.
  4 ze wint een Televizier-Ring.

  Ok het intro van “opgezadeld met Britt” vond ik wat langdradig maar de rest maakt het meer dan goed en heb me prima vermaakt.

  Ik weet niet wat Angela de Jong meemaakte in deze tijd maar ik vermoed een paar keer aanzetten van haar laptop, zes aanvallen van jaloezie op alles wat mooi en integer is en eén sexpartij met haar man die stiekem met z’n ogen dicht van Britt droomt.

  Was een fan van Angela, vaak met haar eens geweest maar voorspel hiermee het einde van haar carrière als stukjesschrijver.

 96. T

  Britt is echt wel leuk als je haar in een goed programma neerzet waar haar flapuit gebeuren naar voren komt. Niet iets met paarden, 95% van de Nederlandse bevolking interesseert zich niet in paarden. Daar gaat het mis.

  Angela is een zure bes, en moet ook eens ophouden met die negatieve stukjes. Iets teveel veren in haar reet gehad de laatste jaren.

 97. Pißwasser

  Leave Britt alone !!!

 98. KoalaNL

  Leave Angela alone !!!

 99. Marianne

  Een paard onderhouden kost veel geld. Er zijn mensen die er zelfs failliet door gaan. Het is alleen vaak niet op te brengen.

 100. Rene de Leeuw

  300.000 kijkers voor Britt, alle paardenmeisje, ze hebben inmiddels ook negatief gereageerd op Angela de Jong. De 1,2 miljoen kijkers die zijn vertrokken hoor je niet. Dat is de stem van Angelo. Enig recht van spreken heeft ze wel, Britt.

 101. Kenny

  Britt is een van de weinige authentieke mensen op tv. Dit moet gevierd en beloond worden. Dat Angela dit niet ziet getuigt alleen maar van haar slechte mensenkennis en maakt haar weer wat ongeloofwaardiger voor mij.

  Britt is een havo meisje die een wat bijzondere manier van denken heeft. Haar scherpe humor en snelle associatievermogen zijn ver ontwikkeld en haar algemene kennis minder. Dit in combinatie met haar platte accent zorgen voor een bijzondere combinatie. Ik snap de discussie over dom of slim niet. Deze discussie duurt al sinds zij op tv komt. Het gaat vooral over dat zij zich dommer voordoet dan ze is. Dat doet ze niet. Ook al wordt ze zo vaak zo getypeerd. Dit programma lijkt me de uitgelezen kans om haar beter te leren kennen. Ik gun haar het allerbeste en hoop dat het programma een succes wordt. Love you Britt.

 102. Ton

  Angela doet gewoon haar werk. Beoordelen van tv programma’s. Niet meer en niet minder. Dat begrijpt Dekker niet helemaal. De Jong heeft gewoon gelijk naar een blondjes te kijken en een paard is ook niet erg interessant.

 103. StefanV

  Hele volksstammen gaan regelmatig los op Angela de Jong, maar de vrouw doet gewoon haar werk. Ze is tv-recensent en geeft dus haar ongezouten mening over tv-programma’s. Het is ook niet meer dan dat; gewoon een mening. De wereld staat of valt er echt niet mee.

 104. Jan

  Ik ben al langere tijd lid van de Angela de Jong fanclub !
  Nog steeds verlang ik er naar om Angela eens een weekje helemaal alleen voor mezelf te hebben…
  Wat een heerlijke vrouw !

 105. Karel

  Dit jaar gaat die Dekker nog haar eigen neus opvreten, die Brit acteert het domme blondje en nu pas zien mensen dat. Mensen met verstand zagen dit al vanaf het prille begin.

 106. Sabine

  De laatste zin van dit stukje zegt alles!
  Eens met Ton en StefanV.

 107. anoniem

  AD

  EIGENAAR UIT BELGIE

  HOOP DAT JE HET NU DOOR HEBT

  WAAROM DE OPLAGE VAN AD NIET STIJGT

  NEDERLAND IS MOE VAN ANGELA DE JONG

  JAMMER DAT DE FAMILIE DE JONG

  GEEN BEDRIJF GENE HEBBEN IN HUN BLOED

  EN JOHN MOET NIETS VAN ANGELA

  ANGELA GA FIETSEN

  ZONDER ZADEL………………..

 108. Julia

  Angela heeft volkomen gelijk, Britt is een typetje en dat weet ze natuurlijk al jaren: ik moet ‘spontaan’ blijven. Mensen trappen er duidelijk steeds minder in!

 109. sukkel

  Brit krijgt babbels ….zo moet het programma heten …. dom meissie denkt dat ze wat voorstelt…ga eerst maar eens Nederlands leren ANGELA HEEFT HELEMAAL GELIJK!!!

 110. Rita

  Angela is relevant, Britt is vooral niet relevant en heeft een Paardenkop.

 111. Michel

  Ach je kunt het eens zijn met AdJ of niet dat is het mooie van een column. Ik heb het programma van Britt niet gezien, maar ben het wel vaak met AdJ eens als ze weer eens kritisch is over een programma. Dat is wat ze doet. De laatste tijd wordt er ook veel bagger gemaakt, dus het wordt dan ook lastig voor haar om iets positiefs uit te brengen. De traditionele TV kijker verdwijnt in rap tempo, maar AdJ mag niets kritisch schrijven.

  Kom op Britt: hoge bomen vangen veel wind. Heb jij veel kijkers en ben je er zelf tevreden mee, who cares wat een ander er dan van vindt?!

 112. e.m

  jsa angela. sinds jij publiekelijk geschreven hebt op jou site. dat wij kijkers ramptoeristen zijn.
  is het mij wel duidelijk dat jou voelsprieten ten opzichte van het werk wat je doet niet sporen.
  jou bedoeling is om mensen te schofferen. maar jou werk behoord te zijn. om waar te nemen waarom het kijkcijfer tegenvalt. mijn advies aan jou is.” ga terug naar school voor updates”. wat je nu beoordeeld zijn mensen en dat is FOUT. je hebt door deze publieke functie inwoners van nederland beledigd. maar ook graag geziene tv medewerkers. je werkt niet mee aan een positief nederland. ik vind jou een stoorzender. waarom. ongemerkt be”invloed je mijn gedachtengang. en dat heeft niet eens te maken met de kijkcijfers.
  angela doe er wat mee.

 113. Petra

  Voor alle mensen die het een stom programma vinden….. Dan kijk je toch niet!

  Britt is zeker niet dom. En de deal met Talpa over George is echt een hele slimme deal. Zij heeft gekregen waar ze altijd al van gedroomd heeft. En het is geen cadeau, ze gaat er programma’s voor maken.
  Doe mij ook zo’n deal en ik teken meteen.

  Ik lees niet vaak iets van Angela de Jong,met als reden wat ik zeg in de eerste zin, ik vind het stomme stukjes. Ook vraag ik me af waarom ik me er iets van zou moeten aantrekken wat zij vind van een programma
  Wat ik zie en heel zelden eens lees van haar is dat ze het heel vaak op de man speelt. Mensen opzettelijk zwart maken en belachelijk maken.
  En dat is Nou net wat Britt stoort.
  Als je het stukje van Britt leest zegt ze het ook. Het gaat haar niet perse om wat ze zegt over haar. Maar over de stukken om doelbewust andere mensen kapot te maken.

  Dus ik negeer de stukjes van mevrouw de Jong en adviseer haar om het zelfde te doen met het programma van Britt. Scheelt haar weer een hoop ergernis.

  En voor iedereen die nog steeds denkt dat Britt een typetje is…….Whahahahaha sorry, dan lag ik jullie even uit!
  Britt is de meest authentieke en eerlijke persoon die ik ken.

 114. DE VADER VAN BRITT

  HOU EENS OP ANGELA OM DOCHTER BRITT TE PESTEN

 115. DE MOEDER VAN ANGELA

  Vanaf haar kinderjaren liegt Angela alles aan elkaar.

  Laat Angela maar. Ze heeft alleen nog oog voor PvdVorst en haar hamsterwangen.

  HOU EENS OP OM DOCHTER ANGELA TE PESTEN.

 116. Klaas

  Weg met Angela!

 117. Yo

  Britt ik ga jou verdedigen hoor!
  Hardstikke leuk dat zo n jonge ambitieuze vrouw haar dromen najaagd en haar intense liefde voor paarden deelt.
  Je bent voor mij net zo uniek in je one liners als Martien Meiland

  Tja en je bent ook een zakenvrouw,heel goed hoor dat mag je ook zijn!
  Trots op je!

  Na zo n fantastisch programma als Chateau Meiland ligt de lat gewoon heel erg hoog.
  Maar jouw serie is ook orgineel, t heeft misschien wat tijd nodig..

  Lieve Britt,laat je niet gek maken!
  Ik wens je alle succes toe en rustig aan he!

 118. Henk

  Het is een programma voor meisjes van 8 tot 16 die gek met en op paarden zijn ,zou beter op een zaterdag of zondagmiddag rond 5 uur kunnen worden uitgezonden,dit is absoluut geen primetime programma.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.