Luuk Ikink begrijpt boze Britt niet, Wendy steunt Britt

Luuk Ikink begrijpt niet helemaal waarom Britt Dekker gisteren zo boos heeft gereageerd op een kritische column van AD-journaliste Angela de Jong. Dat heeft hij ’s avonds gezegd in RTL Boulevard. De tv-kijker heeft maandagavond massaal om het nieuwe SBS 6-programma met Britt Dekker heen gezapt en De Jong weet wel waarom: het was bloedsaai. Die mening pikt Dekker niet: ze blijkt het incasseringsvermogen van een doperwt te hebben en schreef woeste berichten op de socials.

Tot de column van De Jong was Dekker juist urenlang hartstikke druk geweest met het retweeten van allerlei lyrische reacties van haar achterban: jonge paardenmeisjes. Toen er uit een andere hoek wat kritiek kwam, ging Dekker helemaal over de zeik.

Raar, vindt Ikink. “Het was niet een hele pittige column, hoor. Het viel op zich wel mee. Ze had wat kritiek over het programma, maar ze complimenteerde Britt ook dat ze een slimme zakenvrouw is en ontwapenend. Het was niet op de man.”

Collega Aran Bade sluit zich daarbij aan: “Ik vind ook: Angela is een columnist en die recenseert tv. Dat programma recenseert zij. Ik denk dat Britt het voor haar gevoel iets te persoonlijk maakt.”

Uit voorspelbare hoek zijn er overigens ook nog BN’ers die Dekker wel steunt: Wendy van Dijk. “Je vorige bericht (over lyrische reacties op het programma, red.) zegt alles wat je nodig hebt. Zo denkt het publiek over je! Alleen maar liefde. En terecht! ❤️❤️❤️

En socials-engerd Dotan: “🙏🏻♥️

Lees ook: Britt Dekker slacht Angela de Jong af: ‘Met je rotstuk!’ (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen