Angela teleurgesteld in Britt: ‘Besmet met Talpa-virus’

Geplaatst op za 09 nov 2019 om 12:00

Angela de Jong had totaal niet verwacht dat Britt Dekker zo verongelijkt zou reageren op haar kritische tv-recensie over Opgezadeld met Britt. Dat heeft de AD-ster gezegd in de Ochtendshow To Go. De Jong vindt het SBS 6-programma van Britt dodelijk saai, maar de realityster blijkt het incasseringsvermogen van een grassprietje te hebben en schreef woeste berichten op social media. Ze was juist de hele avond druk geweest met het retweeten van complimentjes en kon de kritiek niet waarderen.

De tv-criticus zag de boze tweets van Britt al snel voorbijkomen. “Nee, Britt was er niet heel erg blij mee. Ze deed een Gordontje, een Robert Jensentje.

Ook Gordon en Robert Jensen kunnen niet omgaan met negatieve tv-recensies. “De lijst van bekende Nederlanders die het niet eens zijn met een slechte recensie is inmiddels heel erg lang.

Britt staat nu ook op dat lijstje. “Dat is haar goed recht, dat moet ze vooral doen, maar ik moet zeggen: ik schrok er eigenlijk een beetje van.”

Mogelijk is Britt besmet met het Talpa-virus. Bij het mediabedrijf is iedereen druk om elkaar de hele dag te vertellen hoe fantastisch ze zijn, aldus De Jong. “Ik dacht: Britt is hartstikke leuk, weet hoe ze zelf is en kan goed naar zichzelf kijken, maar blijkbaar verkeert ze toch in een omgeving – Talpa en haar eigen manege – waar mensen als knipmessen voor haar buigen en de hele dag vertellen hoe geweldig ze is en daar is ze toch een beetje in gaan geloven.”

Het is gewoon een slecht programma, herhaalt De Jong. “Ik vind Britt ook hartstikke leuk, maar het programma dat ze maakt is niet heel erg goed. Het is gewoon heel erg saai. Daar gebeurt wat in, er wordt een verhaal verteld en ze dóen ook wat. Bij Britt gaat het heel erg om Britt. Britt gaat een jurkje uitzoeken, Britt staat op de rode loper en Britt doet dit en dat. Dat is heel leuk voor de fans, maar als jij een iets minder grote fan bent en wil zien dat er wat gebeurt in een programma, dan moet je daar niet zijn.”

Ik denk dat ze ook gewoon even naar haar kijkcijfer moet kijken. 330.000 is echt niet zo heel erg veel. Dat bewijst denk ik dat het programma gewoon niet goed genoeg is voor het tijdstip waarop het staat.”

Lees ook:
Britt Dekker slacht Angela de Jong af: ‘Met je rotstuk!’ (5 november)
Luuk Ikink begrijpt boze Britt niet, Wendy steunt Britt (6 november)

Foto: SBS
68 Reacties op “Angela teleurgesteld in Britt: ‘Besmet met Talpa-virus’”


 1. dildo

  Ochtendshow To Go?! Heeft iemand die naam echt verzonnen en is die vervolgens serieus ook nog goedgekeurd? Pfffffffffff ha ha ha, wat een fagang!

 2. dildo

  Ha ha, fagang. Hmm.

 3. Nance

  Britt mot die Angela gewoon niet omdat die een nijlpaardenkop heeft. En dat is niet het juiste soort paard.

 4. Drama queen

  Angela for president, wat een topper 🤟

 5. Stefan

  Angela kan het mooi verwoorden en vaak heeft ze gelijk. Brit is een heel naar over het paard getrokken meisje. Ze moet lekker paardrijden, maar in die wereld wordt ze ook al uitgekotst

 6. q8

  de doelgroep is niet groot,[paardenliefhebbers]
  en die groep kijkt niet naar SBS,, de campingzender,
  ik hoor ze liever in een gesprek ,heerlijke meid, goeie mening,
  niet dat politiek correcte
  dat moet ze blijven doen,

 7. Lamberto

  Duidelijk commentaar, beide voeten weer op de grond.

 8. Oppersmurf

  Brit kan beter haar neus ophalen voor Angela haar kritieken.

 9. potmeter

  Zij staat op de loonlijst van RTL angela de jong dus moet zij talpa de grond in praten.

 10. Pim

  Angela vind het programma van Britt niet zo goed…. hahaha … ik vind de krant van Angela niet zo goed…

 11. AFROTROTS

  De manier van aanval van angela is mischien niet erg kies, maar ze slaat wel de spijker op de kop dat het programma eigenlijk alleen leuk is wanneer je fan van Britt bent.

 12. Greet

  Stil zitten als je geschoren wordt Britt.

  Gordon,Wendy,Britt, ze zullen elkaar wel bellen hoe zielig ze zijn en wat een fantastische vakmensen.
  En Angela zullen ze tot de grond toe afbranden.
  Enig zelfinzicht?????

 13. Jan

  Oh, ik verlang naar Angela, wat een heerlijke vrouw…
  Dit in tegenstelling tot Britt die hol en leeg is…
  Gelukkig ben ik niet verplicht om naar paardenmeisjes te kijken…

 14. Mark

  KIJK ALLEMAAL EVEN DE REACTIES VAN HET PUBLIEK ONDER HAAR EIGEN FACEBOOK PAGINA! Dat vergeet Mediacourant even mee te nemen.

 15. orgel

  ik begin het truukje steeds meer door te krijgen

  zwijn angela heeft op werkelijkwaar iedereen iets aan te merken
  die gene reageert daarop
  en zwijntje reageert weer terug

  en dit eindigt natuurlijk op elke nightshow
  want hoehhhh gefabriceerde spanning en sensatie

  tering wat treurige armoe om zo aan je centjes te moeten komen

  geen wonder dat steeds meer mensen een enorme hekel aan tv en alles wat met zogenaamde bners te maken hebben

  ik gun ze het aller ergste

 16. Moud

  Als Angela de Jong tegenwind krijgt op haar columns, gaat ze daar op reageren en wordt persoonlijk en speelt op de man/vrouw, zeer onprofessioneel.
  Blijkbaar kan Angela de Jong ook niet zo goed tegen kritiek.

 17. Reageerder

  @orgel, waar heb jijmlast van.

 18. sukkel

  Zoals gewoonlijk heeft Angela de Jong gelijk … Brit is een simpele ziel die in de val van Talpa is gelopen …ze denkt dat ze wat voorstelt maar is een domme muts

 19. Zomaar

  Een reality over Britt en dan zeggen dat het heel erg over Britt gaat.

 20. Remi

  Britt is één van de zeer weinige authentieke mensjes
  in het doorgesnoven media-wereldje.

  TV-Godin Angela (meestal ben ik het met haar eens)
  slaat hier vollédig de spreekwoordelijke plank mis.

  Hartstikke jammer !!

  #TeamBritt

 21. Goldfish

  Angela wordt wel erg persoonlijk. Niet netjes.

 22. Hella

  Ik kan ook niet tegen kritiek. Vind ik zwak van mezelf, maar ik kan het niet veranderen.
  Gelukkig werk ik niet op tv, maar heb ik slechts een jaarlijks functioneringsgesprek.

 23. Momo

  @Pim

  En gaat Angela nu heel kinderachtig de hele avond Twitter op om te zeuren dat jij haar krant niet goed vindt?

 24. GW

  Ik ben het eens met Angela (het programma is doodsaai) maar dit is ook de eerste keer dat ze het zo formuleert dat het nu eens negatief op Angela afstraalt.

  Ze ging er mijns inziens teveel met gestrekt been in en speelde teveel op de man in de Ochtendshow To Go.

 25. Solomon

  Gifslang Angela de Jong van het Algemeen Fake Dagblad schrok zogenaamd van de vele reacties op haar listige column over het programma Opgezadeld met Britt !..
  Echter schrok deze slang alleen vanwege het mislukken van haar gifaanval waarmee ze trachtte de carrière van Britt Dekker om zeep te brengen !.. Ondanks het feit dat deze aanval in vergelijking met andere gifaanvallen massaal afgeweerd werd door de vele fans van Britt maar ook door de toegenomen tegenstanders van Gifslang Angela, … geeft zij het ook dit keer niet zomaar op maar opent opnieuw een aanval in de richting van haar belangrijkste doel Talpa Network !.. Men kan ook niet anders verwachten van Gifslang Angela die in opdracht van de Duitse eigenaar van RTL koste wat kost de Nederlander John de Mol zal blijven aanvallen !.. Kansloos, …de kijkers hebben dit anno 2019 door !..

 26. Pim

  @ mono

  Hoeft Angela niet te doen hoor… zij mag haar eigen werkgever heeeel goed vinden…

  Maar Angela zou heel veel mensen een plezier doen om te gaan schrijven over de goede en leuke dingen op TV… da’s veel leuker om te lezen en maakt de wereld een stuk positiever…
  En dan bedoel ik niet alleen haar verheerlijking ‘boer zoekt vrouw’ ….. maar gewoon de verder kijken dan het standaard kijkgedrag van DWDD, boer zoekt vrouw, Jinek

  …En dat ze een hekel heeft aan Talpa weet half Nederland inmiddels wel…

 27. Marloes

  Hahaha zie al die Brit fans op deze site. Lekker trollen, het zou mij niet eens verbazen dat britt dit zelf allemaal typt. Hahahahaha

 28. Eva

  Angela heeft weer gelijk,is ook niet om aan te zien dat programma.

 29. Katrien

  Britt Dekker heb ik altijd wat vreemd gevonden. Ze ziet er ook vreemd uit met die neus en mond, een mislukte transgender of zo? Verder is haar divagedrag lachwekkend. Britt Dekker zou er goed aan doen een weerbaarheidstraining te gaan volgen, misschien leuk om dat met snuiver en obees Gordon of dat geflipte doorgesnoven skelet Wendy dat beschikt over een of ander geluksgen te gaan doen?

 30. toriemang

  Angela. Wie kaatst moet de bal terug verwachten. Uw reactie is wederom ongelooflijk zwak ( sterker naief ) om te verwachten dat zogenaamde uw kritiek als olvarit naar binnen glijdt. U deelt en de ander mag ook terug reageren. Uw gedrag begint sterk op die van de noord koreaanse leider te lijken. Wij leven gelukkig niet in zon land. Uw column begint steeds meer een persoonlijk karakter te krijgen in plaats van een inhoudelijk. Het blijkt wederom dat u slecht kan tegen kritiek. Wie deelt moet ook kunnen incasseren. Verbeter de wereld …………

 31. Jomanda

  Angela gaat steeds meer Jomanda na doen.

  Britt was ijzersterk bij Pauw.

  IK GA NIET RODDELEN ALS ANGELA ER NIET BIJ IS.

  Ze trok na Pauw gisteren nog wel 120.000 kijkers met de herhaling van maandag.

 32. Mark2

  Angela is zelf degene die niet tegen kritiek kan, nooit haar ongelijk kan toegeven.. zal altijd de laatste sneer willen geven. (Staat los van haar commentaar op de reality show van britt dekker)

 33. Milan

  Zullen we die Britt Dekker effe links laten liggen, iemand die niks kan en alleen maar op tv wil omdat ze meer “vrienden”hoopt te krijgen is een aandachtstrekker. Ze heeft John de Mol gesmeekt zowat en wat krijgt ze …een paard, die mag je niet in de bek kijken, maar mijn god, wat kan zij nou eenmaal, dom lullen over haar hobby, wat hebben wij daar aan dan, Angela de Jong, je hebt helemaal gelijk wat je over haar denkt.. hopelijk geen tweede seizoen dan gaat het weer slecht met SBS…

  Denk effe na voordat je de baas ergens van word en wie je dan aanneemt, zelfde geldt voor RTL, geen programma’s maken wat nergens op slaat, zonde van het geld en zonde van de zendtijd. Waardeloos weer omg zeg.. je kan wel de baas ergens over willen zijn maar dat wil niet zeggen dat alles goed is. Eerst een jaar of twee over nadenken en dan pas de zender op smijten.. Alleen Chateau Meiland was een briljante zet… zet ook geen nieuw spul op oude formats en haal geen presentatrices weg bij Hart van Nederland.. ze zullen gemist worden en als je dit gelul vind, dan heb je geen smaak of je bent een AZIJNZEIKERD

 34. Mick

  Gelukkig is het kijkcijfer van Angela de Jongs Ochtend Show to Go meestal tussen de 17 en 79 weergaven. Stelt geen reet voor die online afdeling van het AD, dat doet De Telegraaf een stuk beter, vrijwel altijd tussen trending.

 35. Gerrit

  Angela moet eens een toontje lager gaan zingen, ze heeft nu wel genoeg onterecht carrières kapot gemaakt de vuile kreng!

 36. Jomanda - AD Roddelblad

  Journaliziek
  Youp
  Een normaal mens dat op zijn werk overvallen wordt door een griepje zegt dat tegen de kopieermachine, de koffieautomaat plus nog een paar andere collega’s en gaat daarna lekker op huis aan. Bij sporters en artiesten ligt dat anders. Die moeten ook nog een publiek wegsturen. Mij overkwam dat afgelopen vrijdag in het Rotterdamse Oude Luxor. Mijn knieën knikten en even later ging het licht uit. Ik lag als draaideurpatiënt met een gerepareerd hart al snel in een ambulance naar het Erasmus MC, waar ze vrijwel onmiddellijk doorhadden wat de oorzaak was. Ik werd met grote spoed zeer vakkundig opgekalefaterd. Misschien een tip voor het bestuur van Feyenoord. Ga eens langs bij de Spoedeisende Hulp van dat superziekenhuis.

  In de ziekenwagen leek het me goed om even mijn geliefde te bellen. Maar ik was te laat. Ze was al geappt door een journalist van het AD. Dit is de route die je als moderne nieuwsjager tegenwoordig moet kiezen: Je hoort dat een artiest onwel geworden is, weet nog niet precies hoe het zit en dan bel je de vrouw van de BN’er. Als ze huilend opneemt weet je dat ze een verse weduwe is en heb jij het nieuws als eerste. Het klootjesvolk mag de medische informatie eerder hebben dan de kinderen van de zieke.

  De volgende dag deed hetzelfde AD er nog een ordinair schepje bovenop. Op hun site plaatsten zij een oproep met de vraag of mensen die in het Oude Luxor live aanwezig waren geweest, wilden laten weten wat er precies gebeurd was. Hoe zakt een komiek door zijn hoeven? Is hij gereanimeerd in de spotlights? Kreeg hij een laatste adem-applausje?

  Een paar dagen later stuurde de hoofdredacteur van het Rotterdamse kappersblaadje mij een karig boeketje om mij beterschap te wensen. En hij belde om mij persoonlijk zijn excuses aan te bieden. Die smakeloze oproep was per ongeluk gebeurd door een wat oudere, zacht dementerende redactrice en hij ging hiervoor diep door het stof. Ik aanvaardde zijn excuses uiteraard niet. Ik vroeg of zijn redactie tegenwoordig in de krochten van de Story huisde. Of Albert Verlinde zijn toiletjuffrouw was? En Evert Santegoeds zijn kapper?

  Tevens legde ik aan de Rotterdamse brokkenpiloot uit dat het helemaal geen vergissing van de geriatrische medewerkster was, maar dat het gewoon in het dna van de huidige krant zit. Ze moet dit soort onzin verzamelen. En wel van jou! De hoofdredacteur. Ik heb hem een sabbatical aangeboden. In een leegstaand boerderijtje in het Drentse Ruinerwold. Daar kan hij jaren ongezien vertoeven.

  Inmiddels speel ik gewoon weer de splinters van de planken. Mede dankzij het Erasmus MC waar ik, ook al was er een beddentekort, een nachtje moest blijven. Alleen op Zware Psychiatrie was nog plek. Naast mij lag aan de ene kant Jaap Stam die wanhopig om een goede advocaat schreeuwde. Aan de andere kant lag Mark Rutte die niet meer wist dat hij premier was. Zijn kwaal was begonnen met zeventig doden die uit zijn geheugen gewist waren. Spontaan vergeten. Hij was toen te druk met de dividendbelasting.

  Tegenover ons lag het schuimende Kamerlid Öztürk die alleen maar „moordenaars, moordenaars” riep. Ik vroeg of hij het over de heer Erdogan en zijn kornuiten had. Hij hoorde me niet. ‘Turks doof’ heet dat.

  Naast Öztürk was nog een bed vrij. Dat was voor noodgevallen. Zoals? Dat zou een Italiaanse voetbalscheidsrechter kunnen zijn die zich te gereformeerd aan de regeltjes houdt en zo een club besteelt. En als dat een club uit 020 is dan ligt de man het veiligst in 010. Of voor advocaten die terecht doodsbang zijn. Of voor een jokkebrokkende minister van Defensie.

  Even later mocht ik naar huis van de dokter. Ik hoorde daar niet. Voor het ziekenhuis kwam ik VVV-trainer Robert Maaskant tegen. Die wilde vast even kijken waar hij volgende week komt te liggen. Ik kon hem precies zeggen waar dat was. Naast Mark van Bommel.

  Hoe ik dat wist? Van het AD.

 37. anonymous

  Britt is gewoon heel erg dom en helaas laat ze dat veel te vaak zien.

 38. Timo

  Fijne Youp, altijd scherp. Beterschap.
  (Dit artikel negeer ik want te dom voor woorden)

 39. daphne

  nou angela
  …….
  na al jou ongevraagde kritieken op werkelijk iedereen zonderenige empathie hier een oprechte tip van mij
  ik maak mij nl erg veel zorgen om jou.
  koop in godsnaam een frisse nieuwe spiegel!!
  en…… kijk eens heeeel diep.. naar jezelf
  en mischien.. heeel.mischien.. sterkte!!
  sterkte!!!!

 40. daphne

  en youp,
  yup heeft echt iets te zeggen,
  yup kan dit ook leuk en goed.
  en angela ja angela weet dat zij daar heel jaloers op is.
  en angela weet dat zij de volgende is de volgende die kapit gaat van hasr stukjes van haar eigen stukjes
  want yuop heeft gelijk over het ad.
  maar deze club werkt ook gewoon met winst oigmerk
  dus a ngela weet ik ben de volgende
  nogmaals sterkte angela

 41. Grace321

  Wat kan ze zeuren zeg die A! Ik vond het wel leuk

 42. Lies

  De kijkcijfers spreken voor zich.
  Dat je tegenwoordig een Tesla of een paard kunt bedingen bij een contract onderhandeling vind ik heel raar. Als je overtuigd bent van je eigen kunnen dan staat daar een goed salaris tegenover. En koop je van je zelf verdiende salaris je eigen auto of paard. Waar je hard voor hebt gewerkt.
  Bij voorbaat al een paard of Tesla op de oprit zonder iets te hebben gepresteerd? Dat zijn toch zuid europese praktijken… u begrijpt wat ik bedoel?

 43. Roely

  Ik heb helemaal niets met die Britt, maar hoe neerbuigend Angela nu doet, bah. Vind haar een heel akelig persoon.

 44. Marjon Hanse

  Britt is hardstikke leuk, dat weet ik zeker, en inderdaad vind ik mevrouw Angela de Jong wel wat negatief worden intussen, hoor, op allerlei gebied, als je een expert genoemd wordt en ALLEEN MAAR NEGATIEF kunt reageren,is er iets niet goed meer, dan moet zij worden vervangen o.i.d….en als het door een Duitse firma komt die John de Mol omver wil halen klopt het al helemaal niet. BRITT IS HARDSTIKKE LEUK EN LIEF EN IEDEREEN DIE AAN BRITT KOMT KOMT AAN ALLE NEDERLANDERS … Zie zo, dat is gezegd! en degenen die niet Britts kant kiezen, kiezen dus vanzelf voor een Duits firma die uit is op destructie (via mevrouw de Jong) van John de Mol! Let op mensen dat is wat hier werkelijk gaande is…

 45. Sander

  Waarom mag Angela wel commentaar hebben op anderen, maar waarom mag men dan niet daarop reageren? Als ik commentaar op mijn werk krijg en ik ben het we niet mee eens dan reageer ik ook terug.

 46. Rinus

  Ik kies in elk geval zeer zeker niet voor een Duitse firma die via Angela de Jong uit is om onze John de Mol en zijn Talpa Network kapot te maken, nooit!
  Angela hou hiermee op je bent nu over de grens gegaan, genoeg nu!

 47. Henk

  @Rinus
  Als je nou een beetje Nederlands leert, val je voortaan – na je zoveelste naamsverandering – niet meteen door de mand.

 48. Anoniem

  @Henk Maar jij bent ook vaak van naam veranderd.

 49. Max

  vreselijk en aandachtsgeil wijf die Angela. Je kunt het programma niet leuk vinden, dat mag namelijk, maar dan hoef je niet steeds de hoofdpersoon af te kraken. Angela mag het over de inhoud hebben, maar niet steeds de Wendy’s, Gordons, Humberto’s enz enz van deze wereld af te kraken! Maar ja, als je niks anders kunt en inhoudelijk geen commentaar kunt geven dan maak je het toch gewoon persoonlijk? Walgelijk Angela, daar kan iemand zich niet op verweren! Of heb je ook een hekel aan homo’s, trangenders, roodharigen, mensen met overgewicht………

 50. Kick Inn de leuke Zoewarthepiet

  Angela is weer geweldig

 51. hitzound

  Als je een paard als cadeautje aanneemt van John de Mol, betekent dat simpelweg voor Britt dat ze in de klauwen van Talpa is belandt. Beetje zielig ben je wel, Britt!

 52. Lies

  @hitzound: is beland. You moron!

 53. 🐦 Meneer de Uil

  @ Marjon
  IEDEREEN DIE AAN BRITT KOMT KOMT AAN ALLE NEDERLANDERS

  Oh… boeiend.

 54. Jan

  Dear Angela I❤️you..
  I wished you were in my arms now…and you may know I also don’t like horsegirls…!

 55. Kayleigh

  Waarom mag nikskunner Britt eigenlijk op tv? Kan niks, heeft een rotstem….walgelijk accent en kan beter achter het raam gaan werken…kaartjesverkoopster op de kermis oid

 56. Hoerenloper

  @Kayleigh
  Nou, haar deurtje/raam zou ik overslaan.

 57. Jan

  Waarschijnlijk zou Britt wel goed kunnen functioneren bij een spermabank, om zaad van dekhengsten in te zamelen. Daar lijkt ze me net een type voor…

 58. ton

  Vokgens mij is dat paars van Britt een vaginalw schimmel.

 59. ton

  sorry een vaginale schimmel.

 60. MediaPrak

  Zag Britt”s reality serie in een extra herhaling na Britt’s bijlage in Pauw. Vond ’t eigenlijk wel prettig wegkijken. Grappig iemand bij Talpa/SBS zo positief te zijn over concurrent Avrotros en wat genereus van Avrotros om Britt tijdens een NPO klus door een Talpa team te laten volgen. Waarmee Avrotros jeugd TV aangeeft het ontstellend leuk voor Britt te vinden dat Talpa John een paard voor haar heeft gefinancierd en haar van harte helpt om de aanschaf via Talpa producties terug te verdienen. Kijk zo kan ’t ook. Voorbeeld voor menig andere zender en omroep.

 61. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  TLP

 62. Chantal

  Wat is die Angela eigenlijk een naar persoon ….
  gelukkig zegt dit alles meer over haar eigen onkunnen , dan over de mensen waar ze over schrijft
  Misschien moet ze eens in de spiegel kijken en tot de conclusie komen dat ze helemaal niet zo mooi is dan ze denkt ( schoonheid zit van binnen …. ook al is de buitenkant nog zo mooi , wanneer de binnenkant verrot is , zal het altijd stinken )

  Laten we toch een beetje aardiger zijn naar elkaar toe

 63. Jamie

  Dit heeft niets te maken met aardiger zijn. Ze is recensent en doet wat recensenten al vele decennia doen: ze geeft haar deskundige mening. Het is van deze tijd om dan meteen te jammeren dat ze ‘negatief’ of ‘jaloers’ is. Mensen zijn net kleuters tegenwoordig.

 64. man pan

  Niet alleen Britt heeft een fittie met de AD, haar nieuwe maatje Youp van ’t Hek vind het ook een rioolkrant. Erg vermakelijk stukje.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/11/09/journaliziek-a3979710

 65. Caramba

  Ik wil Jomanda even bedanken dat zij die scherpe column van Youp met ons heeft gedeeld.

  Voorts valt altijd weer op dat Angela haters zelden tot enig inhoudelijke bijdrage in staat zijn; het gaat altijd recht op de persoon. Je krijgt stellig de indruk van middelbaar scholieren die flink met zichzelf in de knoop zitten – danwel volwassenen met dezelfde problematiek. Geeft niks, gaat vanzelf over (al duurt het bij sommigen wat langer).

 66. Solomon

  Zolang Angela de Jong in haar columns of uitspraken persoonlijk en op de man of vrouw blijft spelen en programma’s partijdig, in de meeste gevallen in het voordeel van RTL, blijft beoordelen dan kan zij tegen reacties blijven verwachten !..

 67. Henry de Stofzuiger

  Van mij mag Britt 24/7 op TV topwijf en ik kijk toch nauwelijks tv.

 68. Kenneth

  Angela wie?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.