Stand van maan bepaalt tv-energie Lieke van Lexmond

RTL puilt uit van de hulpshows, maar voor Lieke van Lexmond moet er nog eentje bedacht worden. De presentatrice bekent namelijk dat haar hele leven draait om de stand van de maan. Dat is te lezen in weekblad Story. Van Lexmond ziet ze vliegen. “Ik ben erachter gekomen dat ik echt een kind van de maan ben. Vroeger merkte ik al dat ik gevoelig was voor bijvoorbeeld een volle maan. Dan voelde ik me anders. Mijn zusje Jetteke ervaart dat net zo“, aldus de presentatrice van The Voice Senior.

De twee zusjes hebben zich erin verdiept en zijn ‘ernaar gaan leven’. “En het werkte. Als de maan een bepaalde stand heeft, kun je je heel energiek voelen of juist moe. Als je dat van tevoren weet, kun je je leefstijl daaraan aanpassen.

Als Van Lexmond een drukke werkdag voor de boeg heeft, kijkt ze ’s avonds eerst even uit het raam. “Bij een bepaalde stand van de maan ben ik veel actiever. Nu ik dat weet, kan ik op zo’n dag veel meer werken. En bij een andere stand weet ik dat ik moe ben.

Struikelt ze over de autocue als het volle maan is? “Niet dat ik dan niet werk, maar ik weet waar het vandaan komt. Het heeft zelf invloed op wanneer ik mijn haar was of verf.

Al met al lijkt het er sterk op dat de reservebank van RTL de afgelopen jaren erg veel vat op Van Lexmond heeft gekregen.

Lees ook: Sylvana: ‘Planeet Mercurius saboteert mijn laptop’ (mei 2016)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen