Jan Versteegh had succes Lingo niet verwacht

Jan Versteegh had niet verwacht dat hij met Lingo zo’n groot succes zou hebben in de vooravond van SBS 6. Dat zegt de presentator in weekblad Weekend. Voor het eerst in zijn carrière vormt Versteegh een belangrijk onderdeel van een tv-programmering. Zijn Lingo is voor SBS-begrippen een gigantisch succes. “Natuurlijk verbaast je dat. Het wordt uitgezonden in de vooravond en de vooravond van SBS 6 was tot voor kort echt lastig en heel spannend, dus ik was zeker verrast.

Met 6 Inside belandde Versteegh in de kijkcijferhel. Voor hem is Lingo dus een welkome verrassing. “Een beetje zoals sommige mensen zeggen bij een zwangerschap: het was ongepland, maar hartstikke welkom.

Recentelijk onthulde Versteegh slechthorend te zijn. Aan één oor is hij doof, met het andere hoort hij slechts tachtig procent. “Drukke, rumoerige plekken zijn voor mij heel lastig. Waar geluid vandaan komt kan ik niet plaatsen, maar verder heb ik stínkende mazzel gehad.

Lingo is elke avond om acht uur te zien op SBS 6. De zender maakte onlangs bekend dat het taalspel in elk geval tot de zomer van 2020 op zender blijft.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen