Sylvana: ‘Planeet Mercurius saboteert mijn laptop’

Foto: Leendert JansenSylvana Simons wordt niet goed van planeet Mercurius. De planeet zat recentelijk in zijn retrogadeperiode en daarom deed haar laptop het niet goed. Dat zegt de tv-presentatrice en politica in spe in een verbijsterende column in ParaVisie. Simons wilde nét beginnen aan haar column toen Mercurius roet in het eten gooide. “De laptop loopt vast, mijn mailbox zit vol, leegmaken lukt niet en de wifi in huis hapert. Zucht. Ik klaagde vervolgens tegen al mijn 12.375 vrienden op Facebook.

Eén van die vrienden wist gelijk waar Simons last van had. “Hij liet me vanuit de Verenigde Staten weten: ‘Syl, Mercury is retro!! Everything electric breaks down. Don’t sign new contracts!! Look it up!’

De presentatrice hoefde dat echter niet op te zoeken. “Ik wist het al. Ik voelde het. Al sinds de volle maan van een week geleden heb ik het gevoel geen enkele controle te hebben over materiële zaken.

Ondanks al het ongeluk blijft Simons naar eigen zeggen ‘doorademen’. “En vertrouwen op de goede afloop. Meer kan ik niet doen. Zo zen ben ik dan ook wel weer.

Tijdens de retrogadeperiode van Mercurius lijkt het alsof de planeet achteruit door het universum glijdt, maar dat is in werkelijkheid helemaal niet zo.

Astrologen beweren dat mensen tijdens de retrogadeperiode last hebben van onverwachte emotionele uitbarstingen en spraakverwarringen. Tijdens de meest recente retrogadeperiode koos Simons voor de politieke partij DENK en ontkende ze in De Wereld Draait Door de Armeense genocide.

Het lijkt erop dat het universum ook de tv-agenda van Simons beïnvloedt. Kort voordat ze aanschoof in De Wereld Draait Door was ze te gast in De Nieuwe Maan.

De volgende retrogadeperiode van Mercurius begint op 30 augustus.

Lees meer over de uitspraken van Simons in de ParaVisie.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen