RTL 4 zendt vanavond boodschap Ridouan Taghi uit

Ridouan Taghi, de meest gezochte crimineel van het land, reageert vanavond in de uitzending van RTL Boulevard op zijn vermeende opdracht om Peter R. de Vries te vermoorden. Dat heeft RTL 4 laten weten. De misdaadjournalist heeft een persoonlijke boodschap gekregen van de man die hem naar het leven zou staan. En dat is een uniek omdat Taghi sinds enkele jaren spoorloos verdwenen is. Het OM looft een recordbedrag van 100.000 euro uit voor de tip die leidt naar zijn vindplaats.

In de persoonlijke boodschap gaat Taghi in op het nieuws dat hij opdracht heeft gegeven om De Vries te liquideren. “Het is voor het eerst dat de crimineel, die aan het hoofd zou staan van de zogenoemde Mocro Maffia, reageert op nieuws rondom zijn persoon.”

Wat Taghi zegt in de boodschap wil Boulevard nog niet verklappen. “De volledige boodschap zal vanavond in RTL Boulevard worden getoond.”

Dinsdag bracht Peter R. de Vries naar buiten dat hij vijf weken geleden van de politie hoorde dat hij op de dodenlijst van de voortvluchtige Taghi staat en dat de crimineel de opdracht heeft gegeven om hem te liquideren.

De misdaadverslaggever bracht het nieuws naar buiten om de zaak “stuk te maken”. Hij hoopte dat door de bekendmaking de dreiging de kop werd ingedrukt.

RTL Boulevard is vanavond om 18.35 uur te zien bij RTL 4.

Lees ook: Geert Wilders biedt Peter R. de Vries zijn hulp aan (dinsdag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen