Peter R. de Vries hangt Wilfred Genee bijna op

Geplaatst op wo 15 mei 2019 om 14:15

Peter R. de Vries heeft Wilfred Genee dinsdag bijna opgehangen toen hij in de wacht stond bij zijn programma op Radio Veronica. Dat vertelde de misdaadjournalist in de uitzending van Veronica Inside. Genee belde met De Vries omdat hij op de dodenlijst van Redouan Taghi staat. De presentator begon het gesprek met een serieuze vraag, maar eerst moest De Vries iets anders van het hart. “Mag ik misschien toch even met iets anders beginnen?“, vroeg hij aan hem.

De Vries: “Ik hang al even twee minuutjes in de wacht en toen hoorde ik de muziek die jij speelde van Nirvana en toen bekroop mij wel de gedachte van: Wilfred Genee wil kennelijk geen luisteraars.”

Genee: “Nou, dankjewel, Peter. Ha ha ha!

Rick Romijn: “Nou, Nirvana vinden onze luisteraars leuk.”

Wat vindt De Vries zelf leuk? “Nou, ik ben zelf geen maatstaf jongens. Ik ben heel erg met mijn muzieksmaak blijven hangen in de jaren 70 zeg maar. Dat is wat op mijn iPod staat. Maar dat van Nirvana… Nou, ik moest me wel even bedwingen om niet op te hangen hoor.”

De favorieten van De Vries zijn lang geleden opgenomen. “Nou ja, ik hou van muziek van de Moody Blues enzo. Allemaal dat oude werk. Ook The Beatles en de Rolling Stones enzo. U2 vind ik ook goed.”

Vervolgens ging het gesprek over op de doodsbedreigingen aan het adres van De Vries. Genee: “We hoeven het lang niet altijd eens te zijn, maar je moet ons niet ontvallen, Peter. Pas een beetje op, hè?

De Vries: “We zijn het toch juist heel vaak wel eens Wilfred of niet? Je muziekkeuze is natuurlijk niet best, maar voor de rest zijn we het redelijk eens.”

Foto: SBS
18 Reacties op “Peter R. de Vries hangt Wilfred Genee bijna op”


 1. Weesallert

  Het roepen van Allahu Akbar op de Doden herdenking in Amsterdam Nieuw-West was eigenlijk geen verstoring, vindt Ayat Zaki van Denk .bron Telegraaf

 2. Weesallert

  Het roepen van Allahu Akbar op de D.den herdenking in Amsterdam Nieuw-West was eigenlijk geen verstoring, vindt Ayat Zaki van Denk .bron Telegraaf

  Reageer

 3. Weesallert

  Het roepen van Al.lahu A.kbar op de D.den herdenking in Amsterdam Nieuw-West was eigenlijk geen verstoring, vindt Ayat Zaki van Denk .bron Telegraaf

  Reageer

 4. Weesallert

  Ja.ker web site dit zeg..

 5. Weesallert

  Ka.ker site dit

 6. Wat betekent 'allert'?

  Nee Weesallert, er komen hier geen jаnkers en kаkkers.

 7. Wolllter

  Weesallert nee, maar Veronica doet het beter en dat is een feit! Ook Radio Veronica.

 8. HalloJumbo

  Sidekicks: hahahahahahaha.

 9. Boris

  Dat is wat op mijn iPod staat.

  Hij is niet alleen in de jaren ’70 blijven hangen wat betreft muziek; ook wat betreft technologie doet hij nog lekker ouderwets.

 10. Ron

  Peter heeft ook al goede muzieksmaak. Eindbaas.

 11. Donald Dumb

  Niks mis met Nirvana. Legendarische band.
  Met de bands die De Vries noemt ook niet trouwens…hoewel zeker U2 duidelijk over het hoogtepunt heen is…

 12. Deep Purple

  Ik mis Led Zeppelin

 13. Sjors van Kempen

  Bono is net als Peter de personificatie van alles wat fout is in de wereld.

 14. Fox Mulder

  Rick Romijn = Rupsje nooitgenoeg. Alles hebbe en gratis.

 15. Johnny👀

  Wie hangt die Peter op?!

 16. Led Zeppelin

  ik mis Deep Purple

 17. Jan van Zanten

  De muziekkeuze is niet van Wilfred. Een van de lachzakken is om onnaspeurbare redenen gepromoveerd tot music director.

 18. MediaPrak

  Radio Veronica, geduchte concurrent van Radio 5 (muziek) en Langs De Lijn. JdM zit achter de live rechten van ECV en F1 aan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.