Peter R. de Vries hangt Wilfred Genee bijna op

Peter R. de Vries heeft Wilfred Genee dinsdag bijna opgehangen toen hij in de wacht stond bij zijn programma op Radio Veronica. Dat vertelde de misdaadjournalist in de uitzending van Veronica Inside. Genee belde met De Vries omdat hij op de dodenlijst van Redouan Taghi staat. De presentator begon het gesprek met een serieuze vraag, maar eerst moest De Vries iets anders van het hart. “Mag ik misschien toch even met iets anders beginnen?“, vroeg hij aan hem.

De Vries: “Ik hang al even twee minuutjes in de wacht en toen hoorde ik de muziek die jij speelde van Nirvana en toen bekroop mij wel de gedachte van: Wilfred Genee wil kennelijk geen luisteraars.”

Genee: “Nou, dankjewel, Peter. Ha ha ha!

Rick Romijn: “Nou, Nirvana vinden onze luisteraars leuk.”

Wat vindt De Vries zelf leuk? “Nou, ik ben zelf geen maatstaf jongens. Ik ben heel erg met mijn muzieksmaak blijven hangen in de jaren 70 zeg maar. Dat is wat op mijn iPod staat. Maar dat van Nirvana… Nou, ik moest me wel even bedwingen om niet op te hangen hoor.”

De favorieten van De Vries zijn lang geleden opgenomen. “Nou ja, ik hou van muziek van de Moody Blues enzo. Allemaal dat oude werk. Ook The Beatles en de Rolling Stones enzo. U2 vind ik ook goed.”

Vervolgens ging het gesprek over op de doodsbedreigingen aan het adres van De Vries. Genee: “We hoeven het lang niet altijd eens te zijn, maar je moet ons niet ontvallen, Peter. Pas een beetje op, hè?

De Vries: “We zijn het toch juist heel vaak wel eens Wilfred of niet? Je muziekkeuze is natuurlijk niet best, maar voor de rest zijn we het redelijk eens.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen