Gordon begrijpt gerommel rond act Duncan niet

Geplaatst op wo 15 mei 2019 om 13:45

Gordon begrijpt het gerommel rondom de act van Duncan Laurence op het Eurovisie Songfestival niet. De entertainer vindt het bizar dat er nog op het laatste moment aan gesleuteld moet worden. Dat heeft hij dinsdagavond in Tel Aviv gezegd tegen Shownieuws-verslaggever Koos van Plateringen. Er is wat gedoe rondom een witte bal die een centrale rol speelt in de act van Duncan Laurence. Het AVROTROS-team zag de bal vorige week voor het eerst en was er zeer ontevreden over.

Last minute heeft het team van Laurence de Belgen ingeschakeld om een nieuwe bal te laten maken. Wat een gehannes, vindt Gordon. “Ik weet natuurlijk als geen ander hoe het werkt.”

Alles had al lang klaar moeten zijn, stelt Gordon. “Je hebt je liedje en dan mag je bepalen wat je doet. Wat ik nu merk is dat Nederland een beetje aan het zoeken is en ik vind dat als je zo’n fantastisch nummer hebt dat je niet nu nog zou moeten zoeken wat de juiste verhouding is in de presentatie. Dat is best wel heel erg kwalijk, maar wie ben ik?

De Toppers-act was ook vreselijk. “Wij hebben alles uit de kast gehaald en kregen twaalf punten uit Albanië. Daar ben ik drie jaar op vakantie geweest, omdat ik overal herkend werd. Maar het kan ook juist heel mooi werken.”

Duncan Laurence houdt vertrouwen in zijn team. “Als je iemand als Ilse DeLange meeneemt, dan weet je dat zij gewoon weet waar ze het over heeft. Zo kijk ik ook tegen haar aan. Zo zie ik haar. Als iemand die weet wat ze doet en echt weet hoe het gaat uitpakken. Ik heb volop vertrouwen dat alles goed komt.”

Er zijn meerdere bekende Nederlanders aanwezig bij het Songfestival in Tel Aviv. De Israëlische stad is toevallig ook de schuilplaats van de gevallen casting director Job Gosschalk. Hij wacht naar verluidt op de komst van het Junior Songfestival.

Foto: SBS
20 Reacties op “Gordon begrijpt gerommel rond act Duncan niet”


 1. Mono

  Hahahaha, die laatste dodelijke zin.

 2. Mark l.

  Heel Europa, inclusief Nederland, begreep het gerommel van de Toppers ook niet.

 3. Werelds

  Niet zo zeuren Gordon, Duncan pakt morgen gewoon de winst!

 4. Gj

  MC: Ik ben totaal geen fan van Job Gosschalk…maar WAAROM nou die laatste zin er bij in dit stukje. Het slaat gewoon nergens op. Hiermee zet je jezelf enorm voor lul. willen jullie nou serieus genomen worden? Of moeten we jullie zien als een grappig sarcastisch blogje over media? Zeg het maar….

 5. Jelte

  Gordon heeft wel gelijk… Er wordt op het laatste moment te veel gerommeld waardoor de act lang niet zo perfect wordt gebracht als mogelijk was wanneer er eerder was begonnen met de voorbereidingen

 6. Weesopuhoede

  Het roepen van Allahu Akbar op de Dodenherdenking in Amsterdam Nieuw-West was eigenlijk geen verstoring, vindt Ayat Zaki van Denk…Bron Telegraaf.

 7. Leo

  3 jaar op vakantie naar Albanië omdat je er herkent wordt , hahaha… dan wil je er toch juist niet heen. Egotripperij.

 8. Zalmneusje

  Veel artiesten hebben er ook een handje van om hun liedje(s) die ze al heel vaak hebben gezongen, een andere draai te geven. Te veel adliibs of uithalen op verkeerde momenten. Hopelijk houdt Duncan het nummer precies zoals ie get altijd heeft gezongen en denkt ie niet dat ie extra moet uitpakken.

 9. Blue

  Ik kan me het gehannes van De Toppers op het Songfestival van 2009 nog herinneren, met kostuums met lichtjes die het niet deden tijdens de repetities.

 10. Peanut

  De Toppers hebben last-minute hun pakken veranderd omdat ze niet werkten (met lampjes). Dat is ook niet echt een goede voorbereiding Gordon…

 11. Donald Dumb

  Waarom Gordon nog op TV is en aandacht krijgt begrijpt niemand…

 12. b

  Ach Gordon jochie . Jij kijkt natuurlijk terug naar je uiterst glorieuze optreden met de toppers op het songfestival waarin je niet eens door de voorronde kwam en ook nog een na laatste werd in diezelfde voorronde . Zoiets noemen ze repetitie en dan kun je zien of het loopt .Had Gordon maar iets meer gerepeteerd met de toppers misschien waren ze dan wel door de voorronde gekomen.

 13. StefanV

  “Alles had allang klaar moeten zijn”, zegt Gordon. De man die als lid van De Toppers in 2009 meedeed aan het Songfestival. Ik weet het nog goed: ze zouden optreden in lichtgevende pakken, maar de lampjes werkten niet. In allerijl werd een alternatieve outfit gekozen. En die man gaat nu commentaar leveren op de act van Duncan Laurence… – bijzonder.

 14. weethetbeter

  Niet aan Gordon vragen , maar alleen aan deskundigen . Gordon is de enige van de hele wereld die er geen verstand van heeft !!!! Hij heeft verstand van markten .

 15. liefkleinhertje

  Ze lieten ook nog effe een stukje van die Netta zien en dat is gewoon gruwelijk.
  De enigste manier om een kans te maken is om het lijk van Sugar Lee Hoper op te graven en die mee laten doen .
  Die kwibussen van een Duncan (homo) ,Gordon (homo) ,Joling (homo) of Ilse de Lange (transsexueel) zijn gewoon te eng.

 16. Meneer Kaktus

  Die laatste zin……….geweldig!

 17. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  De enige die hier iets zinnigs over kunnen zeggen zijn Johan, Angela of Youp.
  Laat zo’n navelstarende narcist dien waar die slecht in is, namelijk te dure koffie of te dure hamburgers te proberen verkopen, soms hoeft niet ieders mening gehoord te worden. Alleen die van Angela of Johan. Of die van Youp.
  Dat is onze mening. Mand.

 18. Annoniemus

  Het scheelt dat Gordon zelf een vlekkeloze act (lichtjes pak ) had tijdens zijn ESF drama !

 19. alexh

  Huh? Gordon had met zijn act pakken met lampjes die het op het laatste moment niet bleken te doen en op het laatste moment moest de act worden aangepast.

  Daarnaast was het een enorm slecht nummer dat als laatste eindigde in de halve finale.

  Heeft deze man een selectief geheugen?

 20. Sip

  Gordon moet op een feestje waar hij geen deel van uit maakt de aandacht naar zich toe halen. Bemoei je er niet Gordon.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.