Paul de Leeuw belt spontaan aan in nieuwe RTL 4-show

Naast Sint en Paul, Holland’s Got Talent, de reguliere serie verrassingsshows die is gebaseerd op Sint en Paul en De Nummer 1 Show, komt Paul de Leeuw bij zijn nieuwe werkgever RTL 4 ook met het programma De kleinste tv-show van Nederland. Dat heeft hij laten weten op NPO Radio 1. De Leeuw belt in de show spontaan aan bij mensen in het land om in hun huiskamer televisie te maken. Het programma zal niet van tevoren zijn voorbereid, laat de programmamaker weten.

De mensen bij wie De Leeuw aanbelt weten dus ook niet dat hij langskomt. “Ik kan aanbellen bij iemand thuis, maar ook bijvoorbeeld bij een benzinepomp of een crematorium in Groningen.

Het klinkt als vernieuwende televisie. “Natuurlijk is de bedrijfscultuur bij RTL anders en werd mij verteld dat ik niet met allemaal rare plannen moest komen. Maar toen ik over dit plan vertelde was iedereen meteen enthousiast.

Het is een verademing dat RTL zo enthousiast is, aldus De Leeuw. “Ik merkte dat dingen bij de NPO de laatste tijd minder gemakkelijk gingen.

Het programma van De Leeuw begint in het najaar van 2019.

Lees ook:
Paul de Leeuw onthult naam eerste RTL 4-show (15 november)
Sint en Paul krijgt vervolg als reguliere serie op RTL 4 (13 december)

Foto: Omroep MAX

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen