Volkskrant: ‘Twan Huys mediapersoonlijkheid van 2018’

De Volkskrant roept Twan Huys uit tot de mediapersoonlijkheid van 2018. Op twee en drie staan Johan Derksen en Ilse Warringa. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Huys komt vanuit het niets binnen op één. “Al binnen een paar dagen nadat hij Humberto Tan mocht opvolgen, begonnen de media de kijkcijferduikvlucht van RTL Late Night minutieus te documenteren – laagterecord volgde op dieptepunt. Al gauw werd RTL twanbestuur verweten“, aldus de Volkskrant.

Een paar keer lag Huys flink onder vuur. “Toch knap: tot nu toe heeft geen enkele storm Huys werkelijk aan het twankelen gebracht. Hij maakte wel wat rare sprongen om uit het nauw te komen.”

Zijn laatste blunder was het schenden van de afspraken met Jenny Douwes, aldus de krant. “Voor sommige kijkers reden om Huys te twantrouwen. Velen vonden het zelfs twanstaltig.”

Op twee staat Johan Derksen vanwege zijn controversiële uitspraken en op drie Ilse Warringa vanwege het succes van De Luizenmoeder.

De top vijf wordt afgemaakt door Dotan en Beau van Erven Dorens. De gehele lijst met motivering kunt u lezen op de Volkskrant-site of via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen