Lucille Werner jaar na SBS-debacle terug naar NPO

Geplaatst op Thu 27 Dec 2018 om 8:45

Lucille Werner keert ruim een jaar na haar vertrek bij SBS 6 weer terug op de buis. Ze keert terug naar de NPO. Dat heeft de presentatrice laten weten aan het AD, waar ze stopt met de presentatie van de AD Ochtend Show to go. Werner begint in januari bij KRO-NCRV, waar ze een tweejarig contract heeft getekend. Daar gaat ze relevante tv maken. “Ik wil heel graag weer programma’s maken met een maatschappelijk karakter, die heel dicht op de samenleving staan“, laat ze weten.

Werner vertrok in 2017 na vijftien jaar bij Avrotros voor een eenjarig contract bij SBS 6. Haar eerste programma’s waren Mijn Laatste Keer en Shownieuws. Later kwam daar de zondagse talkshow Show XL bij, maar die flopte genadeloos.

Al na een jaar werd Werner de laan uitgestuurd bij SBS 6 en raakte ze aan lager wal. De laatste maanden zag ze zich zelfs genoodzaakt om een programma op de website van het AD te presenteren. Wellicht kan die nu worden overgenomen door Irene Moors, die ook wordt ontslagen door SBS 6.

Voor Werner gloort in elk geval weer licht aan het einde van de tunnel. “Ik heb tien jaar lang Lingo met heel veel plezier gedaan. Daarna ging ik naar SBS 6 voor Mijn Laatste Keer. Een prachtig programma, maar om nou te zeggen dat ik daar een heel succesvol jaar heb gehad? Ik stelde mezelf de vraag waar mijn hart het snelst van gaat kloppen en dat is programma’s maken die nut hebben.

Lees ook:
SBS 6-contract Lucille Werner niet verlengd (september 2017)
Lucille Werner zonder make-up in 5 Uur Live (maart 2018)

Foto: SBS, Elvin
33 Reacties op “Lucille Werner jaar na SBS-debacle terug naar NPO”


 1. Johannn

  Hahaha aan lager wal. Ik heb haar nog zien liggen onder de brug, onder een stuk karton met een fles in haar hand. Ze schreeuwde obsceniteiten naar me en ik kon nog maar net op tijd doorfietsen anders had ze me beroofd en in elkaar geslagen.

 2. Marianne

  Vreselijke ijdeltuit deze mevrouw, die weinig toevoegt. Mag wat mij betreft lekker weg blijven van televisie.

 3. Derk

  Trieste opmerking. Johannnnnnnn. Pfff.

 4. By the way

  Als je contract afloopt, is het geen ontslag.

 5. Kees

  Leuk Lucille terug . Het is niet na SBS maar RTL daar zit ze ook in 5 uur live

 6. Peer

  Klopt ze zat bij RTL. Ben benieuwd naar haar programma s. Meer Lucille graag!

 7. Kees

  Leuk Lucille !!

 8. Laurens

  Zonde van 6 dat Mijn Laatste Keer niet terugkeert. Scoorde prima op de late zondagavond!

 9. Derk

  Lucille draait steeds hetzrlfde rondje omdat haar ene been korter is dan het andere.

 10. jomari

  @
  Johann

  Geestig!

 11. Laurens

  Toen ik de titel las dacht ik gelijk aan de terugkeer van Lingo. Zou prima kunnen op NPO2 als De Slimste er niet is.

 12. jomari

  Johann @
  Ach, dit hoef in natuurlijk niet toe te lichten…..maar dat er mensen zijn die
  jouw reactie serieus nemen vind ik eigenlijk ook weer geestig.

 13. Chiel

  Hoe is het met Nance eigenlijk?

 14. José

  @Kees & Peer:
  Ze zit niet bij RTL. Ze valt in bij 5 Uur Live omdat ze ambassadeur is van de Vriendenloterij. Ze stond onder contract bij AD.

 15. Bolle Martijntje zelf

  Ach ach ach……

 16. Meneer Kaktus

  Wat is de overeenkomst tussen Lucille Werner en het leven?

  Het kan raar lopen.

 17. M

  Eindeljjk de heerljke ballen van Lucille weer op de buis!

 18. Lace Mei

  M https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/185113/Borsten-Lucille-Werner-uit-Eindhoven-zorgden-voor-kijkcijferrecord-in-Lingo-Ze-mogen-er-best-zijn

 19. M

  @Lace mei:

  Vertel mij wat!😜

 20. Doe

  NCRV, mooi dan kan ze de slimste overnemen. Zou het programma nog maar 2x per jaar brengen. In April 2019 en in Oktober 2019 en dan Januari en Juni.

 21. Doe

  Het programma uur van de waarheid na de Vrijdag op npo 2 om 20.25 en afwizzelen met twee voor twaalf. Het mes op tafel en per seconde wijzer ma tm do ook om 20.25. Weekend Lingo elk weekend om 18.40 na podium witteman (voortaan 17.40 – 18.40). Om 19.25 ander programma van 50 minuten. Zomergasten voortaan om 19.25 – 22.35.

 22. Doe

  Op zaterdag krijgje dan dit:

  18:40 Weekend Lingo
  19.25 Blauw Bloed
  20.20 De van Rossems
  20.55 ander programma

 23. Derk

  Nou, Doe dat maar even lekker niet

 24. Bolle Martijntje zelf

  Meneer Kaktus
  Thu 27 Dec 2018 om 9:28
  Heb he ze nóg belegener, randdebiel?

 25. Derk

  Lucille schaatst haar eigen wak.

 26. Bolle Martijntje zelf 

  Ik zie mijn benen niet eens want mn bolle pens hangt in de weg.

 27. Arie

  Werner, ook weer zo’n vrouw zonder kwaliteiten op TV.

 28. José

  Plaatsvervanger Caroline Tensen?

 29. A.M.

  Zou leuk zijn als Lingo weer terugkomt op de buis. Heel goed voor de nieuwe Nederlanders en ook voor genoeg mensen die moeite hebben met het Nederlands!

 30. liefkleinhertje

  Die nieuwe Nederlanders kijken allemaal via een schotel naar een buitenlandse TV zender waar jij niks van begrijpt A.M.
  Net zo als die fantastische multiculturele samenleving A.M. daar begrijp je ook niks van.
  Dus mijn beste A.M. ga maar door met slapen, Lingo spelen en voor al de andere kant opkijken.

  Deug ze

 31. Mark

  Doe ook Pointless maar weer terug!

 32. liefkleinhertje

  Laat Lucille lekker mee lopen in de 4 daagse ,of Ren je rot dat is leuk de rest minder.

 33. Meneer Kaktus

  Ik beloof hierbij plechtig dat ik morgenochtend om 12 uur van de brug zal springen met een molensteen om mijn nek. Rest mij slechts om te zeggen: sorry, mensen. Ik was niet leuk, ik ben niet leuk en ik zal ook nooit leuk worden. Dat ik moge rusten in de hel.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.