Johnny Kraaykamp in Robinson in hoop op klussen

Geplaatst op Sat 20 Oct 2018 om 9:40

Johnny Kraaijkamp heeft dit jaar ja gezegd tegen de makers van Expeditie Robinson, omdat je met een deelname aan zo’n kijkcijferhit de aandacht op je kunt vestigen. Dat vertelt de 64-jarige acteur in weekblad Privé. Kraaijkamp is een beroemd acteur, maar heeft de schaapjes nog niet op het droge. “Een potje heb ik niet kunnen opbouwen. Daarbij heb ik twaalf jaar alimentatie betaald. Dat heeft er allemaal financieel ingehakt. Klagen doe ik niet, want ik heb nog zo veel plezier.

Het betekent wel dat hij nog steeds werk nodig heeft. “Mijn zoon Joep is een groot fan van het programma en daardoor wist ik dat er veel mensen naar kijken. Zo kan ik mezelf toch weer in de kijker spelen en dat is als freelance acteur belangrijk.”

Als hij het niet nodig had gehad, had Kraaijkamp niet meegedaan. “Misschien ben ik wel de minst geschikte kandidaat voor zo’n programma. Mijn vrijheid is mijn grootste goed en dat ben je op zo’n eiland volkomen kwijt. Dat ik dag en nacht bespied werd door een camera, was echt niet mijn ding.”

Toch begon hij Robinson op een gegeven moment wel te waarderen. “Toen ik er eenmaal was, ging ik het ook waarderen. Leuk is niet het juiste woord, want het is een zwaar programma, maar ik heb me goed weten te verweren.

Collega Corry Konings vertelde gisteren nog dat ze in de lift zit dankzij Expeditie Robinson.

Het Privé-interview met Johnny Kraaijkamp kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
13 Reacties op “Johnny Kraaykamp in Robinson in hoop op klussen”


 1. Truus

  Geen BN ‘ers meer in expeditie Robinson, die zitten er alleen voor de aandacht . Kijk naar die rappers en nu weer deze bejaarde.

 2. Remi

  De productie-industrie schrééuwt om personeel …
  Kom op Johnny, de lopende band wacht op jou.

  Aan de slag !

 3. J Kraaijkamp

  Nee hoor domme Remi, boven de 50 ben je afgeschreven in Nederland.

 4. Ron

  Wat een held. Goed dat hij er nog bij is.

 5. Shaniquilia vd Put

  Mannen, knoop het toch eens in jullie oren. Niet trouwen! Jullie gaan er in 80% van de gevallen financieel en psychologisch aan ten onder! Laat er vooraf een kosten/baten-analyse op los en denk goed na. Wanneer je trouwt, ga je niet alleen een verbintenis met een vrouw aan maar vooral een verbintenis met de fiscus waar je nooit meer van af komt. Een leuke, verplichtingsvrije casual verhouding met een vrouw als ik is veel aangenamer! Maar ja, mannen zullen heT nooit leren.
  NOOIT TROUWEN!!!

 6. SOLANGE

  Het is toch triest dat je op die leeftijd nog moet bedelen om op TV te mogen ….Wordt het niet eens tijd Johnny dat je naar het bejaardentehuis gaat kan je daar de oudjes vermaken…. en mss nog wat vrouwen slaan daar houd je toch van??

 7. Soep

  Met die Kraaykamp is niets mis. Maar is dit niet enigszins zielig, dat bekende Nederlanders aan zo’n stompzinnig programma meedoen voor de attentie? Gadverdamme.

  @
  Shaniquillia, je bent gewoon een man, weet iedereen al. Dag/

 8. Laurens

  RTL/6 kan ‘Het Zonnetje in Huis’ zo nieuw leven inblazen.

 9. Dennis

  @Soep, het denkt nog steeds dat iedereen gelooft dat het een vrouw is.

 10. lvs2015

  Het is toch triest dat als je iemand bent die in de Nederlandse polder showbizz al sedert de jaren 60 een vrij bekende naam bent, je anno 2018 nog steeds moet bezigen met reality BS terwijl je allang en breed je schaapjes op het droge zou moeten hebben. Misschien eens goedkoper gaan wonen, bepaalde kosten afschaffen en gewoon tering naar de nering zetten i.p.v. te klagen in de media dat je zus en zo doet voor klussen. En dat op deze leeftijd. Dan ben je gewoon een zielig mannetje Kraaykamp die beter callcenter werk o.i.d kan gaan doen of desnoods vakken vullen in een super als je echt wilt leren werken i.p.v.het meeste makkelijke en wel: Reality show meespelen en dan niet doorhebben dat je hele persoonlijkheid en integriteit (als je die hebt) en wat je allemaal opgebouwd hebt als “naam” in 1 klap door de plee is gespoeld.

 11. euro

  Shaniquillia is een ouwe vent.

 12. Wollter

  Schaapjes niet op het droge? Nee logisch, hij verzuipt, net als zijn vader, alles. In Zandvoort zie je hem altijd op een terrasje zitten.

 13. Hennie

  Kan hij niet een boekje schrijven met vd Gijp?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.