Dirk Zeelenberg wil steward worden bij KLM

Dirk Zeelenberg, bekend van Divorce en zijn presentatieflop Thuis op Zondag, zou het leuk vinden om steward te worden bij KLM. Dat zegt de 49-jarige acteur in Privé. Zeelenberg heeft overwogen om te solliciteren. “Weet je wat mij trouwens echt een leuke baan lijkt? Steward bij de KLM. Zie je mij al lopen achter een trolley en chicken en pasta uitdelen? Ik heb even overwogen om serieus te solliciteren, maar dat is natuurlijk nooit te combineren met mijn werk als acteur en trouwambtenaar.”

Toch blijft die droom, zegt Zeelenberg. “Hoe gaaf is het om na twee dagen Korea thuis te komen en een paar dagen later koffie te drinken in New York? Nooit saai die baan. Ik kan echt bijna jaloers naar de verhalen luisteren van die stewards en stewardessen.

Zeelenberg maakt met zijn leeftijd waarschijnlijk geen enkele kans. Hij wordt bijna 50. “Ik ben alleen maar dankbaar dat ik dat mag worden. Een mooie leeftijd, al voel ik me geestelijk een stuk jonger.”

Maar deze levensfase brengt met zich mee dat ik rustiger ben geworden, minder bewijsdrang heb en me minder snel zorgen maak over misschien onbelangrijke zaken.

Het Privé-interview met Dirk Zeelenberg kunt u lezen via Blendle.

Foto: SBS/Elvin

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen