Corry Konings zit in de lift dankzij Expeditie Robinson

Geplaatst op Fri 19 Oct 2018 om 10:30

De populariteit van Corry Konings zit flink in de lift omhoog door haar deelname aan kijkcijferkanon Expeditie Robinson. Dat vertelt de zangeres vandaag in het AD. Konings vloog gisteren uit de realityshow van RTL 5, maar dat zal haar niet deren: ze plukt al weken de vruchten van haar deelname. “Zoveel aanvragen, en ook verzoeken voor televisie, radio, bladen en kranten. Bij Robinson zeiden ze al: je gaat het drukker krijgen, maar dit had ik nooit gedacht. Ik zit weer in de lift. Geweldig.

De zangeres heeft het gevoel dat ze omarmd wordt door de tv-kijker. “Iedereen leeft zo mee. Ik ging laatst planten halen voor de tuin. Kom ik binnen, zegt die vrouw: ‘Oh je bent mijn held, en mijn zoon vindt je ook helemaal te gek’. Dat is toch leuk?’ Voor die mensen is het zo jammer dat ik eruit ben.

Er zat nóg een zestiger op het Robinson-eiland: Johnny Kraaijkamp jr. “Lagen we daar op dat bamboebedje. Zei ik ook: goh John, dat wij hier liggen, hadden we nooit gedacht. We missen alleen nog dat Gooise matrasje. Wij lachen.”

Een romance? Het had gekund, maar nee, dat zat er van beide kanten niet in.

Het AD-interview met Corry Konings kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
9 Reacties op “Corry Konings zit in de lift dankzij Expeditie Robinson”


 1. Marianne

  spoiler alert voor alle non-lineaire kijkers!!!!

 2. Joop55

  Corry de beste keuze betreft het amusant houden van Nederland.

 3. Wollter

  60+ en dan junior heten

 4. Trui

  Liever Corry dan die vreselijke rappers en ander you tube gespuis

 5. Remi

  Ja inderdaad, @Wolter !

  … en dan ook nog losse handjes hebben ;)

  https://www.ad.nl/tv-en-radio/om-eist-weer-werkstraf-tegen-kraaijkamp-jr~a38edc49/

 6. Shaniquilia vd Put

  Remi, wat jij aanhaalt is een soort #metoo avant la lettre. Het is het woord van de vrouw tegen het woord van de man. En vrijwel altijd wordt de vrouw geloofd, zonder bewijzen. Ik vrees voor mijn zoons.

 7. tim

  facelift???

 8. Tamara

  blij dat het ouwe lijk eruit ligt, nu nog die domme onbekende boer en Kraaijvogel, en dan ga ik weer kijken

 9. corry konings

  mooi was die tijd maar dat geluk die mooie uren konden niet eeuwig duren wat ook de reden is toch blijf jij voor altijd in mijn gedachten en herinner jij mij aan die nachten want die tijd is voor ons te snel voorbij gegaan

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.