Xander van der Wulp ziet Wie is de Mol wel zitten

Geplaatst op Sat 20 Oct 2018 om 10:10

Xander van der Wulp heeft door de formatievlog en zijn talkshowoptredens een wat losser imago gekregen, maar dat betekent niet dat hij zichzelf laat opnemen in de carrousel van BN’ers die in elk programma opduiken. Dat vertelt hij op de website van Pauw. Van der Wulp vindt dat je als NOS-verslaggever ook professioneel moet blijven. Zo weigerde hij shows als de Curling Quiz. “Daar worden NOS’ers wel vaker voor gevraagd. Dat zijn wel dingen die je beter niet kunt doen.”

Wie is de Mol zou hij wél overwegen. “Misschien, maar vooral omdat m’n dochters dat heel cool zouden vinden. Ik ga in ieder geval niet op zo’n eiland zitten (Expeditie Robinson, red.). In principe hou ik het graag bij de politiek.

Hij vindt het leuk dat de NOS politieke onderwerpen nu ook wat losser brengt. “Ik heb een serieus imago dat hoort bij een politiek verslaggever van de NOS. In de vlogs ben ik meer mezelf en wat losser. De NOS vindt dat ook leuk. Ze vinden dat verslaggevers en presentatoren meer ‘mens’ mogen zijn.

Bij de NOS is Van der Wulp helemaal in zijn element. “Bij de NOS mag je altijd overal vooraan staan. Iedereen wil met je praten en je kan met iedereen praten. Dat vind ik toch speciaal.

Het hele interview met Xander van der Wulp leest u op de Pauw-site.

Foto: KRO-NCRV
14 Reacties op “Xander van der Wulp ziet Wie is de Mol wel zitten”


 1. Ron

  Daar is ijdel genoeg voor, dus wie weet in het volgend seizoen…

 2. Rubicon

  De man vindt als een van de weinige inderdaad de juiste balans.

 3. Marianne

  Is hij alleenstaand of getrouwd?

 4. scott_0

  Bij de NOS mag je altijd overal vooraan staan? Als je bij mij binnenkomt en je zegt dat je van de NOS bent, optiefen.

 5. Cynthia Duppen

  Rare kop van het artikel. Hij zegt misschien maar dan ook vooral omdat zijn dochters dat zien zitten. Hij zegt nergens dat ie het zelf ziet zitten.

 6. robb

  Cynthia Duppen een man doet alles voor zijn dochters.

 7. Klaasje

  Leuke man.

 8. Zaterdag

  Hij moet eerst op spraakles en ook leren andere uit te laten spreken.

 9. robb

  Zaterdag wat saai een ander uitlaten praten ,dan duurt een programma 2 keer zo lang en kijkt er niemand meer.

 10. HanzWorsd

  Ijdeltuit van het niveau van een Joling, een Gordon, een Fatty Brard.

 11. scott_0

  Ijdeltuit? Mag er eerst wel eens 10 kilo vanaf.

 12. Tamara

  MC wanneer worden die foto’s van die naakte heren en dames en dat skelet ernaast verwijderd. ik zit niet op een hp site volgens mij

 13. Kees

  Dat nieuwslezers als Rick van de Westerlaken(eerder) en Merel Westrik meedoen aan Wie is de Mol vind ik wel iets af doen aan de geloofwaardigheid als nieuws anchor.

 14. harteloze henk

  Merel Westrik is nooit geloofwaardig geweest als nieuwsanchor, ze speelt nieuwsanchor. Suzanne Bosman, haar voorganger, was de gedroomde nieuwsanchor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.