Geen ruzie tussen Peter R. de Vries en royalty-Marc

Marc van der Linden en Peter R. de Vries gaan achter de schermen van RTL Boulevard gewoon goed met elkaar om. Hun meningsverschillen zitten een goede verstandshouding niet in de weg. Dat zegt de royaltykenner op Twitter. Van der Linden en De Vries zijn het in de showrubriek regelmatig oneens met elkaar, bijvoorbeeld laatst nog over het Yvon Jaspers-schandaal. Hun grootste meningsverschil gaat echter over de monarchie; dat vindt De Vries maar één grote poppenkast.

De Vries riep in februari in RTL Boulevard dat hij vindt dat er te veel media-aandacht was voor de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix en dat was tegen het zere been van Van der Linden. “Dan denk ik wel: dit doet me denken aan Thailand.”

Die vergelijking vond Van der Linden onnodig. “Thailand is een bewuste keuze van jou om die vergelijking te gebruiken, omdat daar ieder kwaad woord over de monarchie verboden is.”

De Vries: “Dat wordt hier in Nederland ook niet erg getolereerd. Dan word je ook op de Dam opgepakt hoor, als je met een bordje staat.”

Beau van Erven Dorens: “Mag ik heel even Peter? Prinses Beatrix zit in ons hart, snap je?

De Vries: “Speak for yourself.”

Van der Linden: “Dit zijn de kroonjaren van een vrouw die heel veel voor Nederland betekend heeft, of je het nou wil of niet. De monarchie is er en dat we daar bij stilstaan op bepaalde momenten, vind ik heel logisch.”

Ondanks alles zijn Van der Linden en De Vries helemaal oké met elkaar. De royaltykenner laat nu op Twitter weten: “Bij RTL Boulevard is het bijna altijd gezellig, ook als de camera’s niet draaien. Deze is voor alle haters. Peter R. de Vries en ik zijn regelmatig oneens, maar dat zorgt niet voor een gespannen sfeer. Integendeel.

Zie ook de foto:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen