Domien Verschuuren blij met flexibele playlists bij Q

Domien Verschuuren is erg blij met de flexibiliteit van de muziekplaylist van Qmusic, waar hij vanaf vandaag de middagspitsshow presenteert. Als het bewolkt is, wil hij namelijk geen zomerhits draaien. Dat vertelt de dj vandaag in De Telegraaf. Verschuuren: “Als het de hele dag prachtig weer is geweest, maar je ziet aan het einde van de middag donkere wolken samenpakken is het raar om alleen maar zomerhits te draaien. Ook die omslag in het weer moet je terug kunnen horen in de show.”

Over het algemeen is Verschuuren gek op de muziek die Qmusic draait. “Het is natuurlijk niet zo dat ik voor het eerst Qmusic heb opgezet, toen de gesprekken begonnen over deze baan. Al heel lang luisterde ik er graag naar.”

Hij had niet voor het geld van Q gegaan als de muziek hem niet aan zou spreken. “Ik zou nooit bij een station kunnen werken dat niet hetzelfde muzikale dna heeft als ik.

Het AD vraagt Verschuuren of hij niet veel eerder had moeten vertrekken bij zijn vorige werkgever NPO 3FM. “Zeker niet! Ik wilde met volle overgave mijn ochtendshow aanpakken. Maar ik had 3FM op een gegeven moment wel uitgespeeld.”

Gaat het ooit nog goed komen met 3FM? “Ik wil er liever niets meer over zeggen. Nee, ook niet over het nieuwe Serious Request. Dat voelt als regeren over mijn graf heen.

Het AD- en het Telegraaf-interview met Domien Verschuuren kunt u lezen via Blendle, hier en hier.

Domien Verschuuren is vandaag van 16.00 tot 19.00 uur te horen op Qmusic.

Foto: Qmusic

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen