Twijfels over zwangerschap Boulevard-ster Vivienne

Sommige kijkers twijfelen over de zwangerschap van Vivienne van den Assem. Ze nemen in haar programma RTL Boulevard namelijk geen zwangere buik waar. Dat vertelt de presentatrice vandaag in De Telegraaf. Van den Assem zegt dat er kijkers zijn die zich afvragen of ze wel echt zwanger is. “Bij Boulevard sta ik achter een desk en is het niet goed te zien. Mensen zijn dan verrast als ze me in real life tegenkomen“, aldus de presentatrice, die benadrukt dat ze wel degelijk zwanger is.

De nieuwe Boulevard-ster verwacht haar kindje in november en gaat er dan gelijk een tijdje tussenuit. Gelukkig is ze weg bij Goedemorgen Nederland, waar je onmenselijk vroeg voor je bed uit moet. Dat had met name met een klein kindje erg lastig geweest.

Van den Assem is dan ook erg blij met Boulevard en stopt daar al haar werkenergie in. “Op dit moment focus ik me helemaal op Boulevard. In het nieuwe jaar gaan we kijken wat er meer in het vat zit.

Ze is vanaf oktober in elk geval te zien als een van de kandidaten van Kroongetuige.

Het Telegraaf-artikel ‘Vivienne van den Assem in rol van rechercheur bij RTL’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen