Albert waarschuwt John: ‘Ik ben geen relnicht meer’

Albert Verlinde heeft John de Mol op het hart gedrukt dat hij geen relnicht meer is. Desondanks is hij toch aangenomen voor een dagelijks programma in de vooravond van SBS 6. Dat vertelde de tv-ster gisterenmiddag in Tijd voor MAX. Verlinde heeft De Mol gewaarschuwd. “Ik heb ook tegen John de Mol gezegd: ‘Als je de rellende Albert wil… Ik ben 57, dat ga je niet meer krijgen.’ Maar er blijft altijd wel een vals engeltje in mijn mond zitten en die zal er steeds weer uit blijven komen. Dat is wat het is.”

RTL Boulevard heeft behoorlijk zuur op de nieuwe vooravondshow van Verlinde gereageerd, mede omdat hij waarschijnlijk recht tegenover zijn vroegere showrubriek gaat staan. Zelf heeft SBS 6 nog geen tijd genoemd, maar om 18.00 uur is Hart van Nederland te zien en om 19.30 uur Utopia.

Gevraagd naar het uitzendtijdstip zegt Verlinde nu: “Daar zijn we nog niet helemaal uit. De titel weten we ook nog niet zeker. Maar het is in de vooravond en die is zo lang niet, dus dan kom je er wel uit waar het ongeveer zit, maar het is niet 17.00 uur. Dat is voor Tijd voor MAX.”

Tot slot liet Verlinde weten erg veel vertrouwen te hebben in de samenwerking met Jan Versteegh. “Jan is een heel leuke vent. Ik geloof er heilig in dat we dit samen kunnen gaan doen. Er is veel energie en ik heb gewoon zin om ook weer mijn mening te geven over dingen. Misschien hebben sommigen me ook gemist.”

Lees ook:
Albert tekent bij SBS: dagelijkse show met Versteegh (17 september)
Albert Verlinde stelt dat vroege Shownieuws stopt (18 september)

Foto: Omroep MAX

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen