Loretta Schrijver en Fred Teeven in Kroongetuige 2

Koffietijd-ster Loretta Schrijver en buschauffeur Fred Teeven zijn veruit de grootste sterren die meedoen aan het tweede seizoen van Kroongetuige op RTL 4. Ze zijn vanaf 15 oktober te zien in het detectiveshow van Monic Hendrickx. Dat heeft de zender laten weten. De andere kandidaten die meedoen zijn Birgit SchuurmanBo Maerten, Kluun, Vivienne van den Assem, Kaj van de Ree, Eva Cleven en Viggo Waas. Drie van hen zullen bij het grote publiek volstrekt onbekend zijn.

Bo Maerten is een actrice en heeft onder meer in de videoclip So Far Away van Martin Garrix gespeeld, Kaj van der Ree doet iets op YouTube en Eva Cleven presenteert Klokhuis en deed mee aan het derde seizoen van It Takes 2.

Vivivenne van den Assem vertelt vandaag in De Telegraaf dat ze het hartstikke leuk vindt om mee te doen. “Alle deelnemers waren minstens zo fanatiek als ikzelf. We stonden continu op scherp, ons ervan bewust dat de kroongetuige in ons midden was. Gelukkig hebben we ook ontzettend gelachen met elkaar.

Kroongetuige, waarmee Monic Hendrickx haar presentatiedebuut beleefde, begon vorig jaar september met bijna 800.000 kijkers op de late zaterdagavond, maar zakte op een gegeven moment weg tot 500.000 kijkers. Toch geloofde RTL 4 in een vervolg.

Het tweede seizoen begint op maandag 15 oktober om 21.30 uur op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen