Johan Derksen lacht om Luuk Ikink

Geplaatst op Thu 14 Jun 2018 om 11:03

Johan Derksen kan er wel om lachen dat Luuk Ikink dankzij hem voor het eerst een woedeuitbarsting heeft gehad op televisie. Dat laat hij vandaag weten in De Telegraaf. Ikink is normaal gesproken ietwat saai en kleurloos, een beetje zoals de televisie anno 2018 is, maar dinsdagavond kwam het stoom uit zijn oren in RTL Boulevard. De showkenner is er woest over dat Derksen de redactie van RTL Late Night heeft beledigd. De Voetbal Inside-ster laat nu weten dat hij niet onder de indruk is. 

Derksen wist niet dat Ikink ook een uitgesproken mening kan hebben. “Ik moet er wel om lachen dat Luuk hoe-heet-hij-van-zijn-achternaam nu zoiets zegt. Ik heb hem nog nooit op een mening kunnen betrappen. Hebben wij dus iets voor hem betekend in zijn carrière.

VI Oranje Blijft Thuis trapte maandag af met Derksens pittige mening over de zelffelicitatieweek van Humberto Tan. Tans redactie zit nu ook op VI Oranje Blijft Thuis. “Wij hebben een mening over alles en iedereen, en dus ook over RTL“, aldus Derksen.

Derksen blijft bij zijn mening, ook over dat het ongeloofwaardig was dat Tan zijn vrouw Ineke en kinderen op de eerste rij liet zitten bij zijn afscheidsuitzending. “De redactie en Humberto halen zelf zijn vrouw erbij. Om te laten zien dat het allemaal weer koek en ei is. Wat een hypocriet geneuzel. Niets is echt aan die man, zelfs zijn vreemdgaan niet.

De hele RTL-top was aanwezig bij de eerste uitzending, benadrukt Derksen in De Telegraaf. “Niemand had commentaar, en ik heb ook geen mailtje gekregen.”

Foto: RTL
43 Reacties op “Johan Derksen lacht om Luuk Ikink”


 1. HalloJumbo

  JohanGod.

 2. Arie

  Johan Johan Johan! Wat een held ben jij!

 3. Mousy

  Johan Derksen kan er wel om lachen….. ja tuurlijk, als een boer die kiespijn heeft.

 4. Curryworst

  Luuk Ikink is veel te bang om zijn armzalige presentatiebaantje bij RTL te verliezen. Net als al die andere vage RTL Boulie typjes.
  Probeert op deze wijze in het gevlij te komen bij de heren van de directie.

 5. Jantje

  Hoogmoed komt voor de val. Hij acht zich onaantastbaar. Dit probleem gaat zichzelf oplossen.

 6. J. De Hoop

  Luuk kan er niets aan dien hoe hij eruit ziet en hoe hij is maar zo iemand mag toch geen programma presenteren, wat een waardeloze baal lucht is dat zeg.

 7. SOLANGE

  Luuk is iemand die maar blijft slijmen en slijmen doodsbang zn baantje te verliezen

 8. michael

  Luuk Ikking? Tja!! Nerd eerste klas die toevallig op tv komt met z’n Boulevard 2.0 programmaatje. Die zelf geen mening heeft over iets en hand in hand met Humberto op de bank zit.

 9. Robert

  Prima reactie van Johan, kleurloos figuur die Luuk.

 10. Rt

  Niemand neemt die Hobbit Ikink serieus toch!?

 11. scott_0

  johan = baas

 12. Marc E. Putto

  Best een aardige knul die Ikink den ik, maar een beetje gepositioneerd destijds als de neutrale quasi excuusnicht van RTL, net als die weerzegger Dennis Wilt.

 13. Ron

  Johan=eindbaas. Ikink mag zijn veters nog niet eens strikken. RTL maakt zich nergens meer zorgen over. Die zijn over 4 weken klaar. Alleen ene Ikink en andere ja-knikkers maken problemen over de uitspraken van Johan en cs.

 14. arie

  RTL had na hun aanzienlijk veroverde salarisverhoging bij Talpa, direct de VI mannen verder moeten bedanken en geen zendtijd meer moeten geven.
  Dat is dan de reële zakelijke praktijk vind ik en nu een enorme inschattingsfout van de directie van RTL.
  Bekend is dat Derksen een man is die “stenen gooit in de bron, waaruit hij ooit gedronken heeft”! ( Zie zijn afgang maar bij Voetbal International.)

  Ach, leuk dat die matige opstel schrijfster de Jong nu eens de aandacht op TV van haar leven krijgt. Had zij nooit op gerekend. Maar, zij voegt niks toe.
  Ja, achteraf op een TV uitzending kritiek hebben is mij te gemakkelijk.

  Derksen weet niet wat hem is overkomen.
  Als matig betaalde hoofdredacteur van het blad VI, waar hij zich in columns ook vaak ongenuanceerd kon uitlaten, is deze rooie rakker omgetoverd tot een maximale salon socialist.
  Derksen is een gespleten onbeschaafde vlegel op TV.
  Je moet eens horen wat zijn ex collega’s van Voetbal International van hem vinden.
  En dat is niet best.
  Maar ook Derksen, die zich onaantastbaar voelt en iedereen maar kan uitschelden, kwetsen en beledigen op TV, komt zichzelf ook wel een keer tegen.

 15. Ikke

  Luuk is onderdeel van het probleem bij RTL. Mensen die leuke filmpjes van internet plukken en aan elkaar praten, mogen opeens elke dag hun mening geven over het nieuws. Elke dag opnieuw. Leegheid in optima forma(t).

 16. Ron

  Derksen een ‘rooie rakker’…Laat hem dit maar niet lezen…Hij stemt D66 en die zijn alles behalve rood/links….

 17. snuifje

  Die Ikkink, zieliger wordt het niet. Wat een sneu schepsel.

 18. Appelsap

  Is het Arie…of moeten we Luuk zeggen…

 19. Gert-Jan

  @Ron;

  “uit welk ei ben jij gekropen”?

  Je weet helemaal niks van Derksen’s voorgeschiedenis af.

 20. Ron

  @Gert-Jan: jij ook niet….

 21. Mr. Blobby

  Die Ikkink mag blij zijn dat Derksen iets over hem zegt, want anders praat er helemaal niemand over hem… Dus beste wat hem heeft kunnen overkomen!

 22. zo maar

  Derksen jokt weer. Niet de hele RTL top was er de eerste uitzending. Nog niet de helft. Met zijn kritiek op de vrouw van Tan, neemt Derksen haar niet serieus. Hij kent haar niet, kent haar overwegingen niet, weet niets van de relatie tussen Tan en zijn vrouw. Hij lult uit zijn nekharen en heeft geen idee hoe het in elkaar zit. Typisch Derksen dus maar wel lekker iemand afkraken op televisie, omdat dat geld oplevert. Zielige man.

 23. Annoniemus

  Ikink is synoniem voor Gnoom !

 24. Pierre

  Derksen had alleen maar commentaar op de vrouw van Tan (ze zijn niet eens getrouwd) omdat Derksen niet begrijpt dat zij eerst bedrogen is door haar man met delletje Stax en dan doodleuk op de eerste rij gaat zitten bij zijn afscheids pogramma.
  Dan ben je toch ook niet normaal.

 25. RoccoS

  Luuk Ikink, de kneus die denkt dat hij speciaal is omdat hij filmpjes van Reddit en Dumpert zonder stotteren aan elkaar kan praten.

 26. ali

  Alles wat Derksen zegt is waar. Die andere denken t wel maar zijn bang voor hun baantje, en Derksen heeft schijt aan slijmballen en kontenlikkers van rtl

 27. Peter

  Wat is dit V I week – teveel aandacht voor dit kantine volk –

 28. Paul Goudsmit

  Ik kan me nog een uitzending herinneren van profiel waarin de heer Derksen werd ondervraagd als hoofdredacteur VI. Hij verkondigde toen dat hij alles wist van de praktijken van Scheringa maar dat hij daar in zijn blad geen aandacht wilde schenken. Dit kwam omdat Frisia zijn grootste adverteerder was. Ik ben tenslotte een bladenman zei hij lachend. Kort gezegd de heer Derksen beledigd met maar één motief ,, zich zelf zo duur mogelijk verkopen,,
  Nog een leuk verhaal is de heer Derksen praat altijd over zij allimentaties, De waarheid is zijn 1e vrouw is overleden. Met zijn 2e vrouw is hij 1 jaar getrouwd geweest. Inmiddels bezig ,met zijn 3e vrouw . Dus alleen zijn 2e vrouw heeft over dat jaar recht op allimentatie. Bron is uit een interview met zijn dochter die bij zijn uitgeverij de baas is.

 29. ycheweiz

  Authenticiteit is een zeldzaam goed op de Nederlandse tv, Derksen, Genee en van der Gijp en ook Angela de Jong en Maarten van Rossum hebben dat. Ze hoeven geen tekst op te lezen van de autocue om goed over te komen op tv. Die andere gasten hebben zich omhoog gewerkt en niet omdat ze talent hebben maar door gelik en andere hand en span diensten.

 30. Marc

  Luuk wie?

 31. Frank

  1 woord over die gnoom en Hobbit is er 1 te veel.

 32. wittgenstein

  Die Luuk is .ulletje met zijn klotefilmpjes echt uit de tijd! Oprotten zeg ik samen met die Nul Ronald Molendijk 2 kloothommels bij elkaar. RTL 4 moet hier op letten anders overleven zij niet.

 33. Tim H

  Zo lang er bij de TV bijna uitsluitend extreem politiek correcte mensen werken blijft het voor Derksen & Co makkelijk scoren.

 34. Erik

  Mijn god, die Derksen is echt een idioot eerste klas. De man heeft geen verstand van voetbal maar wel van het afzeiken van andere mensen.

 35. Simon

  Hier vond ik Derksen echt nogal onhebbelijk tegenover een redactie waar ze deze zomer mee moeten werken.

 36. Lies

  Wat een trieste mannen toch allemaal om elkaar via de media hun waarheden te verkondigen, het gaat nergens over, het voegt niets toe. Het is een lagere levensvorm, eencellige doen dit. Heel chique mannen heel chique. Mocht je iets van educatie genieten dan vind je dit toch misselijkmakend. Als de VI heren zich zo blijven verlagen dan twijfel ik echt aan hun expertise.

 37. By the way

  Lekker hoor, mensen bashen. Als je daar je geluk uit moet halen, is er echt iets mis in je leven.

 38. ernst

  De mannen van VI Oranje hebben geen redactie nodig. Ze doen alles uit de losse pols en hebben geen gasten. Alleen tijdens die 2 avonden als zij er niet zijn is er een redactie nodig. Die twee avonden zijn ook slecht.

 39. dr phil

  ja waar is die l.u.l wel van onder de indruk

 40. Reageer

  ‘het’ stoom? serious?

 41. jroen

  Heerlijk.. Iedereen een mening over Derksen maar ondertussen vinden ze zijn reactie op reactie steeds geweldig. Waarom denk je dat RTL hen nog graag 5 weken op tv wilde? Die gaan Veronica helemaal omhoog brengen in de kijkcijfers.

 42. BRAAK

  Vieroog Ikink, de YouTube griezel.

 43. Hans

  Johan Derksen is de enige op de tv die exact zegt zoals het is… Die man slaat altijd de spijker op z’n kop… Ook over de opmerking over Tang en dat hele circus er omheen… En die familie van die man op de eerste rij… Derksen zei precies wat ik tijdens die uitzending dacht toen ik er per toeval even naar zat te kijken…

  Wát een slecht idee trouwens van RTL om Vi op de overige dagen van maandag en vrijdag op deze slechte manier voort te zetten…
  Daar begrijp ik Genee ook niet in, dat hij daar zijn medewerking aan verleend…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.