Johan Derksen lacht om Luuk Ikink

Johan Derksen kan er wel om lachen dat Luuk Ikink dankzij hem voor het eerst een woedeuitbarsting heeft gehad op televisie. Dat laat hij vandaag weten in De Telegraaf. Ikink is normaal gesproken ietwat saai en kleurloos, een beetje zoals de televisie anno 2018 is, maar dinsdagavond kwam het stoom uit zijn oren in RTL Boulevard. De showkenner is er woest over dat Derksen de redactie van RTL Late Night heeft beledigd. De Voetbal Inside-ster laat nu weten dat hij niet onder de indruk is. 

Derksen wist niet dat Ikink ook een uitgesproken mening kan hebben. “Ik moet er wel om lachen dat Luuk hoe-heet-hij-van-zijn-achternaam nu zoiets zegt. Ik heb hem nog nooit op een mening kunnen betrappen. Hebben wij dus iets voor hem betekend in zijn carrière.

VI Oranje Blijft Thuis trapte maandag af met Derksens pittige mening over de zelffelicitatieweek van Humberto Tan. Tans redactie zit nu ook op VI Oranje Blijft Thuis. “Wij hebben een mening over alles en iedereen, en dus ook over RTL“, aldus Derksen.

Derksen blijft bij zijn mening, ook over dat het ongeloofwaardig was dat Tan zijn vrouw Ineke en kinderen op de eerste rij liet zitten bij zijn afscheidsuitzending. “De redactie en Humberto halen zelf zijn vrouw erbij. Om te laten zien dat het allemaal weer koek en ei is. Wat een hypocriet geneuzel. Niets is echt aan die man, zelfs zijn vreemdgaan niet.

De hele RTL-top was aanwezig bij de eerste uitzending, benadrukt Derksen in De Telegraaf. “Niemand had commentaar, en ik heb ook geen mailtje gekregen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen