Luuk Ikink haalt keihard uit naar mannen van VI

Geplaatst op Tue 12 Jun 2018 om 21:43

Luuk Ikink is er woest over dat Johan Derksen de redactie van zijn eigen show VI Oranje Blijft Thuis, die bestaat uit vrijwel dezelfde mensen als de redactie van RTL Late Night, heeft beledigd. Dat liet hij vanavond blijken in RTL Boulevard. De mannen van VI maakten in de eerste aflevering van VI Oranje Blijft Thuis gehakt van de zelffelicitatieweek van Humberto Tan. Derksen wilde zich niet inhouden omdat ze de redactie van Tan hebben overgenomen; hij heeft ‘schijt’ aan hen, zei hij.

Luuk Ikink, nauw betrokken bij RTL Late Night, is woest. “Het was een heftige uitbarsting dit gisteren. Ik zat me zelf een beetje op te vreten op de bank. Niet vanwege Humberto, want die kan zichzelf wel redden en heeft genoeg kanalen om hier iets tegenin te brengen als hij dat wil, alleen die redactie maakt dus ook dat programma.”

Hij leeft mee met de redactie. “Zij hebben anderhalf jaar tegen de klippen in moeten knokken, hebben super hard gewerkt en maken nu weer dat programma. Er zijn ook mensen die daar hun baan hebben verloren. Die worden dan een ‘kutprogramma’ genoemd, ‘schijt aan de redactie’ en ‘hittepetitten’. Zij zitten daar voor 3,5 ton een beetje uit hun neus te vreten.”

Zo veel geld?“, riep Miljuschka Witzenhausen.

Beau van Erven Dorens: “Je moet niet over het geld praten, maar zij zoeken gewoon elke keer nieuwe grenzen in onhebbelijkheid op. Ik vond het gisteren echt te ver gaan.”

John van den Heuvel: “Het werd op een gegeven moment zelfs een beetje ziekelijk, vooral van Johan Derksen, toen hij de vrouw van Humberto erbij ging betrekken. Die vrouw zat gewoon op de eerste rij om Humberto te steunen. Die wordt bijna verweten dat ze daar zit en dat ze zichzelf moet behandelen. Iemand moet zichzelf een keer gaan behandelen.”

Luuk Ikink: “Ik zat echt te denken: zij denken dat ze een soort Braveheart van de Nederlandse televisie zijn met hun ‘geestelijke onafhankelijkheid’. Het is niet geestelijke onafhankelijkheid, maar zij zijn financieel onafhankelijk. Dat is iets anders.”

Beau van Erven Dorens: “Wilfred Genee komt hier heel makkelijk weg, want hij schept natuurlijk wel de gelegenheid waarbij Johan Derksen er met gestrekt been in kan gaan. Hij doet of hij van niks weet, maar…

Luuk Ikink: “Natuurlijk zit hij gewoon te voeden en die twee zeurende steunkousen zitten daar op in te hakken natuurlijk. Ik vind het echt schandelijk hoe je met zo’n redactie omgaat.”

Van Erven Dorens is vanavond de sidekick van Wilfred Genee in VI Oranje Blijft Thuis.

Foto: RTL
77 Reacties op “Luuk Ikink haalt keihard uit naar mannen van VI”


 1. harteloze henk

  Luuk, je bent een smerig mannetje, een wanhopige jaknikker en een vreselijke stotteraar (komt geen een zin uit die bek zonder een verspreking).

 2. Joop55

  Oh… miemiemiemiemie. Luukje zoek toch is een leuk winffie waarmee je kan doorzakken (of vrienden) zodat van je eenzame geleuter op tv af zijn en iets zinnigs kan doen.

 3. Mike

  Teer zieltje heeft die Ikink. Dat je die mensen graag mag, wil niet zeggen dat je gelijk hebt. De mannen verwoorden wat de meeste mensen denken. Simple as that!

 4. Deadly Viper

  Luuk je hebt gelijk die proleten van VI denken alles te kunnen maken aangezien ze toch weggaan hadden ze gewoon geen programma op RTL4 moeten krijgen.

  Die zeiksnor moet gewoon met pensioen… en al die jaknikkers om hem heen met het IQ van een fruitvlieg moeten ook lekker van de buis met hun negatief gedoe.

 5. pieter 52

  hele goeie actie van de heren RTL is niet zaligmakend en Luuk moet ophoepelen

 6. Erik

  Vreselijk type die Luuk, snel van de buis afhalen maar boulevard kan toch al niet meer serieus genomen worden. Geen problemen met hun selectieve verontwaardiging.

 7. Remi

  De mannen van VI hadden volkómen gelijk …

 8. Anouk Smllers

  Ineke is een zielige vertoning van zichzelf, op de eerste rij gaan zitten. How low can you go!! Die vrouw is niet goed snik, om die piet nog te steunen!

 9. Ronald de Vries

  Luuk je bent een llllllluuuuuuulllll van de bovenste plank.

 10. rop

  De meeste mensen zijn het gewoon met VI eens….maar dat hebben ze bij BLVD niet in de gaten.

 11. J

  Eens met Luuk. Los van of de mannen van VI gelijk hebben of niet.

 12. Bart

  De opmerking over de redactie had niet gehoeven. Die hebben met Humberto al genoeg te lijden gehad. Wanneer trekt iemand zijn mond open daar? De mannen bij VI hadden gewoon gelijk.

  Vanavond een andere opzet. Even wennen. Ook voor Genee is te merken maar het kan alleen maar beter worden. Het werkt ook goed met Beau er bij. Zouden in de toekomst samen een dagelijkse talkshow moeten krijgen.

 13. Een zeker iemand

  Financieel onafhankelijk maakt dus geestelijk onafhankelijk, want je hoeft niet voor jouw broodheren te preken. Dus geen 20x Wendy van Dijk aan laten schuiven en andere RTL corifeeen. Dat maakt dat de VI’ers zich inderdaad alles kunnen permitteren. Wen daar maar aan bastaard zoon van Albert Verlinden. Je presenteert Boulevard, daarmee is alles ook gelijk gezegd. Een roddelnicht die anderen de maat neemt.

 14. A.Zijn

  Jemig zeg, wat zijn we toch allemaal op onze teentjes getrapt met een paar uitspraken. Ik ben fan van de aanpak van de mannen van VI👍

 15. Ronaldo

  Luukkie kruipt voor de rtl directie. Als ik VI heren was had ik Beau afgebeld vanavond.

 16. A.Zijn

  Luuk Ikink is in de jaren ook op een wolk terechtgekomen die hem geen goed doet. Inmiddels staat hij op de lijst van meest irritante bner.

 17. Mike

  Terechte kritiek had VI wel. Alleen beetje erg kwetsend.

  Maar waarom heeft VI Oranje Blijft Thuis niet dezelfde redactie als Voetbal Inside?

 18. lopi

  Maar waarom heeft VI Oranje Blijft Thuis niet dezelfde redactie als Voetbal Inside?

  Stonden nog onder contract.

 19. scott_0

  Heeft dat luciferhoutje praatjes?

 20. Dus.

  Heerlijke tv; Beau vs. Wilfred

 21. Bart

  @A.zijn Eens!

 22. Bart

  @Dus Zouden eigenlijk samen een dagelijkse talkshow moeten krijgen in de toekomst.

 23. Ron

  Wat een gotspe toch weer dit. Ikink voelt zich op zijn teentjes getrapt omdat hij onderdeel was van dat showtje van Tan. Vanavond gingen ze er nog even op door in VI Oranje. Ik weet niet waar ik naar zit kijken. Bij een TV zender over je eigen programma’s gaan bomen en daar wat van vinden. De gemiddelde kijker zit daar helemaal niet op te wachten. Verder helemaal eens met Derksen in zijn tirade gisteren. Hij heeft niets verkeerds gezegd.

 24. Rubicon

  Net zitten kijken. Genee vol door het stof. En Genee te licht voor talkshow. Vaker gezegd en zakt vol door het ijs. Beau geweten van de uitzending. Genee als een scholier ‘ heb je nog tips?’ vragend. Mist de empathie (volgens Jansma is ie een vals ventje) om een goed gesprek en show van te maken

 25. Theo

  Lange leve Derksen! Ik hoop dat die sukkel van een Ikink keihard door Johan wordt gefileerd…. Een man die van kattefilmpjes op internet zoeken z’n journalistieke loopbaan maakt….. Om te kotsen zo n ikink…

 26. Reageer

  Ikink is wel de meest boring, manisch piepende, non-tv-personality die dagelijks op de buis is, wie heeft dat bedacht?

 27. Bart

  @Rubicon Het moet gewoon groeien. Het is nog niet perfect omdat het een ander soort talkshow is. Het is deels de VI formule los gelaten op dagelijkse late night talkshow. Het is voor Wilfred en de makers wennen maar ook voor de kijker. Er zit zeker meer potentie in. Wilfred is sowieso een betere host dan Humberto Tan. Wat mij betreft krijgen Beau en Wilfred in de toekomst samen een dagelijkse talkshow met vaste sidekicks en wisselde gasten in deze formule.

 28. Niettedoen

  Wilfred is de ergste. Groot ego…te groot. Die gaat op zijn bek! Mannen doen nu even heel onafhankelijk. Laten we maar even kijken of hun b e k net zo groot is als ze voor John werken. Of denkt iemand dat hij het zal accepteren dat de mannen voor het dubbele salaris de programma’s en collega’s van SBS afzeiken?

  En ineens zijn ze stil en helemaal onderdeel vam het establischment..

 29. Peter

  Lukink prsenteert zelf ook een k u t programma.

 30. Peter

  Wilfred doet het prima zonder Gijp en Derksen. Hij kan nu mooi oefenen voor zn eigen programma’s bij Veronica straks.

 31. Metoo

  Wilfred doet het fantastisch! Maar met de tafel tegen zich en zo’n lam publiek lijkt het misschien wat minder goed dan het is

 32. Robert

  @Niettedoen
  Vanavond zakte hij al behoorlijk door het ijs, wat was het slecht.
  Onder 400k, zal morgen blijken.
  RTL doet er goed aan om Haars en consorten op korte termijn weg te sturen.

 33. jdj2050

  Luuk was toch ontslagen bij Humberto?

 34. Mr. Theo

  Heerlijk! Het was weer smullen met de heren van VI! Ga zo door en blijf die patetische narcisten en hun volgelingen met de grond gelijk maken!

 35. Charles

  Luuk is een vervelend irritant pedant hiellikkertje. Het wordt tijd dat hij vertrekt net als die nepkokkin, het nichtje van de grootste crimineel van NL, wat doet zij daar? Ook weg a.u.b.

 36. Pat

  De mannen van VI zeggen wat het volk denkt.

  De nederlandse tv gaat naar de klote met fake
  shows zoals RTL Late Night met Tan.

 37. Erik

  Luuk heeft groot gelijk. Derksen is een psychopaat. Genee is een ijdele lul en Gijp heeft een IQ van een bedorven mossel.

 38. Annoniemus

  De selectieve verontwaardiging van brillemans Luuk Ikink is ronduit stuitend , en bevestigd zijn beperkte verstandelijke vermogen !

 39. Henk

  Pulp TV klaagt over andere pulp tv = inteelt

 40. Joep uit Tilburg

  Luuk = low life

 41. RaymondVL

  Luukje deed grappige filmpjes aan elkaar lullen bij Tan’s zelfmasturbatieshow. Meer kon hij niet en meer zal hij nooit worden met zijn opgeblazen ego.

 42. Mattie Valk

  En nu een compilatie van Luukie king die anderen belachelijk maakt met zn schijtlollige filmpjes.
  Ik weet nog goed dat ze bij Boulevard schande spraken over de Renategrap, volgende item kwam Luuk met een foto van de Thaise koning die ze even moesten uitlachen omdat hij een naveltrui met skinnyjeans droeg. Hypocrisie krijgt een nieuwe dimensie bij boulevard.

 43. Woensdag

  RTL = inteelt TV

  Ze zijn ook nog jaloers dat de VI jongens meer verdienen.

 44. Flip de Beer

  M is bter

 45. pieter

  @DUS Ja voor het soort kijker waar het voor bedoeld is kan ik me dat wel voorstellen

 46. Marjolijn

  En maar zeiken hier.

 47. Paul Goudsmit

  Ik vind persoonlijk dat Luuk een eigen personality show moet krijgen. Btw Luuk bedankt nog voor de uitnodiging voor je tuinfeest.

 48. Pieter

  En wie is Luuk Ikink dan, voordat hij bij dat flut programma Boulevard zat had nog nooit iemand van hem gehoord. Nu denkt hij dat hij een gezaghebbende stem heeft in Nederland, wat een over het paard getilde eikel.

 49. weethetbeter

  Ik geniet van de mannen van VI, Ikink mag van mij ontslagen worden hij brengt helemaal niets het is een nietszeggend mannetje !!
  Het gaat ook niet goed met de kijkcijfers van Boulevard ze maken samen RTL kapot !!!!!!!Het is een schande dat het nog uitgezonden wordt !!!!!!!

 50. Rubicon

  @ Bart. Interessante invalshoek. Denk alleen dat ze ruzie krijgen. En voor nu lastig groeien als er om de dag twee gasten zitten die alleen maar zeggen dat ze er geen zin in hebben. Gaan het zien en moet gezegd de 540.00 van gisteren had ik niet verwacht

 51. Bert

  Luuk ondanks dat ik toch ook fan ben van VI vind ik dat je gelijk hebt, Dit ging gewoon veel te ver. Hierdoor ga ik veel minder naar ze kijken.

 52. Curryworst

  Ikink is gewoon aan het hie leli kken. Bang om zijn baantje te verliezen bij RTL.

 53. critikast

  Niet zeuren Ikink. Zelf sta je dagelijks met een stalen gezicht allerlei mensen belachelijk te maken en met flauwe grappen de grond in te boren. En moet jij nu “woest” zijn op Johan Derksen, een van de weinige BN-ers die gewoon zegt wat hij denkt en die de mening van heel veel kijkers vertolkt. Je bent een zielig hypocriet mannetje Ikink, om hooggevallen via de rug van Tan, maar onbetekenend in televisieland met je piepstemmetje en je gejatte onderwerpjes. Mond houden dus!

 54. Marc

  Luuk wie?

 55. Bart

  @Rubicon Het zou inderdaad een gevaarlijke combinatie opleveren maar ik denk dat Wilfred en Beau naast elkaar in ene talkshow echt verrassend en spraakmakend kan worden. Die wisselende sidekicks beperken zich in dan natuurlijk niet alleen tot de overige sidekicks van VI nu. Elke dag het nieuws en overige zaken aan een tafel bespreken met een aantal gasten die in het nieuws staan of er over komen vertellen.

 56. Dj

  Luuk bouvelaard ga wat anders doen mafkees

 57. Frank de Vries

  Ach gossie, Luukie Luuk, het manneke dat als ik hem moet geloven ongeveer het televisiemaken in Nederland heeft uitgevonden, is boos…
  Nou, dat ben ik ook wel eens!
  Sterkte jochie, koekje erop en het is zo weer over!

 58. De John

  Piepkuiken 2.0 heeft een wat vervormde kijk gekregen op zaken sinds hij Youtube filmpjes op TV laat zien die iedereen al 2 keer gezien heeft. RTL interesseert het geen zak meer want na 5 weken zijn de mannen van VI toch weg, daarom krijgen ze nu een redactie die er de laatste 2 jaar helemaal niks meer van gebakken heeft en waarschijnlijk geen enkele feeling met voetbal of de VI mannen heeft. Ik wens de VI mannen daarom veel sterkte en ik hoop dat ze het op eigen kracht een beetje kunnen redden. De show is toch al een beetje kansloos nu NL niet meedoet aan het WK. Misschien kunnen ze een rubriekje inlassen waar piepkuiken 2.0 wat leuke Youtube filmpjes laat zien….

 59. Whitedog

  Wat zijn siommigen hier toch triest.

  Natuurlijk mag Ikink ook zijn mening geven. Als de mannen van VI hun gal spuien over een collega, waarom zou hij dat dan niet mogen doen?

  Je hoeft het niet met hem eens te zijn (ben ik ook niet), maar wel met 2 maten meten he?

 60. jeroen

  De vrouw van Tan heeft de ruggengraat van een visstick. Sneu gewoon dat ze er bij zat. En Tan en ook Dionne zijn toch ook door iedereen uitgelachen.
  De VI heren hebben groot gelijk. Zielig RTL clubje daar bij Boulevard.

 61. Flip de Beer

  @Jeroen M is leuker! Kijk jij ook?

 62. Tss

  jeroen
  Wed 13 Jun 2018 om 10:27
  Wie ben jij dan wel niet dat je zo over iemand praat die je niet eens kent.
  Misschien ben jij wel de drol die je ma aan haar borst koesterde.
  En de baby is doorgespoeld.

 63. 123

  Wauw… De tegen het incestueuze aan zijnde ‘loyaliteit’ en ‘positiviteit’ van RTL geldt blijkbaar tot het moment jij en/of jouw programma naar een andere zender gaat. Vanaf dat moment ben je vogelvrij verklaard. Met dat soort ‘vrienden’ heb je geen vijanden meer nodig.

 64. Mjo

  Luuk Ikink heeft gewoon een punt.
  Punt uit.

  Wordt tijd dat het WK begint, dan heeft VI hopelijk iets zinnigs te melden.

 65. Huh

  Luuk zegt wat de meeste mensen denken, maar niet durven te zeggen.
  Chapeau, spijker op z´n kop!

 66. Sven L.

  Je mag best kritiek hebben op je eigen zender, collega’s, redacties etc. Gezonde werkwijze vind ik dat.

  Opmerking over de vrouw van Tan vond ik.. tja… onnodig. Maar meer ook niet.

 67. Bart

  @Mjo Er was gisteren genoeg zinnigs te melden. Maandag trouwens ook.
  Luuk heeft wel punt wat betreft die meiden van de redactie en Tan’s vrouw maar het gaat er meer om dat Luuk hier nu ineens een statement gaat maken omdat hij die mensen kent terwijl andere dingen de afgelopen jaren bij Boulevard dood werden gezegen omdat het over RTL, Humbeto, Erland of Wendy ging.

 68. StefanV

  Het is gewoon een bijzonder slecht idee van RTL om dit programma te maken en dan ook nog eens de redactie van RTL Late Night erop te zetten. Maar ja, alles voor de kijkcijfers. Zo werkt het op de Nederlandse TV al jaren. Een beetje ruzie voor de bühne en vervolgens zit iedereen verlekkerd klaar om te zien hoe Genee en Van Erven Dorens samen optrekken.

  Een paar jaar geleden gebeurde precies hetzelfde met de zogenaamde ruzie tussen Derksen en Van der Gijp. Ik neem het allemaal met een flinke korrel zout en voorspel vast dat Derksen en consorten deze week die Luuk Ikink nog even flink belachelijk gaan maken. Dan kan Luuk daar weer op reageren en zo houd je het vuurtje brandende…

 69. Drupsteen

  Luuk en keihard? Hij is en blijft een soort van Calimero. Daarmee moet je het doen.

 70. Watje

  Luuk is een lulletje, wiens mening helemaal niemand ook maar iets interesseerd.

 71. Mark

  Hebben ze bij RTL Boulevard nu nog niet door dat VI satire is? Dan mag alles!

 72. Bea

  Luuk Ikink vind ik een vies achterbaks rukkertje. Ik kan die bleke ongezonde smoel niet zien en dan die stem, lijkt wel een wijf.

 73. BRAAK

  Ikkink pas op knul, je bent een trieste blater zonder inhoud.

 74. K. Nuppel

  Ikink en Beau de grootste kwallen van de TV
  Rot op.

 75. Sandertje

  Je kunt laten en zeggen wat je wilt. Net als ze bij RTL Boulevard iedereen er door halen.

 76. K. Nuppel

  Luuk is een heel eng vervelend pleuris mannetje met een kudt stem en moet heel snel van de buis af.
  Wel anderen voor lul zetten en onderuit halen en nu ineens een hypocriete houding.
  Pleur toch op joh griezel.

 77. Elly van Amstel

  Poe poe hebben de VI fans Mediacourant ontdekt?
  Wat mij betreft had VI thuis mogen blijven.
  – Op de bank.
  Ik zet met walging de tv aan voor het late RTL nieuws.
  Luuk is een van de meest integere presentatoren die ik ken en ik vind dat hij gelijk heeft. Je bijt de hand die je voedt niet. In triest.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.