100% NL paait Joling, draait non-stop nieuwe single

Geplaatst op Thu 14 Jun 2018 om 11:45

De luisteraars van 100% NL zijn vrij hysterisch wakker geworden vandaag, want dj Lars Boele besloot om een uur lang non-stop de nieuwe plaat van Gerard Joling te draaien. Dat was te horen op de radiozender. Joling was woest op 100% NL omdat de zender hem nooit eens draait. “Gerard liet afgelopen dagen blijken teleurgesteld te zijn dat we zijn nieuwe liedje niet draaien, hij heeft 100% NL vaak gesteund. En, daar ben ik het met Gerard over eens“, laat Boele weten in een reactie.

Daarom heeft Boele besloten de nieuwe single van Gerard Joling vanochtend te steunen door hem een uur lang non-stop te draaien. “Voor 100% NL een uniek moment in de geschiedenis, het is nog niet eerder voorgekomen dat er een liedje meerdere malen achter elkaar is gedraaid op ons radiostation. Ook een nummer van Gerard Joling is nooit eerder zo vaak achter elkaar te horen geweest op de landelijke Nederlandse radio“, aldus de zender.

Joling laat op Instagram weten: “Goedemorgen! Dat is nog eens leuk wakker worden met 100% NL en Lars Boele. Je kunt de single al goed meezingen! Nog even oefenen en dan binnenkort samen zingen? Gr. Geer.

Foto: 100% NL
23 Reacties op “100% NL paait Joling, draait non-stop nieuwe single”


 1. Ron

  Wat een opportunisme ineens bij dat zendertje…lieve help. Alleen om een beetje publiciteit en marketing.

 2. Alex

  Krijgt Gerard indirect weer een zak(je) geld, dan is het weer goed.

 3. Sander

  Je kunt zeggen wat je wil, maar ik vind zeker dat Gerard een punt heeft. Of je van de muziek houdt of niet, het zou Nederlandse zenders sieren als ze meer ruimte geven aan muziek van Nederlandstalige artiesten. Zeker als ze wel in allerlei andere uitingen van de zender moeten opdraven, maar draaien ho maar.

 4. Coeus

  Een uur lang dezelfde single. Hoeveel mensen ontgaat het cynisme?

 5. John van Daalen

  Wat een amateuristische zender zeg.

 6. Muziek Update

  Jaap Reesema komt met nieuwe muziek. De zanger heeft het nummer Your Love opgenomen met de Franse dj David Guetta en Showtek.

 7. Flip de Beer

  Leuk item voor M!

 8. Flits Bom

  Dit zal dan wel nr 4501 worden.

 9. StefanV

  Iedereen blij. Joling heeft weer z’n wekelijkse mediamomentje, 100% NL genereert wat aandacht. De verliezer is de luisteraar.

  @ Sander (12:02) Radio 2 draait al meer Nederlandse en Nederlandstalige muziek dan leuk is. Als zulke zenders écht kwaliteit voorop zouden stellen, zouden ze veel minder van die troep uit eigen land draaien.

 10. Peter

  Gerard Geldwolf

 11. K

  Sodermieter een eind op met Geer en zijn hoempapa muziek.

 12. Sven L.

  Joling heeft gelijk in deze. 100% NL zegt te staan voor muziek van eigen bodem, daar hoort NL-talige ‘herrie’ ook bij, inclusief Joling.

  Ludieke actie om deze discussie zo op te lossen; en prima reactie van Joling zelf daar op.

 13. Sjimmie

  @Coeus

  Het cynisme ontgaat niemand, maar het is wel een reden om 100% NL niet meer aan te zetten.

 14. G. Joling

  Op de camping gaan we uit onze panty, wat een heerlijke camping muziek maakt die ouwe Joling toch. En dat al bijna 70 jaar lang.

 15. Wollter

  Wat een puberaal gedrag!

 16. Michiel

  Ik krijg Flashbacks naar Giel Beelen met Toppertje (maar liefst twee uur!)

 17. Doe

  Maak me gek!

 18. Kevin

  Heb er de kracht niet meer voor om een uur lang naar dat gekweel van die Joling te moeten luisteren

 19. Oldo Stofjas

  En waren er nog luisteraars?

 20. Fox Mulder

  Blijkbaar 100% paniek op het zendertje.

 21. Scully van Mulder

  100% NL is een kansloze kudtzender! Alles voor een beetje aandacht met zo’n vergane glorie B artiest. Die Lars is trouwens ook een matige DJ. Vooral heel blij met zichzelf.

 22. Joop

  Gewoon slimme marketing van 100% NL en Gerard Joling. Zal me niks verbazen als ze dit van te voren samen hebben bedacht. Het is wel erg toevallig dat er nu dit gelul is met Joling en 100%NL sinds een paar weken op vrijdag een meezingdag heeft.

 23. 99%NL

  Het zou 100%NL sieren als ze Joling nooit zouden draaien. Je zou als toerist niets vermoedend per ongeluk de radio aanzetten en hem horen. Je denkt dan dat ze hier g ek zijn. Gewoon een Gordon sanitaire voor die man.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.