100% NL paait Joling, draait non-stop nieuwe single

De luisteraars van 100% NL zijn vrij hysterisch wakker geworden vandaag, want dj Lars Boele besloot om een uur lang non-stop de nieuwe plaat van Gerard Joling te draaien. Dat was te horen op de radiozender. Joling was woest op 100% NL omdat de zender hem nooit eens draait. “Gerard liet afgelopen dagen blijken teleurgesteld te zijn dat we zijn nieuwe liedje niet draaien, hij heeft 100% NL vaak gesteund. En, daar ben ik het met Gerard over eens“, laat Boele weten in een reactie.

Daarom heeft Boele besloten de nieuwe single van Gerard Joling vanochtend te steunen door hem een uur lang non-stop te draaien. “Voor 100% NL een uniek moment in de geschiedenis, het is nog niet eerder voorgekomen dat er een liedje meerdere malen achter elkaar is gedraaid op ons radiostation. Ook een nummer van Gerard Joling is nooit eerder zo vaak achter elkaar te horen geweest op de landelijke Nederlandse radio“, aldus de zender.

Joling laat op Instagram weten: “Goedemorgen! Dat is nog eens leuk wakker worden met 100% NL en Lars Boele. Je kunt de single al goed meezingen! Nog even oefenen en dan binnenkort samen zingen? Gr. Geer.

Foto: 100% NL

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen