Gerard Joling verklaart wangedrag tegen 100% NL-dj

Geplaatst op Thu 14 Jun 2018 om 10:30

Gerard Joling heeft zich misdragen tegen 100% NL-dj Lars Boele, omdat hij vindt dat de radiomaker hem beledigd heeft. Dat gaf de entertainer gisterenavond aan in RTL Boulevard. De manier waarop Joling zich vorige maand gedroeg tegen Boele tijdens een interview schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Volgens de entertainer heeft de dj dit aan zichzelf te danken door zich laatdunkend uit te laten over zijn muziek. “De reden dat ik dat deed zal ik even heel vlug uitleggen.”

Joling vervolgt: “Ik had vorig jaar een single uit samen met Tino Martin, een coming star, die jongen doet het fantastisch. Dat nummer is inmiddels al bijna tweeënhalf miljoen keer bekeken, dus de mensen vinden het prachtig.”

Die single beleefde zijn première op 100% NL. “Mijn plugger Gerard van der Pot moest ‘s ochtends vroeg zijn bed uit, want om half acht had 100% NL de primeur. Er kwamen allemaal berichten binnen online van: ‘Wat een topnummer’ en ‘kippenvel’ en ‘fantastisch’. Ze hebben het liedje daarna nooit meer gedraaid. Je denkt: als een radiozender de primeur heeft dan steunen ze je ook nog wel een keer.

Ik zat een week later bij hem in een interview met die jongen, Lars Boele, en toen zei hij: ‘Gerard, dat nummer met Tino Martin is toch beneden jouw stand?’ Ik zeg: ‘Dat is een belediging voor degene die het produceert en een belediging voor Tino en een belediging voor mezelf. Ik heb zestien miljoen platen verkocht in mijn leven over de hele wereld.’ Dat zeg je niet in een interview, vind ik.

Lees ook:
Gerard Joling: ‘100% NL boycot me sinds paar jaar’ (30 april)
Gerard Joling misdraagt zich tegen 100% NL-dj (31 mei)
Management Gerard Joling in gesprek met 100% NL (11 juni)

De bewuste single:

Foto: RTL
19 Reacties op “Gerard Joling verklaart wangedrag tegen 100% NL-dj”


 1. Jan

  Gewoon een joling nummer toch? Niets raars aan.

 2. piet

  Hij heeft op zijn shirt lekker staan.Zo lekker is ie niet.

 3. 100% NL?

  Coming star? Dat is niet 100% NL, Gerard. Rijzende ster!

 4. Otto Groeneveld

  Hij heeft mij beledigd dus ik ben ook beledigd en ik ben groot en zij zijn klein. Dat noemt zich volwassen. Zijn moeder zal wel trots zijn op een stuk verdriet wat het zg heeft gedaan met meer dan 4400 man. Hoe is het toch mogelijk dat zo iemand bekend wordt? Waardeloze zanger met zijn vreselijke hoge zeikstem. Een nul van een presentator. Een egoïstisch VVD lulletje. Een klote chauffeur. Maar wie oh wie die het durft om mij te beledigen.

 5. Peter van de Plas

  Gerard begint vermoeiend te worden.

 6. SOLANGE

  Joling moet eens stoppen met zingen Hij is over zijn houdbaarheidsdatum…..zijn zat jonge leuke mensen die het veel beter kunnen dan Oude Joling Wat zal Mammie er van zeggen Geertje???

 7. mark2

  ik heb joling gisteren gezien po SBS6, maar wat een afknapper zeg!! begin hem ene beetje uit te kotsen. Leuk dat hij 16 miljoen platen heeft verkocht.. maar dat maakt niet dat alles wat je doet even mooi en gelukt is!

 8. Zalmneusje

  Het is toch juist een compliment wat Boele hem gaf?

 9. Koen

  Cumming in my star !!!!

 10. Hugo van Gelder

  Gerard is een mannelijke hoer.

 11. Goordoen

  Bla bla bla… geld.

 12. Maria

  Gerard was moe en knorrig en de presentator was vervelend. Een goede manager zou je dan in bescherming nemen. Doe toch eens wat rustiger aan, je bent toch ook de jongste niet meer.

 13. zorro

  Gerard heeft het over wangedrag dan moet hij een goed nadenken waarom hij met die darmtoerist van Gordon weer in zee gaat .
  Joling heeft voor mij afgedaan.

 14. Stoffel

  Graag een verbod op deze man.

 15. dennis

  Joling heeft veel kapsones, ver over de datum heen, geen succes meer, maar hij doet aan bruinwerken. En hij wil aandacht.

 16. K

  Joling moet zijn strakgetrokken boerende, schijtende, kop houden…misplaatste schaamte omdat Gordon zogenaamd een beetje de waarheid verteld..maar ondertussen gedraagt Joling zich zelf als een associaal, achterbaks, onopgevoede projectiel.

 17. zorro

  Wat doet deze Homo nog op TV wegwezen met deze verrader.

 18. jos

  Wat??? … en niks over dat kinderachtige gedrag van hem gisteren bij Oranje Blijft Thuis ? Continue gasten onderbreken. Nou ja ??

 19. arjan

  Weg met Joling hij is een roddelnicht van de bovenste plank
  laat hij maar bij Gordon in bed kruipen want daar houd hij van.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.