‘Arie en Katja geven slachtoffers Job een trap na’

Özcan Akyol sluit zich aan bij de mening van onder meer Beau van Erven Dorens en de mannen van Voetbal Inside dat de uitspraken van Arie Boomsma en Katja Schuurman over Job Gosschalk walgelijk zijn. Dat laat hij blijken in de Nieuwe Revu. Arie en Katja vergoeilijken het wangedrag van Gosschalk. “Trawanten van Gosschalk zoals Katja Schuurman en Arie Boomsma blijven het stelselmatig voor hem opnemen. Daarin heb je ook een verantwoordelijkheid als media.

De twee tv-sterren misbruiken hun grote podium om de misstanden van Gosschalk goed te praten, vindt Akyol. “Als je een prominent iemand bent en blijft volhouden dat je hem gelooft en achter hem staat, vind ik dat een minachting en schoffering van iedereen die last van hem heeft gehad. Je gooit je eigen geloofwaardigheid totaal te grabbel en geeft de slachtoffers een trap na.”

Eerder liet Johan Derksen al weten: “Die Job verdient geen enkele sympathie. Die Arie heeft dan waarschijnlijk weer een hoofdstuk uit het Nieuwe Testament gelezen en dan strijkt hij weer over z’n hart.”

En Beau van Erven Dorens: “Wat zeggen vooraanstaande Nederlandse acteurs na meer dan honderd gedocumenteerde gevallen van misbruik door Job en nog twee Kemna-collega’s binnen twee maanden? ‘Job is heel aardig en dit is een zaak voor de rechtbank en niet de media.’ Het is een schande.

Schuurman noemde Gosschalk vorige week nog een toffe pik.

Foto: NTR

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen