Beau van Erven Dorens: ‘Wat heeft COA te verbergen?’

Beau van Erven Dorens vraagt zich ten zeerste af wat het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, beter bekend als het COA, te verbergen heeft. Dat laat hij weten op Twitter. Voor de tweede keer heeft het COA zijn medewerking aan Van Erven Dorens’ programma Five Days Inside geweigerd. In dit programma loopt de presentator vijf dagen mee in een bepaalde organisatie. Hij wilde graag ook eens verblijven in een asielzoekerscentrum, maar dat houdt het COA angstvallig tegen.

Van Erven Dorens vindt het ongelooflijk vreemd. “Ook voor de tweede serie van Beau Five Days Inside geeft het Centraal Opvang Asielzoekers geen toestemming om te filmen in een asielzoekerscentrum. Wat heeft het COA te verbergen?

Volgers van Van Erven Dorens begrijpen ook weinig van het COA. “Eigenlijk belachelijk.. Een asielzoekerscentrum wordt tenslotte door ons Nederlanders betaald en dan mag er niet eens binnen gekeken worden. Erg vreemd“, zegt Mike bijvoorbeeld.

Denise echter: “Wij zorgen voor de mensen die ergens anders geen humaan leven kunnen hebben en dat geeft ons het recht hun privacy af te nemen omdat wij ervoor betaald hebben?

Voor de eerste veelbekeken serie van Beau Five Days Inside liep de presentator mee in een kliniek voor gehandicaptenzorg, een tbs-kliniek, een hospice, een jeugdinrichting, een verslavingskliniek en een brandwondencentrum.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen