Naar Bed Met Irene blijft heel erg slecht bekeken

De verhuizing van Naar Bed Met Irene naar zaterdagavond prime time heeft de talkshow van Irene Moors geen goed gedaan. Het tweede seizoen scoort momenteel nog slechter dan het eerste seizoen, dat op de late avond te zien was. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Naar Bed Met Irene trapte vorige week af met de laagste score van het programma ooit: 207.000 kijkers (4,3 procent). Gisteren noteerde de talkshow de een na laagste score ooit: 274.000 kijkers (5,1 procent).

Waar in de seizoensopener cabaretière Brigitte Kaandorp te gast was, ontving ze in de tweede aflevering haar goede vriend Gerard Joling. Ook hij wist Moors niet uit het dal te helpen.

De eerste acht gasten waren vorig jaar Jan Kooijman (360.000 kijkers), Katja Schuurman (348.000 kijkers), Tjitske Reidinga (294.000 kijkers), Gert Verhulst (277.000 kijkers), André Hazes jr. (418.000 kijkers), Guido Weijers (339.000 kijkers), Patty Brard (369.000 kijkers) en Frans Bauer (469.000 kijkers).

Lees ook: Irene Moors wordt wakker met afschuwelijke kijkcijfers (vorige week)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen