Luuk Ikink houdt niet van op vakantie gaan

Geplaatst op zo 29 apr 2018 om 9:30

Luuk Ikink vindt het echt helemaal niet leuk om op vakantie te gaan. Dat heeft de presentator deze week gezegd in RTL Boulevard. Ikink beleeft er geen plezier aan om ver maar vooral lang weg te gaan uit Nederland. Het is een verklaring waarom Ikink vrijwel het hele jaar door te zien is op RTL 4. “Ik ben helemaal geen reiziger. Ik hou er helemaal niet van. Vakantie, prima, maar niet te vaak en al helemaal niet ver weg. Ik blijf ook lekker thuis deze zomer“, zo laat de presentator weten.

Er was deze week in RTL Boulevard een discussie over mensen die een Instagram-obsessie hebben op reis. “Ik snap haar wel als ze zegt dat er alleen maar foto’s worden gedeeld van hele verre landen en super mooie stranden, maar mijn kiekje uit de achtertuin wordt niet geliked.”

Zelf heeft Ikink een keer een foto van een warm strand op Instagram geplaatst, terwijl hij daar helemaal niet was. “Toen was het volgens mij heel slecht weer, dus ik dacht: ik plaats een strand en ik doe net alsof ik daar heel vaak ben.”

Daar kreeg ik echt 80 likes op van mensen die allemaal zeiden: ‘Geniet ervan enzo!’ Maar ik zat gewoon thuis.”

Ikink heeft met zijn tv-inkomen onlangs een verhuizing naar een riant herenhuis in Soest kunnen bekostigen.

Foto: RTL
14 Reacties op “Luuk Ikink houdt niet van op vakantie gaan”


 1. Goedver

  Ik wens em een hele lange vakantie enkeltje Noord Korea. En neem een keer een zonnebank.

 2. Wollter

  Mjn zondag kan niet meer stuk nu ik dit weet!

 3. Annoniemus

  Ik gun hem een lange vakantie , daarna moet hij gaan vissen of bloemen venten !

 4. Anouk Smullers

  Hoe moet echt wat aan die lelijke tanden gaan doen, het lijkt wel een kindergebit

 5. Joop55

  Relevantie is dan ook echt -10. Net zoals de persoon in kwestie zelf.

 6. Jérôme

  Dit is een goed voorbeeld hoe je nitwits beroemd maakt.

 7. Jan

  Wel eens goed om te lezen dat niet iedereen maar ver weg wil, het is tegenwoordig totaal doorgeslagen met iedere schoolvakantie moet iedereen zo nodig op vakantie.
  Ook scholen zijn knettergek geworden met schoolreisjes de een nog verder dan de ander, terwijl er heel veel ouders zijn die of krom liggen of het niet kunnen betalen, zodat hun kind niet mee kan,
  En nog steeds vraag ik mij af of een schoolreisje / vakantie niet gewoon in Nederland gemaakt kan worden? Kinderen hebben evenveel plezier en dan kan ieder kind mee en worden ouders niet op belachelijke kosten gejaagd!

 8. HansrZ

  Ik heb niets met dit mannetje maar, hier spreekt hij mij mee aan.
  Vakantie is tegenwoordig het enige waar men aan denkt en spreekt.
  Win je geld in een kwis op de vraag wat ga je ermee doen..lekker vakantie!
  Je komt iemans tegen die je een tijdje niet gezien hebt..waar ben je op vakantie geweest.
  Als je zegt “ik blijf lekker thuis” is het verbazing ten top.
  Een midweekje Landal wordt als non-plezier gezien, maar kost je in sommige parken meer dan een maandloon.

 9. Henkie

  Dit figuur is van de TV?

 10. Luna

  Ik vind deze man totaal niet interessant.

 11. qr10

  volgens mij is luuk een zoon van jan de hoop,
  sprekend ,

 12. SOLANGE

  Luuk moet van de buis……irritant mannetje……..

 13. Floddero Flunk

  Ontzettend boeiende informatie zeg. Hier kan de wereld iets mee!

 14. Henriette

  Leuke foto, een andere bril zou hem goed doen. Deze bril lijdt af.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.