Luuk Ikink houdt niet van op vakantie gaan

Luuk Ikink vindt het echt helemaal niet leuk om op vakantie te gaan. Dat heeft de presentator deze week gezegd in RTL Boulevard. Ikink beleeft er geen plezier aan om ver maar vooral lang weg te gaan uit Nederland. Het is een verklaring waarom Ikink vrijwel het hele jaar door te zien is op RTL 4. “Ik ben helemaal geen reiziger. Ik hou er helemaal niet van. Vakantie, prima, maar niet te vaak en al helemaal niet ver weg. Ik blijf ook lekker thuis deze zomer“, zo laat de presentator weten.

Er was deze week in RTL Boulevard een discussie over mensen die een Instagram-obsessie hebben op reis. “Ik snap haar wel als ze zegt dat er alleen maar foto’s worden gedeeld van hele verre landen en super mooie stranden, maar mijn kiekje uit de achtertuin wordt niet geliked.”

Zelf heeft Ikink een keer een foto van een warm strand op Instagram geplaatst, terwijl hij daar helemaal niet was. “Toen was het volgens mij heel slecht weer, dus ik dacht: ik plaats een strand en ik doe net alsof ik daar heel vaak ben.”

Daar kreeg ik echt 80 likes op van mensen die allemaal zeiden: ‘Geniet ervan enzo!’ Maar ik zat gewoon thuis.”

Ikink heeft met zijn tv-inkomen onlangs een verhuizing naar een riant herenhuis in Soest kunnen bekostigen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen