Beau vertrouwt Kemna Casting voor geen meter

Beau van Erven Dorens gelooft er geen snars van dat er naast Job Gosschalk verder alleen maar lieverdjes werkten bij Kemna Casting die geen enkel idee hadden van de smerige praktijken van de castingdirector. Dat liet hij dinsdagavond blijken in RTL Boulevard. Van Erven Dorens hint erop dat Kemna Casting niet schoon is. “Wat is er over van het verhaal van Kemna dat niemand daarvan heeft geweten? Blijven ze daarmee staan? Hoe kan je dertig jaar lang met zo iemand werken?

Na de ontmaskering van Gosschalk stelde Kemna Casting een eigen medewerker aan als vertrouwenspersoon, terwijl er volgens het AD en De Telegraaf nog stééds Dirty Jobjes rondlopen op de werkvloer. “Hoe kan dat bedrijf waar dat allemaal is gebeurd al die jaren lang een eigen vertrouwenspersoon aanstellen? Dat moeten zij helemaal niet doen toch? Dat moet toch iemand anders zijn. Eerst was het een stagiaire daar op kantoor!

Gisteren maakte Kemna Casting bekend alsnog een externe vertrouwenspersoon te hebben ingeschakeld. Peter R. de Vries: “Dit is dus wat de media-aandacht ermee doet. Dat bedrijven inzien dat het anders moet. Dat is de reinigende werking die de media hebben.

De Vries denkt dat Kemna ook niet helemaal vrij te pleiten is. “Wij hebben inmiddels bijna 40 verklaringen en bij een groot gedeelte zeggen de mensen ook dat het bijna niet anders kan dan dat ze ervan geweten hebben.

Van Erven Dorens: “Het spijt me dat ik er emotioneel van word, maar de mensen die hiervan hebben geweten moeten zich doodschamen. Dit gaat over jongens die niet alleen in de knop van hun acteercarrière, maar ook van hun leven zaten.

Ik word er echt verdrietig van. Ik heb het vandaag zitten bekijken en ik kon het gewoon niet droog lezen. Het is zo droevig. Als je kijkt dat jonge acteurs van soms 17 jaar de grote stap willen zetten om acteur te worden, die worden aan het begin van hun leven in hun kiem te grazen genomen door dit roofdier. Het is echt verschrikkelijk.”

RTL Boulevard bracht dinsdagavond het verhaal van Willem Drieling, die vertelt hoe hij op 16-jarige leeftijd naakt voor de camera van Gosschalk moest gaan staan. “Als ik dan bij Kemna door het kantoor liep, dan voelde ik me altijd bezwaard en geneerd, want toen dacht ik dat al die mensen meteen zouden denken: o, daar heb je weer zo’n schandknaapje van Job. Dat was altijd de gedachte als ik daar liep“, zei hij buiten de camera om, aldus De Vries.

De Vries: “Ik denk dat de mensen bij Kemna daar maar eens over moeten nadenken.

De emotionele tirade van Beau kunt u hier terugzien.

Lees ook:
‘BN’ers houden Nederlandse Harvey Weinstein geheim’ (25 oktober 2017)
Nederlandse Harvey Weinstein wil niet reageren (28 oktober 2017)
‘Naam Hollandse Harvey Weinstein binnenkort bekend’ (31 oktober 2017)
Ook AD hint op Nederlandse Harvey Weinstein (4 november 2017)
‘Nederlandse Harvey Weinstein’ blijkt Job Gosschalk (7 november 2017)
Winston Post: ‘Ik moest masturberen van Gosschalk’ (7 november 2017)
Etienne Poeder: ‘Ik moest me uitkleden van Gosschalk’ (7 november 2017)
BLVD in teken Gosschalk: ‘Ook 17-jarige slachtoffers’ (7 november 2017)
NOS spreekt vijf slachtoffers Job: ‘Hij wilde orale seks’ (7 november 2017)
Katja Schuurman in de bres voor Job Gosschalk (7 november 2017)
Big Brother Bart: ‘Ik moest met mezelf spelen van Job’ (7 november 2017)
Peter R. en Korver in clinch over rol media in zaak Job (8 november 2017)
‘Voorganger Gosschalk was ook machtsbeluste homo’ (8 november 2017)
‘Kemna Casting wist wel degelijk van Dirty Job’ (8 november 2017)
Revu verbaast zich niet dat Katja het opneemt voor Job (8 november 2017)
AD en Telegraaf: ‘Meer viezeriken bij Kemna Casting’ (9 november 2017)
Inge Ipenburg vindt Kemna Casting veel te machtig (9 november 2017)
De Telegraaf benadert buren Job Gosschalk (9 november 2017)
Peter Heerschop kende zwarte kant Job Gosschalk niet (10 november 2017)
De Leeuw lacht als boer met kiespijn om Job-grappen (12 november 2017)
Karin Bloemen vindt Job Gosschalk ‘zó slinks’ (12 november 2017)
Job Gosschalk: ‘Veel acteurs op visite in mijn boerderij’ (13 november 2017)
Kemna Casting toch met externe vertrouwenspersoon (14 november 2017)
Willem Drieling: ‘Slachtoffer van Job toen ik 16 was’ (15 november 2017)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen