538-Coen vluchtte naar Utrecht CS om te poepen

De Radio 538-luisteraar is nog maar net bekomen van de natte wind van Rick Romijn, of het volgende bruine verhaal dienst zich alweer aan. Collega Coen Swijnenberg is in het verleden een keer van zijn eigen huis naar het treinstation van Utrecht geracet om te poepen, zodat zijn toenmalige kersverse vriendin daar niets van zou merken, heeft hij onthuld op de hitzender. “Ik heb redelijk in het begin van mijn relatie een keer gehad dat ik naar het toilet moest en ik dacht echt: dit is helemaal foute boel.

Swijnenberg wilde niet dat zijn date iets zou merken van zijn gepoep. “Toen ben ik – o wat erg, ik ga het vertellen ook – in de auto gestapt en met een noodgang naar het Centraal Station van Utrecht gereden.”

Bij het treinstation stond Swijnenbergs vaste noodtoilet. “Daar stond nog zo’n toilet buiten, bij het busstation. Iets beter dan een Dixi; je moest er geld in doen en dan ging dat ding dicht. Toen ging het dicht en toen… Daarna ben ik weer teruggereden.”

Maar vond zijn date het dan niet raar dat hij opeens weg was? “Ik was thuis, maar ik zei, en daar is niks aan gelogen: ‘Ik heb even een boodschap gedaan!’ Ha ha!

Lees ook ‘Bang om te poepen bij nieuwe partner’ op het Viva-forum.

Onderstaand het fragment uit De Coen & Sander Show:

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen