Van Nieuwkerk wil dat Meghan Markle in Suits blijft

Matthijs van Nieuwkerk vindt dat Meghan Markle gewoon moet blijven acteren in de Amerikaanse dramaserie Suits, ook nu ze maandag haar verloving met de Britse prins Harry bekendmaakte. Dat zei de NPO 1-ster maandagavond in DWDD, waarin hij praatte met Sandra Schuurhof, de royaltykenner die een stuk leuker wegkijkt dan Jeroen Snel of Marc van der Linden. Van Nieuwkerk vindt het ontzettend leuk dat Harry gaat trouwen met Meghan, maar snapt niet dat ze stopt met acteren.

Markle speelt in Suits de pittige advocate Rachel Zane, die regelmatig uit de kleren gaat voor seksscènes. “Wij zenden uit tussen 19.00 en 20.00 uur, dan mag je niet alles uitzenden. Niet dat het allemaal reuze…. Maar zelfs dat kan niet“, aldus Van Nieuwkerk.

Schuurhof: “Zij was ook daarin wel het mooie meisje. Dat is ze natuurlijk ook. En er zitten nogal wat seksscènes in.”

Van Nieuwkerk vindt dat geen bezwaar. “Ik zou denken: hou het erbij. Het is toch heerlijk, een prinses die af en toe in Suits speelt? Van: ‘Waar is Meghan nou?’ ‘Ja, bij Suits!’

Schuurhof: “Ja, geweldig, ik ben het helemaal met je eens, maar het Engelse koningshuis is íets traditioneler, ha ha.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen