Sidekick Evers poept beetje in broek tijdens uitzending

Rick Romijn, sidekick van Edwin Evers, heeft vorige week donderdag tijdens de uitzending van Evers Staat Op een beetje in zijn broek gepoept. Dat onthulde hij vanmorgen in de uitzending op Radio 538. Het gebeurde iets voor 8.00 uur, vlak voordat hij de verkeersinformatie moest voorlezen. “Toen moest ik een windje laten. Ik heb toen een klein beetje in mijn broek gepoept. Maar echt minimaal. Ik ging naar de wc om te kijken. Het was geen plak, maar een paar drupjes“, legt hij uit.

Wist Romijn op het moment van de scheet al dat het niet goed zat? “Ik vermoedde het wel, maar toen hoopte ik dat het niet in de onderbroek zit, maar dat het ergens in de bilspleet was blijven hangen.

Op de wc moest Romijn ter plekke bedenken wat hij met zijn vieze onderbroek zou doen. “Ik dacht: wat nu?! Ik deed mijn onderbroek uit en deed die in dat bakje waar je normaal gesproken de papieren handdoekjes in doet. Dat ding lag bovenop en dat vond ik ook zo lullig, dus ik heb er allemaal van die wc-papiertjes overheen gehoord.”

Romijn had geen tweede onderbroek mee naar de studio. “Het programma heb ik hier dus van acht tot tien zonder onderbroek gepresenteerd. Ik kon de onderbroek niet meer aan doen.”

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen