Catherine Keyl tijdens middagspits op NPO Radio 5

Geplaatst op vr 31 mrt 2017 om 14:00

Catherine Keyl is vandaag tijdens de middagspits te horen op NPO Radio 5. Ze is gastpresentator én gasthoofdredacteur van het programma Bert op 5. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Keyl zit twee uur lang, van 16 tot 18 uur, aan de zijde van presentator Bert Kranenbarg. “Zij bepaalt mee welke onderwerpen aan bod komen. Daarom gaat het over het risico van Twitter voor politici en het verschil tussen mannen en vrouwen daarbij“, laat een woordvoerder van de publieke omroep weten.

Keyl drukt ook haar stempel op de muziek in het programma. “Zij kiest een Nederlandse en een Franse plaat die extra aandacht verdienen. En luisteraars kunnen bellen met Bert en Catherine.”

Bert op 5 is er iedere werkdag op NPO Radio 5. Het programma wil het nieuws persoonlijk maken, zoeken naar de grote passie en heeft een extra groot hart voor Nederlandse en Franse muziek. Ook geeft het luisteraars volop de gelegenheid om hun eigen verhaal te vertellen.

Keyl stopte in 2006 met haar televisiewerk vanwege diarree-aanvallen.

Foto: Avrotros
1 Reacties op “Catherine Keyl tijdens middagspits op NPO Radio 5”


  1. Otto Groeneveld

    Diarre aanvallen krijg ik ook MC als ik iedere keer die foto zie.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.