Catherine Keyl tijdens middagspits op NPO Radio 5

Catherine Keyl is vandaag tijdens de middagspits te horen op NPO Radio 5. Ze is gastpresentator én gasthoofdredacteur van het programma Bert op 5. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Keyl zit twee uur lang, van 16 tot 18 uur, aan de zijde van presentator Bert Kranenbarg. “Zij bepaalt mee welke onderwerpen aan bod komen. Daarom gaat het over het risico van Twitter voor politici en het verschil tussen mannen en vrouwen daarbij“, laat een woordvoerder van de publieke omroep weten.

Keyl drukt ook haar stempel op de muziek in het programma. “Zij kiest een Nederlandse en een Franse plaat die extra aandacht verdienen. En luisteraars kunnen bellen met Bert en Catherine.”

Bert op 5 is er iedere werkdag op NPO Radio 5. Het programma wil het nieuws persoonlijk maken, zoeken naar de grote passie en heeft een extra groot hart voor Nederlandse en Franse muziek. Ook geeft het luisteraars volop de gelegenheid om hun eigen verhaal te vertellen.

Keyl stopte in 2006 met haar televisiewerk vanwege diarree-aanvallen.

Foto: Avrotros

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen