‘Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto’

Dionne Stax kan meer schade oplopen dan Humberto Tan als de geruchten over hun vermeende affaire niet stoppen. Dat verwacht imagodeskundige Zabeth van Veen, vertelt ze aan Shownieuws. Volgens weekblad Privé heeft Stax Tan losgeweekt van zijn gezin, maar de twee weigeren ieder commentaar. “Als je het hebt over wie het meeste imagoschade kan oplopen, dan zal dat Dionne zijn, want een vrouw krijgt in dit soort gevallen bijna altijd de schuld, of ze het nou gedaan heeft of niet.”

Daaraan voegt de imagodeskundige toe: “Zeker als een man bij zijn gezin weggaat.”

Van Veen adviseert de twee om gewoon openheid van zaken te geven. “Overwegend kun je maar beter met de billen bloot gaan. Het liefst brengt hij samen met zijn vrouw een statement naar buiten. Je kunt het best de regie bij jezelf houden, want je weet ook dat de bladen en programma’s aan de haal gaan met je verhaal als je met niets naar buiten komt.

Shownieuws kan maar één conclusie trekken: “Humberto Tan moet met de billen bloot.”

Lees ook:
‘Humberto Tan zet álles op het spel voor Dionne Stax’ (woensdag)
Humberto Tan: ‘Ik ga er nooit wat over zeggen’ (donderdag)
Shownieuws tegen Humberto: ‘Kom met verklaring!’ (donderdag)
Buren Humberto Tan vertellen alles aan Privé (donderdag)
Dionne Stax domineert Humberto Tan (vandaag)
Dionne Stax wil geen man die zichzelf geweldig vindt (vandaag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen