Nina pakte bewust niet door na Idols: ‘Was op vakantie’

Foto: Bob BronshoffNina den Hartog, die in juni voor het oog van 884.000 RTL 5-kijkers de finale van Idols won, heeft er bewust voor gekozen om de afgelopen maanden geen gebruik te maken van haar ‘moment of fame’. Ze was toe aan vakantie. Dat vertelt de zangeres in het AD. Voor talentenjachtwinnaars is het zaak zo goed mogelijk gebruik te maken van de aandacht die de winst oplevert, omdat de volgende talentenjachtwinnaar zich alweer aandient. Van Den Hartog hoorden we drie maanden niets.

De 18-jarige Den Hartog komt drie maanden na de winst met haar nieuwe single Bodies in the Sun en een interview in het AD. “Ik ben op vakantie gegaan. Ik dacht dat ik geen pauze nodig had, omdat ik zo van Idols heb genoten. Maar het bleek heel goed om even bij te tanken. Ik had weer tijd voor mijn vrienden, bijvoorbeeld. Ik ben nu weer helemaal opgeladen om ervoor te gaan.

Haar leven is veranderd door Idols, vertelt ze. “Ik verwachtte niks, eigenlijk. Maar mijn leven is wel veranderd. Ik heb nu voor de tweede keer een nummer op kunnen nemen, geweldig.”

Inmiddels is de aandacht voor Den Hartog alweer flink afgezwakt. “Ik word op straat een stuk minder vaak aangesproken dan een paar maanden terug, maar mensen zijn nog steeds geïnteresseerd.”

De meeste winnaars van talentenjachten raken binnen afzienbare tijd in de vergetelheid.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen