Shownieuws pakt ‘mediageile’ Daphne Deckers aan

Geplaatst op za 30 apr 2016 om 11:33

Foto: RTLDaphne Deckers hoopte met het posten van haar nieuwste bikinifoto op Instagram op een hoop nieuwe bewonderaars, maar moet het doen met een storm aan kritiek. Ook Shownieuws doet mee: die rubriek opende vrijdag met de ‘mediageile’ Deckers. Dat was te zien in de uitzending op SBS6. Shownieuws-ster Airen Mylene begon: “Deckers heeft zich de woede op de hals gehaald op social media. Ze heeft een foto gepost waarop ze megaslank in bikini poseert, maar dat had ze beter niet kunnen doen.”

Shownieuws bracht de gehekelde foto in beeld mét de vele negatieve reacties die het uitlokte: ‘Waarom zou je zo op Instagram gaan staan?’, ‘Geen klasse om zo’n foto te plaatsen’, ‘Wow, jij kan echt goed photoshoppen’, ‘Waarom wil je dit soort foto’s zo graag delen?’, ‘Je vindt jezelf wel heel erg de moeite waard’ en ‘Sorry hoor, beetje mediageil’.

Gelukkig voor Deckers nam de social media-expert die Shownieuws had gevonden, ene Corinne Keijzer, het op voor de schrijfster. “Volgens mij is ze gewoon lekker op vakantie, wil ze lekker naar het strand en denkt ze: ik trek mijn bikini aan en maak daar een kiekje van en dat is het. Volgens mij is het niet meer of niet minder.”

De mensen die negatief reageren zijn jaloers, aldus de expert. “Ik denk dat dat een stukje jaloezie is. Ik denk dat ze misschien een beetje flabbergasted is door alle kritieken, omdat het volgens mij niet haar bedoeling is geweest om aandacht te trekken. Ik denk dat het vooral bij haar binnenkomt van: waar maken jullie je druk om, alsjeblieft.

Shownieuws herhaalde ook nog het door Deckers gehekelde interviews in Thuis Op Zondag, waarin ze geconfronteerd werd met haar exhibitionistische gedrag.

Lees ook: ‘Mediageile’ Daphne Deckers onder vuur (gisteren)
27 Reacties op “Shownieuws pakt ‘mediageile’ Daphne Deckers aan”


 1. Anoniem

  Dus je mag geen oude foto’s op Insta plaatsen?

  Waar bemoeit iedereen zich mee? Waar maakt iedereen zich druk om? En nog belangrijker wie geeft om deze onzin?

 2. Lambert

  Die keurige gentleman Richard Krajicek moet toch hoorndol worden van dit domme wicht.

 3. Twan

  Met zo lichaam zou ik elke dag een foto plaatsen.

 4. Pake, Ljouwert

  Alle zeikerds zijn gewoon jaloers.

 5. Sannie

  Als we nou eens met zijn allen zouden besluiten om niet meer naar Shownieuws en RTL Boulevard te kijken dan verdwijnt deze onzin vanzelf van de buis

 6. Ronaldm

  Misschien aandachtsgeil, maar ze heeft een prachtig lichaam voor iemand van bijna 50.

 7. otto groeneveld

  Je hebt een een behoorlijk narcistische gedragsstoornis als je zo triest op die leeftijd met je mobieltje in je handen staat in je bikini. Wat interesseer mij het nou of wie dan ook in Nederland wat je doet dom wicht, net als al die doodzieke BN’ers met hun foto’s, walgelijk. Vraag therapie aan gedragsgestoorde hufters. GVD over de 50 sta je zo met je mobieltje jezelf te fotograferen, hoe ziek.

 8. Edje

  Niks mis met Daphne. Heb haar ooit ontmoet. Aardige, oprecht geïnteresseerde vrouw. Intelligent en zeker geen dom wicht die alleen met zichzelf bezig is.
  Maar jaloerse randdebielen heb je op het hele internet.
  Niks van aantrekken Daphne!

 9. Niveauloos

  Jammer dat er niemand naar Shownieuws kijkt, hahaha

 10. Poe poe

  Maar goed dat je er hahaha achter plaatst anders had niemand geweten dat het hier om een grap gaat. @ Niveauloos

 11. Rogier, Amsterdam

  Een beetje egotripperig en exhibitionistisch is het wel, maar ze ziet er gewoon heel goed uit, dus al die negatieve reacties kunnen alleen maar uit jaloezie voortkomen.

 12. otto groeneveld

  Rare mensen die het maar hebben over jaloezie?? Zijn waarschijnlijk zelf net zo gestoord als dit gekke mens. Nee het is geen jaloezie sukkels het is aandacht aan een gestoorde narcistische BN’er gedrag waar werkelijk niemand op zit te wachten.

 13. RB

  @Rogier, Amsterdam

  Ik vind het leuk om naar zo’n lichaam te kijken, maar daarnaast vind ik Deckers’ gedrag ronduit achterlijk. Ik snap niet waarom dat jaloezie zou moeten zijn. Maar ja, ik vind sowieso de hele selfie-generatie gestoord gedrag vertonen, dus misschien ligt het gewoon aan mij? Maar jaloezie, nee.

 14. RB

  Om het in het juiste perspectief te brengen: Ik behoor qua leeftijd zelf ook tot deze generatie, als je dertigers ertoe rekent. Ik zie mijn leeftijdgenoten in elk geval ook dagelijk voor hun eigen telefooncamera hangen.

 15. Huiskamer

  Veel vrouwen met een dergelijk lichaam vinden het heerlijk om te showen.
  Jurkjes, lingerie, badkleding.
  Eigenlijk om tegen forsere vrouwen een “statement” te maken.

 16. Roekoe

  Statement? Huiskamer bewijst weer eens dat hij ze volledig ziet vliegen. Roekoe!

 17. Anoniem

  Ik denk dat Daphne geil van zichzelf word zo voor de spiegel en dat aan iedereen wil laten zien. Mooi toch dat op die leeftijd alles nog werkt haha ga zo door!!!!!!

 18. nvu'er

  1 woord: aandachtsgeil.

 19. gerd

  Ik wordt van dat ding niet geil.

 20. Walter

  Anorexia.

 21. Tim

  Hele wereld weer op de kop, net de pietendiscussie….

  Gewoon een gezond en aantrekkelijk figuur. Niets te zien mensen, of beter gezegd juist wel…

 22. Melanie

  Ik snap die negatieve reacties niet. Alsof heel Nederland een flinke afkraak(laster)stoornis opgelopen heeft.

  En SBS zal wel enigszins knorrig zijn vanwege de lage kijkcijfers van bepaalde programma’s…

 23. Bart Wijnen

  Laat Dafne gewoon haar gang gaan. Hordes meiden en vrouwen plaatsen dagelijks dit soort foto’s op Instagram en andere social media. Waarom zou dan juist Dafne Deckers mediageil zijn.

 24. Er ist wieder da.

  Kijk, ik ga nu naar links. Kijk, ik ga nu naar rechts. De meest onzinnige dingen schijnen gedeeld te moeten worden…Belangrijk hoor.

 25. Willem

  Wat en toestand zeg. Weleens gehoord van leven en laten leven? Iedereen bemoeit zich ook werkelijk overal mee en niemand is goed. Er moet weer eens wat ergs gebeuren zodat we elkaar weer echt nodig hebben. Dan keert het tij wel…

 26. Theïa Lyae

  Ik heb zin in koffie.

 27. Willem

  En ik krijg trek in een stukje vlees haha ;-)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.