Shownieuws pakt ‘mediageile’ Daphne Deckers aan

Foto: RTLDaphne Deckers hoopte met het posten van haar nieuwste bikinifoto op Instagram op een hoop nieuwe bewonderaars, maar moet het doen met een storm aan kritiek. Ook Shownieuws doet mee: die rubriek opende vrijdag met de ‘mediageile’ Deckers. Dat was te zien in de uitzending op SBS6. Shownieuws-ster Airen Mylene begon: “Deckers heeft zich de woede op de hals gehaald op social media. Ze heeft een foto gepost waarop ze megaslank in bikini poseert, maar dat had ze beter niet kunnen doen.”

Shownieuws bracht de gehekelde foto in beeld mét de vele negatieve reacties die het uitlokte: ‘Waarom zou je zo op Instagram gaan staan?’, ‘Geen klasse om zo’n foto te plaatsen’, ‘Wow, jij kan echt goed photoshoppen’, ‘Waarom wil je dit soort foto’s zo graag delen?’, ‘Je vindt jezelf wel heel erg de moeite waard’ en ‘Sorry hoor, beetje mediageil’.

Gelukkig voor Deckers nam de social media-expert die Shownieuws had gevonden, ene Corinne Keijzer, het op voor de schrijfster. “Volgens mij is ze gewoon lekker op vakantie, wil ze lekker naar het strand en denkt ze: ik trek mijn bikini aan en maak daar een kiekje van en dat is het. Volgens mij is het niet meer of niet minder.”

De mensen die negatief reageren zijn jaloers, aldus de expert. “Ik denk dat dat een stukje jaloezie is. Ik denk dat ze misschien een beetje flabbergasted is door alle kritieken, omdat het volgens mij niet haar bedoeling is geweest om aandacht te trekken. Ik denk dat het vooral bij haar binnenkomt van: waar maken jullie je druk om, alsjeblieft.

Shownieuws herhaalde ook nog het door Deckers gehekelde interviews in Thuis Op Zondag, waarin ze geconfronteerd werd met haar exhibitionistische gedrag.

Lees ook: ‘Mediageile’ Daphne Deckers onder vuur (gisteren)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen