‘Mediageile’ Daphne Deckers onder vuur

Foto: SBSNet als drie weken geleden is Daphne Deckers er opnieuw in geslaagd om alle showmedia te halen door een bikinifoto van zichzelf op Instagram te zetten. Er wordt flink uitgepakt met haar ‘bikinibody’. De 47-jarige schrijfster en moeder van twee tieners laat echter, net als toen, onvermeld dat het gaat om een oude foto. Volgers spreken hun verbazing uit. “Wel een heel oude foto“, zegt de één. En een ander: “Sjonge jonge, dit is iets wat jonge meiden doen. Sorry hoor, beetje mediageil.

Deckers oogst veel lof om haar strakke figuur, maar krijgt ook erg veel reacties van mensen die niet begrijpen waarom ze steeds de media wil halen met bikinifoto’s. “Even paar dagen stoppen met al die selfies. Je vindt jezelf wel heel erg de moeite waard“, zegt Loeke op haar Instagram-pagina.

Christel snapt niet waarom een volwassen moeder twee zich nog bezighoudt met naaktselfies. “Je hebt een prachtig lichaam. Maar snap niet zo goed dat je dit nodig hebt. Heb meer op met je schrijverskwaliteiten. Eigenlijk dacht ik dat je je daarin zou onderscheiden.

Ook de lezers van LINDA. zijn kritisch. “Iekiekiek, Daphne ‘het gaat om mijn innerlijk, niet om mijn uiterlijk’”, luidt één van de cynische reacties.

Shownieuws-lezers laten een zelfde geluid horen. “Ze ziet er geweldig uit. Ik begrijp alleen niet zo goed waarom je jezelf, als schrijfster en presentatrice, in je bikini wilt laten zien.

Deckers is in tv-interviews al een aantal keer aangesproken op haar exhibitionistisch gedrag, zelfs in haar eigen RTL Boulevard.

Even de computer uit…en de bikini aan! 👙🌞 #schrijfweek #nieuweroman #evenpauze

Een foto die is geplaatst door Daphne (@daphne_deckers) op

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen