‘Mediageile’ Daphne Deckers onder vuur

Geplaatst op vr 29 apr 2016 om 10:01

Foto: SBSNet als drie weken geleden is Daphne Deckers er opnieuw in geslaagd om alle showmedia te halen door een bikinifoto van zichzelf op Instagram te zetten. Er wordt flink uitgepakt met haar ‘bikinibody’. De 47-jarige schrijfster en moeder van twee tieners laat echter, net als toen, onvermeld dat het gaat om een oude foto. Volgers spreken hun verbazing uit. “Wel een heel oude foto“, zegt de één. En een ander: “Sjonge jonge, dit is iets wat jonge meiden doen. Sorry hoor, beetje mediageil.

Deckers oogst veel lof om haar strakke figuur, maar krijgt ook erg veel reacties van mensen die niet begrijpen waarom ze steeds de media wil halen met bikinifoto’s. “Even paar dagen stoppen met al die selfies. Je vindt jezelf wel heel erg de moeite waard“, zegt Loeke op haar Instagram-pagina.

Christel snapt niet waarom een volwassen moeder twee zich nog bezighoudt met naaktselfies. “Je hebt een prachtig lichaam. Maar snap niet zo goed dat je dit nodig hebt. Heb meer op met je schrijverskwaliteiten. Eigenlijk dacht ik dat je je daarin zou onderscheiden.

Ook de lezers van LINDA. zijn kritisch. “Iekiekiek, Daphne ‘het gaat om mijn innerlijk, niet om mijn uiterlijk’”, luidt één van de cynische reacties.

Shownieuws-lezers laten een zelfde geluid horen. “Ze ziet er geweldig uit. Ik begrijp alleen niet zo goed waarom je jezelf, als schrijfster en presentatrice, in je bikini wilt laten zien.

Deckers is in tv-interviews al een aantal keer aangesproken op haar exhibitionistisch gedrag, zelfs in haar eigen RTL Boulevard.

Even de computer uit…en de bikini aan! 👙🌞 #schrijfweek #nieuweroman #evenpauze

Een foto die is geplaatst door Daphne (@daphne_deckers) op
19 Reacties op “‘Mediageile’ Daphne Deckers onder vuur”


 1. VA

  vies

 2. Anoniem

  Idd VA op die leeftijd erg triest……zou me eigen kapot schamen als het me moeder was.

 3. Zyzz

  Goed voor haar! if you have it flaunt it..

 4. Walter

  Die kop lijkt wel gefotoshopt!?

 5. Anoniem

  LeLIJK wijfie hoor. Ik ken haar in het echt.

 6. Anoniem

  Krijgt thuis zeker geen aandacht.

 7. Pluk van de Petterflat

  Ik snap überhaupt dat hele selfiegebeuren niet. Laat staan wanneer een vrouw van bijna 50 zich puberaler gedraagt dan haar eigen dochters.

 8. Robert

  Ze mag er nog best wezen die Daphne, die Linda lezers heb ik geen boodschap aan.

 9. Marcel

  Eng mens.

 10. Brain

  Wat een ophef om niets. Keurig in bikini. Dat is toch wel anders dan die “kunstfoto’s” van Van Rooyen. En waarom altijd innerlijk OF uiterlijk? Een stabiel innerlijk kun je aflezen aan de buitenkant en bij Daphne lijkt me dat helemaal in orde.

 11. LERCY

  Waarom moeten sommige mensen toch altijd commentaar hebben op anderen en denken zij dat zij het recht hebben om te vinden wat normaal is? Het opleggen van je eigen visie hoe anderen hun leven moeten leiden is de reden voor alle ellende en oorlog in de wereld. Leef en laat leven. Ze heeft een killerbody en die mag ze laten zien.

 12. gtstfites

  Hou je mond. Wat jij zegt isn iet normaal.

 13. Marly van der velden Lover

  Alles wat zij plaatst is zeker een oude foto ? Daphne is een leugenaar

 14. Richard

  Laat haar gewoon haar gang gaan. Pffff wat zijn jullie jaloers

 15. mark

  Was vroeger best wel een lekker ding.

 16. jan

  Wat een bofkont die Richard! Lekker mokkel, krijg de kriebels overal.

 17. gerd

  Richard misschien ben jij jaloers

 18. PvPuffelen

  Dit ” nieuwsfeit ” pak ik toch ff lekker mee voor het weekend .

 19. Kaaskijker

  Ja ze is trots op haar strakke lichaam. Dat was tijdens haar modellencarrière haar kapitaal. Maar we leven in Nederland waar je ook gewoon jezelf mag zijn hoor. Dus ook wat exhibitionistisch. Wel raar dat ze op tv zo Libelle-preuts doet. Wees eens wat opener. De vraag blijft: hoe recent is de foto.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.