‘SBS 6 trekt stekker uit Utopia’

Foto: RTLSBS 6 trekt in het najaar de stekker uit zijn dure vooravondprogramma Utopia. Dat gerucht is Albert Verlinde ter ore gekomen, vertelde hij vrijdagavond in RTL Boulevard. Utopia valt de laatste tijd steeds vaker uit de dagelijkse kijkcijfer top 25. Mogelijk wijkt de realityshow in het najaar voor Lucille Werners spelshow Lingo, aldus Verlinde. “Er zijn op dit moment geruchten dat Utopia zou gaan stoppen in het najaar, dus dan kan het misschien op die plek komen. Ik gooi het maar gewoon de tv op.

Het gerucht is hardnekkig genoeg om het aan zijn kijkers te melden, aldus Verlinde. “Het is toch bijna weekend, niemand weet me te vinden. Die dingen hoor ik dan een beetje rondzingen en ik zit hier om die dingen die rondzingen te vertellen.”

Werner heeft deze week een exclusief contract getekend bij SBS 6, maar de geruchten over de terugkeer van haar spelshow Lingo zijn nog niet bevestigd. “Ik denk dat het gewoon gaat gebeuren“, aldus Verlinde, die Werner goed kent.

Het is vooral puzzelen met het vooravondschema van SBS 6, meent Verlinde. “Het is natuurlijk een daily, een programma dat vijf dagen in de week wordt uitgezonden. Misschien komt het wel in een versie van een uur, daar zijn ze over aan het praten.”

Lingo-producent IDTV ruikt volgens Verlinde geld. “Als een producent voelt dat er belangstelling is voor Lingo, dan gaat de prijs een beetje omhoog.

De SBS 6-vooravond bestaat momenteel uit Hart van Nederland (18.00 uur), Shownieuws (18.15 uur), MasterChef Holland (18.30 uur), Utopia (19.30 uur) en Trauma Centrum (20.00 uur).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen